Hotel De Maasparel*** in Arcen Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.603 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Arcen > Hotel De Maasparel***

Beoordelingen Hotel De Maasparel***

-5  °C

4 februari 2012

Hotel De Maasparel*** Arcen

Hotel De Maasparel scoort een 8,1 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Maasparel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Maasparel*** in Arcen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel De Maasparel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel De Maasparel*** met andere accommodaties in Arcen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

89 beoordelingen over De Maasparel***

met partner, Dec. 2011
Genieten in de maasparel
britt
29-12-2011 We zijn 2 nachtjes in de maasparel geweest. We hadden kamer nr 20 (echt een aanrader!) aan de achterkant van het hotel en op een hoek, prima!
Het bed en de douche waren super, de televisie was van goede kwaliteit en we hadden beschikking over gratis draadloos internet, ideaal!

Het ontbijt was fantastisch, veel keuze uit lekkere dingen. Roerei en gebakken spek was toch wel de favoriet! heerlijke sapjes ook!

Ik zou hier zeker nog een keer terug gaan!
Zie mijn foto's voor extra beeldmateriaal!

met partner, Dec. 2011
Aanrader
Victor Guliker
4-12-2011 In een leuk dorpje ligt het hotel er mooi bij. De kamer was net een eigen huisje met eigen deur. We liepen zo het terras op en de tuin in. Het zag er allemaal heel schoon en netjes uit. Het eten was in een woord HEERLIJK. Van te voren wisten dat er geen roomservice was, maar Je kon alles bestellen en mee naar Je kamer nemen, dus geen probleem. Als Ik de eigenaar een tip mag geven: wat meer asbakken op het terras, er was er maar een. Maar al met al een lekker weekend gehad.

met partner, Nov. 2011
Heerlijk
brunette
5-11-2011 zeer gastvrij ontvangen,schone en nette kamer.goede service.

met partner, Nov. 2011
Verrassingsmenu is een aanrader
mikkers
2-11-2011 We hadden een perfecte overnachting tijdens het wandelen van het Maas-Nierrhein pad. Lekker biertje, lekker eten, een warme douche en een goed bed. 's Morgens konden we na een uitgebreid ontbijt ons pad weer vervolgen.

met partner, 2011
Tegenvaller
kalkman
20-10-2011 Het hotel ligt pal aan een doorgaande straat. In de benedenkamer waar wij verbleven hoor je het verkeer. Ook hoor je het geloop van de gasten in de kamer boven je. Heel irritant. In de badkamer was er slechts 1 handdoek p.p. 's Avonds en 's ochtends dus met hetzelfde exemplaar afdrogen.
Bij het inchecken ontvang je een kortingsbon van 10% op het diner.
Deze moet je bij het aan tafel gaan direct tonen. Ook als je hem 10 min daarvoor van dezelfde persoon hebt ontvangen. Heel flauw.

met partner, Okt. 2011
Aardig, maar voor ons nooit meer!
Karin&Erwin
16-10-2011 Kamer 2 is een donkere ruimte aan de straat alleen functioneel is. Maar het is om te slapen.. Diner: tafel en stoel zijn niet in verhouding waardoor de tafel voor velen te hoog is. Een bejaarde dame bij het ontbijt zat uit armoede op een extra kussen... Voorgerecht lekker, hoofdgerechten stelden wat teleur, bij een stoofpot hoort geen doorgefrituurde aardappel! Bij het slapen het raam open gezet, dom! Verkeer, een kroeg met harde muziek en midden in de nacht ontzettend veel geschreeuw. Daarna wat uurtjes rust tot het verkeer weer begon. Wat een rampennacht....Bij het ontbijt, dat er goed uitzag en smaakte, werd een totaal smakeloze jus d'orange geserveerd. Het was geel met wat schuim, maar verder niks. Vreemd. Bij het uitchecken werd (wijselijk?) niet gevraagd hoe het ons bevallen was, blijkbaar was men niet geïnteresseerd. De beloofde 10 % korting op het diner was niet verrekend en bij thuiskomst bleek het menu 1 euro duurder op de rekening staat dan buiten op het bord. Triest.
dir. Ger Peters, 17-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste Karin&Erwin, Jammer dat jullie het zo ervaren hebben. over de 10% korting dit klopte wel, ik heb u in een dit in mail uitgelegd. Betreffende de kamer, jammer maar de sfeer kan niet naar ieders smaak zijn . Over de kwaliteit van onze keuken is krijgen we allen veel lof, maar ook hier geld smaken verschillen. We hopen toch dat jullie een prettig verblijf hebben gehad. We blijven hard werken voor kwaliteit en gastvrijheid !

