Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)*** in America Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 10.984 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > America > Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)***

Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)***

30 januari 2012

Cottage aan het water

Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks) scoort een 7,4 uit 10, op basis van 579 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)*** in America, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 252 vakantiefoto's van Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)*** met andere accommodaties in America.

540 beoordelingen over Center Parcs Limburgse Peel (vh. Sunparks)***

met partner, Jan. 2012
Mooi, rustig, kindvriendelijk
Gijsbert Struik
Onderkomens
30-1-2012 Met E-Ticket konden we om kwart voor 1 al ons huisje in, zeer vriendelijk personeel!!
en restaurant was gewoon goed!
is op sommige Centerparcs wel anders!!

Gewoon een mooi rustig park, voor 2 personen zijn de VIP huisjes super!
met goede sauna en veel ruimte!

met jonge kinderen, Jan. 2012
5 persoons Comfort cottage met oud meubilair
Raymond
Onderkomens
7-1-2012 Leuke midweek van 2 tot 6 januari. Sanitair prima gerenoveerd.
Matrassen waren erbarmelijk en de bank in de woonkamer was zeer oud. Slapen en zitten was erg onprettig.
Cottage was goed schoongemaakt. Service op het park was goed. Dinerarrangement was lekker en kwalitatief in orde. Buffet was niet echt warm.
Kinderen 2, 8 en 9 hebben zich prima vermaakt. Wandelen in de omgeving is prachtig.
Gezien de kwaliteit van de bank en de matrassen komen wij niet meer terug.

met vrienden, Dec. 2011
Heel fijn oud/nieuw gehad
Joyce
Onderkomens
5-1-2012 Na een paar horror-verhalen gelezen te hebben (kakkerlakken, vieze bungalow) was het een hele opluchting om ons huisje te zien. Leuk ingericht, goed schoon, redelijk nieuw meubilair.

Familygrill heeft een niet zo heel uitgebreide kaart, maar het eten is er héél goed, echt een aanrader.
Zwembad was niet zo heel groot, voor volwassenen niet zo heel veel te beleven, maar voor een weekendje was het prima te doen.

Sportcentre was TOP, redelijk wat tijd doorgebracht daar, net zoals de bowlingbaan
Grote supermarkt, prijzen waren er ook redelijk.

We hadden een vip-arrangement, dus de bedden waren opgemaakt en elke dag kregen we broodjes aan de deur (3 verschillende soorten, de soorten varieerde wel per dag)

Kortom, we hebben een heel leuk weekend gehad, en hij staat op de nominatie om nog eens terug te gaan!

met een groep, Dec. 2011
Leuke kerstweek gehad
fam groenendaal
Onderkomens
12-1-2012 wij zijn met 3stellen tydens de kerstweek op dit park geweest.
hebben het prima naar ons zin gehad,moet er eerlijk bijzeggen dat wij heerlijke hoekbanken in onze huisjes hadden staan ,bij het wandelen op het park zagen wij echter ook dat de meeste huisjes nog houte 2en 3zits bankjes hadden staan dit zit echt voor geen meter.
park op zich was best leuk ,alleen wij hadden omdat dit centerparcs is wel meer kerstactivieteiten verwacht,maar verder als een man die gitaar speelt of een man achter een piano kwamen ze niet.
maar voor de prijs die ze er toen voor vroegen dacht ik nog nou dan is het redelijk te doen.
echter voor volgend jaar gekeken en om in dezelfde periode te gaan rekenen ze nu ineens 250euro meer dus ja voor ons geen loohorst meer voor dat geld.
park niks mis mee maar nu ik weet dat er zo weinig animatie is met kerst hebben wij dat er niet voor over.
voor zo tussendoor een aanbiedinkje er even uit ?lekker doen !!!maar verwacht geen centerpasrcs niveau zoals op de andere parken

met jonge kinderen, Dec. 2011
Klein maar zeer fijn park
familie vd zee sexb...
Onderkomens
31-12-2011 mooi park iets kleiner dan andere Centerparcs. Zwembad is prima zeer leuk voor de kinderen. Centrum is ook iets kleiner dan normaal maar alles is aanwezig en leuke winkels en terrasjes. supermarkt is prima maar wel wat duurder dan normaal.
De snackbar is goed en niet duur, maar de restaurants zijn zeker niet goedkoop.
De huisjes zijn een beetje klein en de meubels zeeeeer gedateerd.
Maar op zich hebben we een leuk/prima kerstweekend gehad.
Dat het park wat kleiner is vindt je terug in de prijs , het is een stuk goedkoper dan de andere parken.
Maar het is een leuke park met alles erop en eraan en zeker de moeite wel waard maar vergelijk hem niet met andere parken..Want daar zal ie met name door de wat mindere huisjes wat op achter blijven.
Maar wij hebben plezier gehad en komen terug mits de prijzen niet stijgen,...

met jonge kinderen, Dec. 2011
Een prima vakantie park zeker met kleine kinderen
dinoyaja
Onderkomens
30-12-2011 Ik heb echt niks kunnen ontdekken waar ik ontevreden over zou moeten zijn.
Echt een heerlijk weekendje weg gehad

met partner, Dec. 2011
Heerlijk rustig park
Dory Albers
Onderkomens
29-12-2011 Wij waren van 19 t/m 23 dec. een midweek in CP Limburgse Peel.
2 Persoons VIP cottage. Alles was prima in orde, cottage was vrijstaand, veel privacy. Wel oud aan de buitenkant maar bij binnenkomst waren we blij verrast. Nieuwe badkamer en slaapkamer. Nieuw bankstel en alles netjes schoon. Het was erg rustig, hadden de Aqua Mundo bijna voor onszelf. Heel geschikt voor ouderen of gezinnen met kleine kindjes. Voor grotere kinderen waarschijnlijk niet genoeg te doen. Wij hebben genoten en gaan zeker nog eens terug.

Fantastisch plek
De Moraes
28-12-2011 zeer rustig, zwembad zeer tof, auto's bij het huis

met jonge kinderen, Dec. 2011
Leuk rustig park, lang weekend lang genoe
edwin
19-12-2011 goed park niet druk lang weekend lang genoeg

aanrader

met jonge kinderen, Nov. 2011
Erg leuk zwembad!
Mark&Emmy&Lennard
Onderkomens
26-11-2011 De huisjes ogen van buiten een beetje saai, maar van binnen is het schoon en bij ons huisje was de hal,wc en badkamer vernieuwd dus picobello.
Wij hadden een aanbieding geboekt, prijs/kwal. is dan snel goed, zou er nooit de volle pond voor betaald hebben.
Zwembad super:kleine en grote baden,peuterbadje heel erg lekker warm! Plaza biedt ook genoeg:meerdere restaurants, bowlingbaan etc., supermarkt niet duur!Vriendelijk personeel. Het was heel rustig op het park, schijnt altijd rond deze tijd zo te zijn, dus rustzoekers kunnen gerust gaan in deze periode!!Ons huisje was als enige bewoond in de omtrek, in het zwembad geen gekrijs om je heen, fantastisch!
Dit park is een aanrader voor mensen met kleine kinderen, iedere dag zwemmen is toch een feest, dus de vakantie is daarmee al geslaagd!!

met een groep (14)
alleenreizend (3)