Kuuroord Thermaalbad Arcen Arcen Nederland. Informatie & Beoordelingen Kuuroord Thermaalbad Arcen ~ Zoover

Beoordelingen Kuuroord Thermaalbad Arcen

2 juni 2012

Kuuroord Thermaalbad Arcen
6,1

Beoordelingen Kuuroord Thermaalbad Arcen

Klein Vink 11, 5944 EX, Arcen
Wil je weten wat anderen vonden van Kuuroord Thermaalbad Arcen in Arcen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Kuuroord Thermaalbad Arcen.
Wil je weten wat anderen vonden van Kuuroord Thermaalbad Arcen in Arcen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Kuuroord Thermaalbad Arcen. Je kunt 1 vakantiefoto van Kuuroord Thermaalbad Arcen bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Kuuroord Thermaalbad Arcen in Arcen.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Kuuroord Thermaalbad Arcen

6,1
met vrienden, 2012
"Slechte service en niet- gemotiveerd personeel"
janssen
14-5-2012 Geen aanrader! Het personeel is chagrijnig en niet behulpzaam. Klachtenafhandeling doen ze niet aan. Liever ontevreden klanten dan een correcte oplossing. Slechte reclame dus!!
Ontspannen word je in ieder geval niet van het terminaalbad Arcen.....

met vrienden, Mei 2012
"Dagje ontspannen?"
I.Hermans
14-5-2012 Met een vriendin een ochtend zwemmen en hot-stone arrangement geboekt...lang moeten wachten voordat we aan de beurt waren. Aan de telefoon was mij gezegd dat het een ochtend betrof, bleek een hele dag te zijn. Hele planning in de war. Aantal dames lopen daar zeer ontevreden rond. Slechts één oprecht aardig iemand gezien. De hot-stones bij mij onder de handdoek, bij mijn vriendin erop, tja, wat moet het dan zijn? Nog over onze bevindingen gebeld, hebben geen zin er iets aan te doen naar ons toe. Wij zullen er niet meer naartoe gaan.

met partner, Mei 2012
"Vergane glorie"
Kim
6-5-2012 Lelijk gebouw, oubollige entree, belachelijk veel kleedhokjes.. Eenmaal in het badgedeelte zelf zie je voornamelijk ROEST. Roestende schroeven/scharnieren, buizen, putjes (in het bad!), ligbedden... Heel vies! Bij de baden loopt personeel (met zonnebril op en communicatie-oortje in) al ijsberend de bezoekers in de gaten te houden. De brasserie heeft veel weg van een restaurant in een ziekenhuis met zelfbediening en plastic stoelen. Totaal geen sfeer!
Wij hadden voor 4 uur betaald maar zijn na 2 uur al vertrokken, wat een enorme teleurstelling is dit Thermaalbad! De prijs/kwaliteit verhouding is totaal zoek hier.
Overigens, we waren er afgelopen vrijdag (meivakantie) en volgens de site kost 4 uur entree dan 17 euro per persoon. We hebben 18 euro p.p. betaald. Ik heb hierover gemaild naar het Thermaalbad en door hen wordt beweerd dat het momenteel voorjaarsvakantie is en het tarief dus 18 euro p.p. is. Blijkbaar snappen ze zelfs niet dat de voorjaarsvakantie altijd in februari is?!

alleenreizend, Mei 2012
"Zonde van je geld"
Asha-marina Brouwer
2-5-2012 Kuuroord Thermaalbad Arcen in Arcen is echt zonde van je geld. Ging erheen met hoog gespannen verwachtingen. De entree was veelbelovend. Groot en met een badmode zaak vol bikini's en badpakken in allerlei soorten en maten. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Echter, een paar minuten na binnenkomst was ik teleurgesteld. Alles was oud en slecht onderhouden met uitzondering op de verkleedcabines en lockers. Bij een dagentree van € 26 moest ik voor veel andere faciliteiten € 3 bijbetalen. Bij de meeste wellnesscentra en sauna's krijg je voor hetzelfde geld veel meer ontspanning, luxe en een uitgebreid culinair aanbod. Eigenlijk is het een schande dat dit oord een kuuroord wordt genoemd. Voor het echte kuren kan je beter naar het noorden afreizen dan naar Thermaalbad Arcen.

alleenreizend, Apr. 2012
"Even alles vergeten"
Joyce
1-4-2012 Het is niet zo dat het thermaalbad in Arcen een absolute must see is. Maar zeker deze ochtend, met het koele weer buiten en toch een zonnetje aan de hemel, was het er heerlijk vertoeven. Dus als je even alles wil vergeten, ga hier gewoon een kleine 2 uur heen. Geniet van het warme water en het gevoel van je huid na afloop. Met een beetje mazzel kan je ook nog een ontspannen Yoga lesje meepakken in 1 van de buitenbaden.

met een groep, Mrt. 2012
"Zalig voor lichaam en geest"
JOHAN VANHOLLEMEERS...
26-3-2012 ontspannend tot en met en zeer verzorgd

met partner, Mrt. 2012
"Leuk om een keer geweest te zijn..."
Domien
12-3-2012 Persoonlijk ben ik niet zo van de bad gelegenheden, maar aangezien de baden lekker warm (en goed voor je?) zijn: toch maar een bezoek gebracht. Prijs / Kwaliteit : voor mij best duur... Maar goed... Je moet er van houden...

met partner, Mrt. 2012
"Zout water en psoriasis"
Mevr. M. Boelens
14-3-2012 Ik kom al jaren zoveel als mogelijk is naar Arcen. Per ongeluk mee kennisgemaakt door waardebon van camping Klein Vink waar ik met 3 kinderen kampeerde. Wat een genot ik ontspannen, kinderen moe en pitten.

Het is geen zwembad en dat hebben de kinderen moeten leren goed voorbeeld doet goed volgen. Destijds 20 jaar geleden eenvoudig, helaas nu aftands. De gebreken aan tegels, deuren, schilderwerk en onderhoud van de baden, zeker de vieze kleedhokjes is tech wel erg jammer.

Ik neem het op de koop toe maar het zou beter kunnen. AUB geen Valkenburg aan show show en koud gedoe. Lekker warm zout water.

met partner, Feb. 2012
"Nooit meer!"
chantalmv2
15-2-2012 Bij een hotelarrangement kregen we bon voor 2,5 uur entree! We hadden er erg veel zin in maar wat een domper! Het was er vies (pleisters en schimmel op veel plekken). Ook zijn er achthoekige baden en meer niet. Het doet van buiten aan als een crematorium en binnen komt dit ook tot uiting! Bezoekers waren gemiddeld 70+! Wij wilde na 1 uur alweer weg terwijl we normaal echte thermen gangers zijn en er vaak heel veel uren blijven.

Wij gaan hier nooit meer heen, aanfluiting!

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk"
Fred
9-1-2012 heerlijk zout water. We gaan elke twee weken voor een kort bezoek. Betalen met een 10 badenkaart iets van 95€. Dus is betaalbaar. Ook broodjes zijn betaalbaar en lekker. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Voor eerst visjes aan voeten gehad samen met mijn vriendin. Moet je echt proberen

1 2 3 4 5 volgende