10-8-2011
Ondanks het wisselvallige weer toch mooie dagen gehad op camping de Breede, overdekte kinderspeelruimte met t.v., Mamoet skelters, fietsjes, tractors, driewielers, spelletjes, boeken, trampoline, kabelbaantje, graafmachine i.d. zandbak, alles gratis te gebruiken. Dat hebben wij nog nooit zo compleet gezien! Nette wasgelegenheid, gezinsruimte, schoon en handig. voldoende keuze in plekken, ook plekken met veel privacy. toilet ruimte altijd dichtbij! Zwembad zeer geschikt voor kinderen, met proffesioneel toezicht, op 50 mtr van de camping, alles zeer veilig. Nog nooit zo'n stille omgeving meegemaakt. Weids met volop activiteiten in de omgeving. in dorp zelf, goeie supermarkt en eetgelegenheden (ietwat oudbollig maar goed restaurant, chinees, snackbar) winsum ook de moeite waard om te bezoeken! pitoreske plaatsjes in de buurt. kiosk bij het zwembad ook zeer goed, het werd zelfs bij de caravan gebracht op het afgesproken tijdstip! Al met al een relaxte mooie vakantie, wij gaan zeker terug!
11-8-2011
Wij hebben hier gekampeerd in juni, met zn tweetjes. hadden een plek onder de bomen, met toch voldoende zon, ruime plaatsen. Veel te doen en te zien in de omgeving, hebben een wadtocht gedaan vanuit westernieland, erg aan te raden! Supermarkt vlakbij in het dorp, groningen stad ook met de trein erg handig vanaf de camping. Prachtig zwembad met goede kiosk, lekkere patat! lekkere warme douchjes en ook nog toilet papier in de w.c.'s!!
4-3-2011
Camping De Breede is een zeer kindvriendelijke camping, waar je ook met iets minder weer naar toe kunt gaan. Zeker met jonge kinderen een aanrader.
4-3-2011
Camping de Breede in Warrfum is; een plek waar je met kleine kinderen prima kunt vertoeven. Vanuit de tent hadden wij direct zicht op de speelplek waar onze dochter van 2 zich op de trampoline (ingegraven) de schommel, het glijbaantje prima kon vermaken.
Verder waren er voor de kinderen fietsjes, skelters enz aanwezig waar ze zonder daarvoor te hoeven betalen op mogen fietsen, mits ze aan het eind van de dag weer opgeruimd werden. Ideaal!!
De camping is niet groot, maar daarom voor kleine kinderen en hun ouders heel overzichtelijk.