Tips over Vakantiehuis Groepsaccommodatie In de Vlinderkes***** in Arcen | Zoover

Tips Vakantiehuis Groepsaccommodatie In de Vlinderkes*****

Brandemolen 20, 5944 NE, Arcen

7 tips van Groepsaccommodatie In de Vlinderkes*****

20-5-2012
Marleen wentzel

We gingen natuurlijk naar de Floriade.En zoonlief (in de rolstoel) naar Oberhausen voor Sea World, dat vonden ze ook echt de moeite waard...
Heerlijk gezeten op terras aan de Maas in Arcen. En van de zomer is er in Lottum, niet ver van hier een rozenfestival. De rozenkwekers daar zijn in elk jaargetij de moeite waard!!

9-5-2012
Hannie

Wij vonden Irrland fantastisch voor groot en klein!

2-5-2012
Jolanda

vanuit Arcen zijn er volop mogelijk heden om leuke uitstapjes te maken.
in de woning ligt een map met heel veel folders en ideeen .
voor ieder wat wils.

29-11-2011
Jessie

IJssalon, Sfeermarkten, wandelen bij de Hamert, bbq op het terras bij het huisje.

31-10-2011
Fam. Gabato

De omgeving van Arcen is uitermate geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten en natuurlijk zijn er de Kasteeltuinen en de thermaalbaden te vinden. Wij waren met ons gezelschap wat uit volwassenen en kleine kinderen bestond naar Dierenpark Overloon en de Bergen in Wanroij geweest en dat is beide het bezoeken waard! Zelf zijn we nog met ons gezin in Toverland geweest wat ook erg dichtbij is en altijd leuk is.

30-10-2011
Jos en Marleen

Arcen en omliggende Maasdorpen zijn een mooi wandel- en fietsgebied.

24-10-2011
Ivonne van Keulen

In de buurt kun je ook Jeep rijden. Daarna wilden we paintball doen, maar daar hoefden we ons niet voor op te geven werd gezegd. Toen we klaar waren met onze jeeptocht (sommigen vonden het leuk, anderen te saai) werd ons verteld dat we vóórdat we weggingen met de jeeps hadden moeten zeggen dat we wilden paintballen. Nu kon het niet meer, het was vol. Voor de kinderen viel dit erg tegen. Deze organisatie is geen aannrader, maar dat heeft niets te maken met de Vlinderkes.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip