Camping Roodehaan*** in Warfhuizen Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Camping terrein

Beoordelingen Camping Roodehaan***

Roodehaansterweg 9, 9963 TC, Warfhuizen
Camping Roodehaan scoort een 8,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Roodehaan***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Roodehaan*** in Warfhuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Roodehaan*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping Roodehaan*** met andere accommodaties in Warfhuizen.

5 beoordelingen over Roodehaan***

"Geweldige camping."
Sjaak & Anneke Warr...
12-8-2011 Niets moet alles mag. Gratis vuurkorven, nog nooit meegemaakt.
Restaurant, eten voor bijna niets.
Zeer aardig personeel en niet alleen het personeel ook de eigenaren mogen er wezen.
Teus en Karin, KLASSE !!!!

alleenreizend, Juni 2011
"Lekker eten, drinken en live muziek!"
Loes
28-6-2011 Afgelopen weekend heb ik genoten van een mooi feest op de Roodehaan. Associaties met Italiaanse familiefeesten, lange tafels met heerlijke gerechten en wijn, livemuziek en dansen. Wat wil een mens nog meer...

met vrienden, Mei 2010
"Heel vrij gevoel."
Andre Snoeijer
18-7-2010 Open terrein voor tenten. Rondom vaste staplaatsen. Herlijk rustig. Goede keuken in het gezellige restaurant waar niet alleen kampeerders maar ook de lokale bevolking komt eten. Direct aan het water. Ideale uitvalbasis voor Noord-Groningen, per fiets, motor of auto.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke plek !!!"
femkeh
7-9-2010 een leuke camping.. en de stokbroodjes gezond zijn er erggggg Lekker..
wij hebben er een weekje in een carvan gezeten en hebben een heerlijke week gehad!! lekker aan het water:D .. We komen er zo af en toe (mensen die we kennen hebben er een vaste plek)maar de mensen zijn er vriendelijk !! en het is een gezellige camping! speeltuin voor de kleintjes.. in de zomer leuke muziekavonden.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fantastische plek voor alle leeftijden"
Edward Sterenborg
13-8-2009 Een gemoedelijke, kleinschalige camping op een prachtige plek direct aan het water. Mooie ligging, leuke speeltuin, zwemmen in schoon rivierwater. De camping heeft een restaurantje waar je heerlijk voor weinig kunt eten (driegangenmenu voor 13,50 euro). Wij heb vele campings gezien in binnen- en buitenland maar dit is wat ons betreft een topper!