met vrienden, Aug. 2011
Prima hotelletje, wel oordopjes mee ha, ha
Roos
25-8-2011 Via touroperator geboekt, samen met een vriendin ons 25 jarige vriendschap gevierd. Fijn dat het 2 aparte matrassen en dekbedden waren. Wij hadden gelezen over de verkeersdrukte aan de voorzijde, daarom hadden wij oordopjes meegenomen. Het was nl. erg warm, dus we wilden graag de ramen openhouden. Dat gezeur over de grootte van kamer van een andere mening snap ik niet, de kamers zijn ruim en je slaapt er toch ook alleen, anders moet je maar een appartement boeken. Ontbijt prima, wij waren rond 9.00u aan het ontbijt en op verzoek werd de yoghurt gewoon bijgevuld, geen probleem.
dir. Ger Peters, 17-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste Roos, Fijn op te lezen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad. We vinden een goed ontbijt zeer belangrijk en dit staat dan ook hoog in het vaandel bij ons.

Locatie goed maar dat is dan ook alles
Wout
22-8-2011 Receptie zeer onvriendelijk. Kamer is groot maar vnl. lege ruimte. Zeer gehorig. Ontbijt is een lachertje, wordt nauwelijks aangevuld.
Locatie is goed maar aan drukke straat en daardoor zeer gehorig.
dir. Ger Peters, 23-8-2011
Eigenaar zegt:  Geachte, jammer dat u dit zo ervaren heeft , we nemen alle reacties serieus, maar hier hebben we ? bij.

met vrienden, Aug. 2011
Arcen ligt in een mooie omgeving
Rosette en Nadine
24-8-2011 Ideaal verblijf voor een fiets- of wandelvakantie. Zeer vriendelijk personeel. Na een fietstocht van vele km was het fijn om nog iets te drinken op het gezellig terras. De arrangementen zijjn prijsvriendelijk. We komen zeker nog eens terug.
dir. Ger Peters, 17-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste Rosette en Nadine, Bedankt voor de mooie recensie, we blijven ons best doen. We hopen jullie binnenkort weer te mogen begroeten.

Goed eten meestal
rob
1-8-2011 Bij aankomst op de aangegeven tijd bleek de kamer nog niet gereed. Na half uur wel gereed. Ondertussen wel iets te drinken aangeboden maar niet gratis.
De kamer lag op begane grond aan de straatkant dus veel last van voorbijgangers en auto's. Zorg dat je niet kamer 1 of 2 boekt, want dan zit je aan de straatkant. Wellicht zijn er op de 1ste verdieping ook enkele kamers aan de straatkant.
Op de website wordt een zithoek genoemd, maar dat is overdreven. Er zijn 2 stoelen en een buro , maar geen zithoek hoor. De naam comfortkamer doet je toch meer verwachten. Wel inderdaad vernieuwde kamer en mooie badkamer, maar helaas met een onprettige geur. Veel kamers geen WIFI en sommige ook niet via een netwerkkabel internet.
Avondeten (via half pension) levert een vast hoofdgerecht, vast toetje, en keuze uit 2 hoofdgerechten, vlees of Vis. Eerste dag prima, volgende dag helaas frites erbij die doorgebakken waren.
Ontbijt: steeds zeer goed!
dir. Ger Peters, 23-8-2011
Eigenaar zegt:  Ik wil U bedanken voor de beoordeling, en we nemen u opmerkingen serieus. Wel wil ik opmerken dat er opalle kamers wifi of verbinding met netwerkkabel mogelijk is. Ik hoop dat u toch een prettig verblijf heeft gehad.

met een groep (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende