Vakantiepark Roompot Klein Vink***** in Arcen Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.069 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Arcen > Vakantiepark Roompot Klein Vink*****

Beoordelingen Vakantiepark Roompot Klein Vink*****

9 februari 2012

Vakantiepark Roompot Klein Vink***** Arcen

Vakantiepark Roompot Klein Vink scoort een 7,7 uit 10, op basis van 793 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Roompot Klein Vink*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Roompot Klein Vink***** in Arcen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 371 vakantiefoto's van Vakantiepark Roompot Klein Vink***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Roompot Klein Vink***** met andere accommodaties in Arcen.

754 beoordelingen over Roompot Klein Vink*****

Na 1 dag al naar huis bij Klein Vink in Arcen
mari en astrid
Onderkomens
6-2-2012 Via een last minute zouden wij een midweek naar Klein Vink in Arcen gaan.
Het huis was in zeer slechte kwaliteit, omdat:
- Oude verwarmingsketel. Deze plofte heel de nacht, hierdoor konden we bijna niet slapen. Ook was het in het huisje ijskoud of echt heet (deze verwarming was ook echt levengsgevaarlijk dan voor onze dochter van 14 maanden).
- Op kinderkamer zat geen stopcontact voor onze babyfoon.

Ook was ons huisje ver van het centrum. We kwamen voor het zwembad, dus dinsdagochtend met volle moed met de auto daarnaar toe.
Het zwembad was echt waardeloos, omdat:
- Peuterbad was hartstikke koud en te diep. Onze dochter kon in haar zwemband niet rondlopen. De glijbaan was te hoog voor onze dochter.
- Achter bij de hokjes werd er niet goed schoongemaakt, ik ben met onze dochter bijna twee keer gevallen
- Ook bij het omkleden was het koud
- er waren wel badmeesters, deze waren alleen met hun mobieltjes bezig.
Daarom zijn we diezelfde middag nog naar huis gegaan.

Dit was echt jammer!!

met vrienden, Jan. 2012
Weekend Klein Vink
joopenria
Onderkomens
31-1-2012 Mooie gerenoveerde bungalow vaatwasser tv op slaapkamer, Prima Supermarkt,
restaurant eenvoudige menukaart.

met partner, Jan. 2012
Leuke vakantieweek in een prachtig park
Jan en Liliane
Onderkomens
30-1-2012 Net als in de vorige Roompot-vakantieparken die we reeds bezochten genoten we hier ten volle van de aangeboden accommodatie:een comfortabele vier-persoonswoning met schitterend uitzicht op het meer aan een ongeëvenaarde promotieprijs. Vriendelijk personeel wachtte ons op en bood de eerste uitleg bij aankomst. De omgeving is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Wij kijken al uit naar een volgend verblijf.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Prima uitvalsbasis voor een weekje weg.
Kettenis
Onderkomens
23-1-2012 Ons verblijf was type KVR5, omschreven als een luxe appartement.
Het appartement was inderdaad prima voorzien er was een 2e tv op de slaapkamer, vloerverwarming, vaatwasser absoluut geen klagen.
Mindere punten waren dat de bedden direkt waren gelegen onder het schuine dak, zitten in bed was dus niet mogelijk en opmaken ervan een hels karwei. Er was een rieten bank aanwezig met 2 rieten stoelen, ziet er leuk uit maar niet gemaakt om er een langere tijd op te zitten. De gedeelde entree komt mij toch wat vreemd over. Wij zaten alleen in het complex maar ik kan mij voorstellen dat dit toch wel enige geluidoverlast kan geven indien dit niet het geval was. Het parkzwembad is eenvoudig qua inrichting en enigszins verouderd. Het Thermaalbad maakt dit wel weer goed en in de warmere dagen voldoet het zandstrand natuurlijk ook prima. Arcen is verder een leuke omgeving met veel natuur en de mogelijkheid tot het maken van mooie wandelingen.

met jonge kinderen, 2012
Superplekje
mirjam
Onderkomens
10-1-2012 Wij zijn hier in de tweede week van de kerstvakantie een midweek op vakantie geweest met 3 kinderen van 7,9 en 13 jaar. We hebben het heerlijk gehad. Een mooi aangelegd park met goede voorzieningen. Allemaal vriendelijke mensen. Mooie omgeving met genoeg vertier. Een minpuntje is wel dat er geen slager of groentenboer in de buurt is. Maar dat valt in het niet bij al het andere. Een echte aanrader!

