Alt Arce Arcen Nederland. Informatie & Beoordelingen Alt Arce ~ Zoover

Beoordelingen Alt Arce

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Alt Arce

Raadhuisplein 16, 5944 AH , Arcen
Wil je weten wat anderen vonden van Alt Arce in Arcen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Alt Arce.
Wil je weten wat anderen vonden van Alt Arce in Arcen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Alt Arce. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Alt Arce in Arcen.

4 beoordelingen over Alt Arce

met een groep, Mei 2012
"Absolute afrader"
Ria
13-5-2012 We zijn met familiedag in het Zoete Genot gaan lunchen,ik had gereserveerd, stond ook in het boek opgeschreven, maar er was niets geregeld. Er kwam toch een tafel vrij en we konden gaan zitten,maar erg lang moeten wachten voor er gevraagd werd wat we wilden drinken en eten.
Daarna naar Alt Arcen nog wat gaan drinken. Wat een smerig terras, de tafels werden nog niet afgedaan en het terras was echt smerig. Ook de terrasverwarmers werkte niet volgens de bediening.
Het toilet was nog erger. Ik schaamde me dat we dit geregeld hadden. vlug betaald en weggegaan.
Ik beveel dit echt niemand aan.

met partner, 2011
"Onfatsoenlijk!"
heleen
3-12-2011 Men weigert reservering na veiling. Zogenaamd zoekgeraakt. Weggegooid geld dus en je voelt je opgelicht.

met partner, Okt. 2011
"Gezellig en goed eten"
Linda
30-10-2011 Er hangt een gezellige sfeer en het personeel is vriendelijk. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Aanrader!

met partner, Okt. 2011
"Draait op veiling"
Jim
7-11-2011 Draait op veiling en dat is te merken in het menu (het staat er zelfs op). Eten is op zich wel ok, maar heb weleens lekkerder gegeten. Bediening is vriendelijk, vooral als ze je hoofdgerecht vergeten.