25-8-2011
klein canada is een mooie camping maar jammer dat het langs een drukke rijksweg ligt waar je dag en nacht gek van word .vind het nog erger dat ze op de plaats waar de rijksweg loopt op hun plattegrond een fietspad aangeven.verder kon het personeel wel wat vriendelijker vooral receptie
20-10-2011
camping ligt langs de rijksweg waarvan enorm veel lawaai vandaan komt.
uitgerekend de duurste plaatsen ( super comfort ) op veld G zijn hiervan de dupe. Ook wordt er veel verbouwd en betegeld wat met het nodige lawaai gepaard gaat, 's morgens werden we al om acht uur uit bed getrommeld. wij hadden geboekt voor de hele maand september ( waarin winkel en restaurant gesloten waren ) maar zijn voortijdig vertrokken. we hadden hier de slechtste vakantie sinds jaren, en gaan er beslist nooit meer terug.
16-8-2011
het viel erg tegen zag er mooi uit op de site toen we hier kwamen viel het tegen zwembad is klein en zeer verouderd randen van het zwembad zijn scherp en zitten los,de glijbaan is oud en als de kinderen hard gaan vliegen ze in de bocht er bijna uit. animatie is erg weinig en de dames geven niet de indruk dat ze het leuk vinden hebben ook weinig geduld wassie de beer mocht als hij langskwam niet spontaan geknuffeld worden wat je wel wil doen als kinderen een grote beer zien lopen.het werd hinderlijk gevonden als ze de beer een aai of een knuffel wilden geven .te veel vaste gasten,te weinig losse kampeerders wij komen hier niet terug.
Eigenaar zegt:
Wij hebben de vakantie wel echt goed doorstaan. Toevallig waren wij in de tijd er ook dat een tegel van de rand van het zwembad was los gelaten. Toen er een melding was gemaakt over dat de rand van het zwembad los zat, is er meteen actie ondernomen. Het zwembad is zelf een 1/2 dag dicht geweest omdat het meteen werd gemaakt. Dit vindt ik een plus punt, want de veiligheid gaat voor alles. De wasbeer wordt altijd geknuffeld en dit is geen probleem, zo lang de kinderen maar rustig doen met de wasbeer. Geknuffeld worden mag en kan altijd. Wij hebben er nooit geen problemen mee gehad.
24-7-2011
In het algemeen een hele goede camping, maar te veel blaffende honden!