Bed and Breakfast Knooppunt 70 in Arcen Nederland beoordelingen 9.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.319 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Arcen > Bed and Breakfast Knooppunt 70

9,9
9,7
Indruk van de kamers
9,8

Bed and Breakfast Knooppunt 70 scoort een 9,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Knooppunt 70? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Knooppunt 70 in Arcen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Knooppunt 70 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Bed and Breakfast Knooppunt 70 met andere accommodaties in Arcen.

7 beoordelingen over Knooppunt 70

met vrienden, Sept. 2011
Prima!
Bussum Bandits :-)
25-9-2011 Slaapplaats prima, vriendelijke ontvangst.
Bedden goed, ontbijt lekker uitgebreid.
Was top!

Fantastisch, vriendelijk, mooie omgeving
Lia
28-8-2011 Wat een gastvrij onthaal!!! Mooie kamer, heerlijk ontbijt, een prachtige locatie, goed onderhouden allemaal. Zelfs aan de rokers is gedacht, een leuke overdekte ruimte waar je relax kan zitten. Wat ook erg prettig was: de motor mocht in de garage staan.
Hier gaan we zeker nog eens naar toe, maar dan wel langer dan 1 nacht.

Prachtige omgeving om hier tot rust te komen
Monja
11-8-2011 Vriendelijk onthaal, de koffie en thee-hoek werd ons onmiddellijk al aangewezen. Mooie en ruime kamers en zeer nette badkamer. Heel leuke tuin met verschillende zithoekjes en terrasjes. Jammer van het weer, maar van het mooie zwembad buiten konden we helaas niet genieten. We maakten dan maar een lange wandeling in de prachtige omgeving. Na een heerlijke nachtrust kwam er een overheerlijk en uitgebreid ontbijt. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan nemen we onze kinderen EN de fietsen mee!

met vrienden, Juli 2011
Prima plek om te overnachten.
Dick Rijks
30-7-2011 Tijdens een fietstocht hier een nacht verbleven. Een vriendelijke ontvangst, een mooie kamer, een heerlijk ontbijt. De BB kigt direct aan een fietsroute. Een plek om naar terug te gaan.

Een perfecte plek die zeer gastvrij was
Heleen
26-6-2011 Een perfecte plek voor onze fietstocht langs het Fietserpad. B&B Knooppunt ligt nl. AAN het Fietserpad.
Heerlijke ruime kamers. Veel zitgelegenheid zowel binnen als buiten als je niet op je kamer bent.
Heel aangenaam dat je thee, koffie of iets anders kunt gebruiken.
Een zeer gastvrij echtpaar dat deze B&B organiseert.
Kortom een B&B om te onthouden om een andere keer de omgeving van Arcen nader te verkennen.

PS Bij reisgezelschap zou moeten staan met partner en vrienden. Wij fietsten met z'n 4-en en hadden 2 kamers.

met partner, Juni 2010
Kan niet verbeterd worden
Fam Tuytschaever
29-6-2010 Werden heel hartelijk en gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een koekje. Het ontbijt is voortreffelijk en ook brengt de gastvrouw leuke ideeën naar voor om in de omgeving te gaan bekijken. Hebben een Kleine info hoek met folders uit de omgeving. Kortom in een woord Fantastisch

Mooie nieuwe B&B
Michele van Rens
12-8-2009 Mooi en erg gezellig, zeer compleet, inclusief sat-tv en internet.
Vriendelijke eigenaren.

9,6