Beoordelingen Zoutkamp

6,5

22 mei 2013

Zoutkamp
Beoordelingen Zoutkamp
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zoutkamp. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zoutkamp. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zoutkamp? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zoutkamp scoort een 7,1 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 1 Hotel in Zoutkamp. Op Zoover vind je bovendien 32 vakantiefoto's van Zoutkamp. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zoutkamp. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen.

4 beoordelingen over Zoutkamp

3,7
5,3
6,3
6,5
"Gerrit"
gerrit
Sfeer
23-12-2011 saaie omgeving met weinig winkels in de buurt.Je zit daar in de middle of nowhere

"Bekende vissershaven in het noorden des lands"
fr_woning
Sfeer
8-8-2011 -195- Een stukje fietsen van Vierhuizen naar Zoutkamp is best te doen . Een bijzonderheid daar bij was , dat we een zeer smal fietspad over moesten , met vlak daarnaast gespannen schrikdraad . We waren dan ook blij , dat we weer op de gewone weg , verder konden fietsen . Voor binnenkomst van Zoutkamp passeer je de hoge sluis , die gesloten word bij hoog water. Via het kleine centrum van Zoutkamp , kwamen we bij de haven . Voor het museum in de haven lagen een aantal antieke schepen . Maar waar lag nu de vissersvloot , dan moest je toch nog een eindje verder fietsen en in de buurt van de palingrokerij , daar lagen de vissersschepen die nog dagelijks actief zijn . Op een werf werd een schip geteerd . In een van de loodsen , was nog een botenbouwerij , met een boot in aanbouw , helaas konden we dat niet van nabij bekijken . Bij een kleine supermarkt nog wat boodschappen gehaald en via het plaatsje Ulrum zijn we teruggefietst . We passeerden ook nog een mooie brug in de buurt van Ulrum .

Familie, Aug. 2006
Piet
Omgeving
15-9-2006 Het is geweldig toeven bij de Roussant.
Rust en alle comfort aanwezig.

met partner, Juni 1995
"Voormalig vissersdorp"
Rinus
Sfeer
17-1-2013 Zoutkamp heeft een historie als vissersdorp waar vooral de garnalen visserij belangrijk was, in het dorp ziet men nog overal de vissershuisjes.
Het dorp lag aan de voormalige Lauwerszee maar sinds deze van de Waddenzee is afgesloten is de visserijvloot verhuisd naar Lauwersoog en is het een stuk rustiger geworden in het dorp.
Er valt niet zo heel veel te beleven maar Zoutkamp is wel een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van het natuurgebied Lauwersmeer.
Plezierjachten hebben in het oude haventje van Zoutkamp de plaats ingenomen van de vissersboten.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit