Kasteel De Berckt in Baarlo (Limburg) Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Kasteel De Berckt

2 juni 2012

Kasteel De Berckt Baarlo (Limburg)

Beoordelingen Kasteel De Berckt

De Berckt 1, 5991 PD, Baarlo (Limburg)
Kasteel De Berckt scoort een 8,6 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel De Berckt? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel De Berckt in Baarlo (Limburg), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Kasteel De Berckt vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Kasteel De Berckt met andere accommodaties in Baarlo (Limburg).

33 beoordelingen over De Berckt

met een groep, Apr. 2012
"Een heerlijke plek om te zijn !!"
Elly Kox
7-5-2012 Te kunnen dansen in de kapel van het kasteel is gewoonweg fantastisch. En naast deze prachtige kapel hebben we als groep dan ook nog een huiskamer en cafeetje tot onze beschikking. Alles is zo sfeervol, zo ruim, voor mij de meest ideale plek om een weekend met mijn dansgroep te kunnen doorbrengen.
Wat ook nog heel speciaal voelt is de gemoedelijkheid van iedereen die daar werkt. Ze denken mee met je wensen en voor elk "probleem" is er wel een oplossing.

met een groep, Feb. 2012
"Gala 2012"
Daan Kempers
29-2-2012 Wij hebben op Kasteel de Berckt met 60 personen een geweldig Gala beleefd. Het kasteel bood ons een sjieke authentieke uitstraling die past bij een gala/feest.

Voordelen van de locatie:
- veel kamers die wij voor 2 of meer personen konden gebruiken
- meerdere goed ogende feest locaties allen met bar mogelijkheden
- zeer vriendelijke en flexibele service
- simpel diner in gezellige eetzaal
- veel mogelijkheden om ons feest naar eigen wensen in te vullen

Gezien onze wensen waren er nauwelijks nadelen aan de locatie afgezien van hier en daar wat verouderd interieur. De Berckt schijnt echter bezig te zijn met een volledige renovatie.

Gezien het aardige personeel en de prijs kwaliteit verhouding (voor ons studenten erg belangrijk) krijgt de Berckt als groeps locatie een 9 van ons.

Groet Daan Kempers, Aureus (economische faculteit VU Amsterdam)

met een groep, Jan. 2012
"Personeelsweekend"
Monique
8-1-2012 Afgelopen weekend zijn wij met onze medewerkers verbleven bij Kasteel de Berckt. Het was ronduit geweldig! De locatie heeft veel te bieden en het kasteel is prachtig. Het gebruik van het café was ook erg makkelijk en sloot precies aan op onze wensen. Niek Nagels heeft ons het weekend opgevangen en heeft ons échte gastvrijheid laten zien, zoals het moet! Hij heeft zelfs nog even meegedaan met een karaokeshow.

Namens alle medewerkers en wij zelf willen we jullie nogmaals bedanken!

Groeten Martin en Monique Hüning

met een groep, Dec. 2011
"Uniek kasteel"
info_905
3-1-2012 Schitterend oud en nieuw feest gevierd in kasteel de Berckt met 220 personen. Uniek concept voor een event organisatie. Veel vrijheid en toch ook veel faciliteiten en ondersteuning. De sfeer is prachtig. Je vindt er een gezellige en authentieke sfeer, zonder opgezwollen sjiek.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prima"
w.bogers
28-9-2011 het park is geschikt voor jong en oud ,ook fietsers ,wandelaars, en mensen die er komen voor de rust komen aan hun trekken

met een groep, Sept. 2011
"Voor kinderen een waar sprookjes park."
Monique en de rest
27-9-2011 De uitsstraling en de wauw factor bij de kinderen bij binnenkomst hebben een hele leuke korte vakantie opgeleverd.

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldig weekend met vrienden"
Ciska
5-9-2011 Met een groep vrienden van de carnavalsclub een heerlijk weekend hier doorgebracht. Wij verbleven in poortgebouw kapel. We hadden geluk met het weer, maar daar heeft niemand invloed op. De kamers zijn inderdaad sober, maar slapen doe je toch met je ogen dicht? De binnenplaats is zeer gezellig. Wij hebben het frisbee golf en de gewelven tocht gedaan. Super leuk, veel gelachen. 's Nachts karaoke, niemand die ons kon horen. Het eten is buitengewoon goed! Het personeel is flexibel en ontspannen.
Heb je wat te vieren met familie en/of vrienden, dan is dit echt een aanrader!

met een groep, Apr. 2011
"Mooie locatie met gastvrije medewerkers"
Familie Deneir
21-5-2011 Met onze familie (13 personen) hebben we hier een fantastisch paasweekend doorgebracht. Een mooi en sfeervol kasteel in een prachtige omgeving, heerlijke binnenplaats met aangrenzende boomgaard en speeltuin waar de kinderen vrij kunnen rondlopen.
De accommodatie is erg sober (slaapkamers en sanitair), de matrassen waren inderdaad keihard; maar op verzoek werden 2 zachtere matrassen gebracht.
Het ontbijt en avondmaal waren goed verzorgd, ruime keus bij het ontbijtbuffet.

De Mission Impossible was goed georganiseerd, de jongste deelnemer van 7 jaar kon het ook goed volhouden. De gewelventocht was een grote verrassing. Er is veel moeite gedaan om er een leuke ervaring van te maken, inclusief een korte introductie over de historie van het kasteel en zijn bewoners. Klasse !

Zeer behulpzaam personeel, geen moeite was te veel. Zeker een aanrader voor wie geen hoge eisen stelt aan luxe accommodatie, maar die wel prijs stelt op een ontspannen sfeer en gemak (niets moet, alles mag !)

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Gezellig, Historisch en Vrijheid"
fam. Meijerink
20-4-2011 We waren met de familie, 23 mensen, leeftijd van 3 t/m 73 jaar, we hadden een weekend arrangement besproken.
Zaterdag lunchpakket meegenomen; eerst met de auto op de veerboot van Kessel naar Reuver, toen weer terug met de pont in Steyl naar Baarlo, daarna naar het park met ruime speelplek met zand voor de kinderen in Baarlo zelf, picknikken en gitaar spelen/zingen. Om 15 uur de Gewelventocht gedaan, spannend ! We hebben gevaren in bootje op de gracht om 't kasteel Binnen was onze woonkamer het Grand Café; we konden daar zelf koffie zetten en hadden zelf drinken,chips, snoep etc meegbracht (kon daar in de koelkast). Zondag hebben we nog een rondleiding gehad door het kasteel. Daarna genoten van soep met broodjes buiten heerlijk op de ruime binnenplaats, en koffie met (zelf meegebrachte) Limburgse vlaai van de bakker uit het dorp, gegeten in het voorjaarszonnetje uit de wind. De kinderen vermaakten zich met voetballen en tennis, het bootje in de gracht en in het speeltuintje.

met vrienden, Apr. 2011
"Leuke groepsaccommodatie."
mariannewob
18-4-2011 Kasteel de Berckt in Baarlo is een leuke groepsaccommodatie voor zowel kleine als grote groepen, waar veel aktiteiten mogelijk zijn en waar het eten in buffelvorm, heerlijk is. Wij hebben ervan genoten.