Goed prijs/kwaliteit verhouding
Jeroen
Onderkomens
10-1-2012 Wij zijn met ons gezin een weekend op dit park geweest. Het park is mooi aangelegt, eigenlijk hebben we een top weekend gehad.
Het enige wat minder was is dat de radio en tv nog uit het tijdperk van voor de oorlog was, dit was bij andere Roompot parken beter voor elkaar. Ook hebben we dit park uitgekozen omdat het over een bad en kinderbad beschikte en ja dat klopte wel, maar dit was van beduidend mindere kwaliteit (en mooiheid) dan andere Roompot parken. Maar over het algemeen echt een top vakantie gehad.

met partner, Jan. 2012
Oubollig en smoezelig
Ende
Onderkomens
6-1-2012 Midweek op het park doorgebracht. De ligging bij al die bossen is fantastisch (daar hadden we het op uitgezocht) en het is daardoor ook heerlijk wandelen met een hond. De huisjes zijn echter oubollig en smoezelig. Sinds de jaren 70 is er ws niets meer aangedaan. Stoelen met vlekken en de tafel en inrichting kan ook wel een verfje gebruiken. We hadden een 4 pers. huisje, maar gelukkig verbleven we er met zijn tweeen, want het is erg klein.

Nooit meer Klein Vink
Remco
Onderkomens
9-1-2012 Luxe bungalow geboekt met alles erop en eraan. Het was zooooo vreselijk luxe dat je je kleding niet in de slaapkamers kwijt kon, omdat je een hele kleine kast boven je bed had hangen waar je bijna niets in kwijt kon. Je zat in een hele kleine slaapkamer met je koffer nog ingepakt in het midden van de kamer waar je 's nachts je nek over brak. In de woonkamer was een muur geplaatst met een deur die doorging als 3de slaapkamer, zonder raam, lekker als je even wilt luchten. De woonkamer was hierdoor stukken kleiner dan normaal, zodat je met 6 personen eigenlijk met 2 á 3 personen te veel was. Aan huisdieren geen gebrek, want de muizen liepen door de woonkamer. De badkamer was perfect met stoomdouchecabine, alleen nergens plek voor je handdoeken.
Het zwembad was leuk, de binnenspeeltuin ook, maar die was maar van 13 uur tot 17 uur geopend. Het café en restaurant waren pas om 12 uur geopend, dus je kon 's daar morgens geen koffie drinken voor de gezelligheid. En dat in een vakantieperiode !

met jonge kinderen, Dec. 2011
Tsja het gaat....
joyce
Onderkomens
27-12-2011 Wij zijn er nu voor de 3e keer geweest rond de kerst met 3 kids.
De huisjes zijn echt aan renovatie toe. Oud en gedateerde inrichting.
Ook is er veel beschadigd en is de badkamer niet om aan te zien.
Verf brokkelt van plafond af. We hadden elke keer een ander huisje, maar de laatste keer was wel het ergst.

Zwembad is oke, kids kunnen zich daar prima vermaken. Thermaalbad echter is idioot duur voor 2 zwembaden met een paar straaltjes uit de muur. 12 euro voor 2,5 uur is echt veel. Je bent er al gauw uitgekeken.

Supermarkt is prima veel aanbod en personeel is vriendelijk. Snackbar al vroeg dicht. Het park is opzich mooi en leuk om te wandelen. Maar voor ons geen 4e keer helaas.

met partner, Dec. 2011
Aardig park
Esther
Onderkomens
19-12-2011 Het is een aardig park, maar het overgrote deel van de bungalows is zwaar verouderd en aan een behoorlijke opknapbeurt toe.
In bungalow 105 zit nog geen nieuwe badkamer, het meubilair is versleten en ziet er niet fris uit.
De bungalow was verder wel schoon. Wij zaten hier voor een leuke aanbiedingsprijs, dus hebben we niet geklaagd, maar als je voor het volle pond in deze bungalows zit, dan voel je je zwaar bekocht.

met een groep (19)
alleenreizend (7)