Beoordelingen Hotel Herberg de Bongerd***

22 mei 2013

Herberg de Bongerd***
Beoordelingen Hotel Herberg de Bongerd***
Markt 13, 5954 BH, Beesel
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Herberg de Bongerd*** in Beesel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Herberg de Bongerd*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Herberg de Bongerd scoort een 8,4 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Herberg de Bongerd*** in Beesel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Herberg de Bongerd***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Herberg de Bongerd*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Herberg de Bongerd*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Herberg de Bongerd*** met andere accommodaties in Beesel.

36 beoordelingen over Herberg de Bongerd***

met partner, Mei 2013
"Voor herhaling vatbaar!"
fam Seugling
17-5-2013 Heerlijk relaxte paar dagen genoten in `Herberg de Bongerd`. Voor alles is.. of wordt gezorgd. Heerlijk eten en een goed verzorgd ontbijt. Vriendelijk en geìntereseerd personeel. Superschone kamers. Heerlijk toeven op de gezellige patio tijdens een regenbui.
Complimenten!!

met partner, Mrt. 2013
"Mooie plek, prachtig gebouw."
Marjolein
5-5-2013 voor herhaling vatbaar. heerlijk menu. leuk badsetje op badkamer.

met partner, Juli 2012
"Gezellig hotel in het centrum van Beesel"
Aukje
6-7-2012 Herberg "de Bongerd"in Beesel is een leuk hotel met vriendelijk personeel.
Kamer was prima met goede bedden en een fijne badkamer. Omdat het hotel in het centrum ligt is het er niet erg rustig, maar wij vonden dat niet erg hinderlijk. We hebben lekker gegeten bij het hotel en het ontbijt was ook goed en voldoende.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Herberg de Bongerd*** bij:

met vrienden, Juni 2012
"Een echter aanrader voor een weekendje uit!"
Fam vd Wal & Fam. D...
4-6-2012 Herberg De Bongerd is gelegen in het centrum van een mooi oud Limburgs dorpje, is kleinschalig met echt aandacht voor de gasten
met een prima keuken.
De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend.

met vrienden, Mei 2012
"Geweldige accommodatie"
Riet de Laat - Jaco...
21-5-2012 Herberg de Bongerd is erg gastvrij, lekker voldoende eten, mooie patio waar je tot in de late uurtjes kunt doorzakken., Mooie omgeving, ligt op een schitterend pleintje. Goed vertoeven!!!! behulpzaam personeel. je krijgt waar voor je geld, de kamers zijn erg schoon, de bedden liggen prima, ruime badkamers, schone lakens, badhanddoeken voldoende. Je voelt je daar thuis !!!!

met partner, Dec. 2011
"Geen succes"
Tan
19-12-2011 Via een veiling hadden wij een overnachting met diner in dit hotel.
Bij aankomst zouden we koffie met vlaai ontvangen maar dat werd ons niet aangeboden.
De kamer (met douche) waar je via touroperator recht op hebt heeft uitzicht op de patio en is erg klein. Er staat anderhalf bed, een gewone en een zeer smal bed, zie foto. In de kamer hing een lichte riool lucht.
Bij ons verzoek of we (tegen betaling) konden upgraden naar een grotere kamer met bad werd ons verteld dat het hele hotel vol zat. Dit bleek bij navraag de volgende dag dit niet waar te zijn (5 van de 10 kamers waren bezet). De vriendelijke ontvangst waarover we in andere berichten hadden gelezen hebben wij niet mogen ervaren..

met jonge kinderen, Mei 2011
"Mooie accommodatie met uitmuntende keuken"
Jose
27-5-2011 Gezellige accommodatie op een mooie locatie. De omgeving is erg mooi, vele gezellige dorpjes en mooie natuur. Onze kamer was klein, maar prima en sfeervol ingericht. Helaas had de Bongerd deze avond het harmonieorkest op bezoek dat tot 23.50 uur op volle sterkte heeft gespeeld. Dit was erg vervelend omdat ook met gesloten raam de muziek luid in de kamer te horen was. Het diner dat wij hebben genoten in het restaurant was echt top! De keuken is uitstekend.

met partner, Apr. 2011
"Leuk hotel aan de Markt van Beesel. goede keuken"
Adrie
24-4-2011 Hotel de Bongerd is een reisje waard, gezellige ontvangst, goede kamers, prima keuken en de omgeving is ook prachtig. In het dorp zijn fietsen te huur.

met vrienden, Apr. 2011
"Leuke plek"
Jannie
24-4-2011 Herberg de Bongerd is een prima hotel op een leuke plek. Kamers zijn niet groot maar schoon en leuk ingericht. (thema"s)Kamers aan de marktkant zijn wat gehorig i.v.m vertrekkende gasten/startende auto's van het restaurant aan de overkant. Restaurant is sfeervol en meer dan prima keuken.Leuke verassingsmenu's, voor een goede prijs. Bediening en ontvangst is hartelijk en gemoedelijk, lekker terras. Fietsen kunnen via hotel worden verzorgd en zijn prima. Leuke fietsomgeving, vlak bij de duitse grens. Een tip: fiets naar Brücken (of Brüggen), ongeveer 12 km fietsen via een prachtige route door het bos. Al met al een aanrader!!!!

met partner, Mrt. 2011
"De moeite waard!"
exterkate_derks
14-3-2011 De Bongerd te Beesel is beslist de moeite waard om te bezoeken.Zeer vriendelijk personeel en eigenaar. Goed verzorgd ontbijt en leuke kamers. Goede verhouding prijs en gebodene.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit