Slakkenkwekerij Zuidbroek Nederland. Informatie & Beoordelingen Slakkenkwekerij ~ Zoover

Beoordelingen Slakkenkwekerij

De slakken kruipen vrij in de voor hen bestemde ruimte .
1 beoordeling

Beoordelingen Slakkenkwekerij

Klingenweg 3, 9636 TM, Zuidbroek
Wil je weten wat anderen vonden van Slakkenkwekerij in Zuidbroek? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Slakkenkwekerij.
Wil je weten wat anderen vonden van Slakkenkwekerij in Zuidbroek? Op deze pagina lees je beoordelingen van Slakkenkwekerij. Je kunt 13 vakantiefoto's van Slakkenkwekerij bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Slakkenkwekerij in Zuidbroek.

1 beoordeling van Slakkenkwekerij

1 beoordeling
met een groep, Sept. 2011
"Escargots in Groningen ."
fr_woning
20-9-2011 -229- Met een groepje fietsten we van Noordbroek naar Zuidbroek . We werden ontvangen op de Escargotskwekerij de Boerenslak . In een deel van de koeienstal werd ons via dia's uitleg gegeven , over het wel en wee van de slak . In de kwekerij die opzij van de stal staat , wordt de soort " Helix Aspersa Gros Gris " geteeld voor consumptie . Na de uitleg was er koffie met een grote koek geheel in de vorm van een slak . Toen naar de kas waar de Escargots in verschillende ontwikkelingen te zien zijn . Daar wordt door de eigenaresse verteld over het speciale slakkenvoer en de luchtvochtigheid van het complex . Wanneer de slakken volgroeid zijn worden ze o.a. geleverd aan restaurants . Na terugkeer in de stal kregen we nog een stukje worst met daarin verwerkt , de Escargots .
In een klein winkeltje kan je nog wat produkten kopen , betreffende de slak . Na afscheid te hebben genomen fietsten we weer naar de camping in Noordbroek .

Beste accommodaties in Zuidbroek