16-10-2011
Kamer 2 is een donkere ruimte aan de straat alleen functioneel is. Maar het is om te slapen.. Diner: tafel en stoel zijn niet in verhouding waardoor de tafel voor velen te hoog is. Een bejaarde dame bij het ontbijt zat uit armoede op een extra kussen... Voorgerecht lekker, hoofdgerechten stelden wat teleur, bij een stoofpot hoort geen doorgefrituurde aardappel! Bij het slapen het raam open gezet, dom! Verkeer, een kroeg met harde muziek en midden in de nacht ontzettend veel geschreeuw. Daarna wat uurtjes rust tot het verkeer weer begon. Wat een rampennacht....Bij het ontbijt, dat er goed uitzag en smaakte, werd een totaal smakeloze jus d'orange geserveerd. Het was geel met wat schuim, maar verder niks. Vreemd. Bij het uitchecken werd (wijselijk?) niet gevraagd hoe het ons bevallen was, blijkbaar was men niet geïnteresseerd. De beloofde 10 % korting op het diner was niet verrekend en bij thuiskomst bleek het menu 1 euro duurder op de rekening staat dan buiten op het bord. Triest.
Eigenaar zegt:
Beste Karin&Erwin,
Jammer dat jullie het zo ervaren hebben. over de 10% korting dit klopte wel, ik heb u in een dit in mail uitgelegd. Betreffende de kamer, jammer maar de sfeer kan niet naar ieders smaak zijn .
Over de kwaliteit van onze keuken is krijgen we allen veel lof, maar ook hier geld smaken verschillen.
We hopen toch dat jullie een prettig verblijf hebben gehad.
We blijven hard werken voor kwaliteit en gastvrijheid !
25-8-2011
Via touroperator geboekt, samen met een vriendin ons 25 jarige vriendschap gevierd. Fijn dat het 2 aparte matrassen en dekbedden waren. Wij hadden gelezen over de verkeersdrukte aan de voorzijde, daarom hadden wij oordopjes meegenomen. Het was nl. erg warm, dus we wilden graag de ramen openhouden. Dat gezeur over de grootte van kamer van een andere mening snap ik niet, de kamers zijn ruim en je slaapt er toch ook alleen, anders moet je maar een appartement boeken. Ontbijt prima, wij waren rond 9.00u aan het ontbijt en op verzoek werd de yoghurt gewoon bijgevuld, geen probleem.
Eigenaar zegt:
Beste Roos,
Fijn op te lezen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad.
We vinden een goed ontbijt zeer belangrijk en dit staat dan ook hoog in het vaandel bij ons.