29-5-2012
Wij stonden op het zelfde veldje als de Fam. Wilts van de vorige reactie en daar hoef ik geen woorden aan toevoegen.Daar ben ik het volledig mee eens.
Boerenbond (Voldersen) bedankt en tot de volgende keer.
28-5-2012
Dit jaar voor de 3e keer naar minicamping Boerenbont geweest. Het begon 3 jaar terug. Even onze nieuwe tent uitproberen op een camping in de buurt. Dat beviel is zo goed dat we vorig jaar en ook dit jaar de campingspullen weer uit de kast halen om daar te kamperen. Dit jaar waren opa's en oma's ook mee. Geweldige camping: mooie grote plaatsen, mooi sanitair (incl. kindersanitair), leuke theetuin waar je ook lekker een ijsje kan eten. Voor de kids is er een grote zandbak, trampoline, glijbaan, schommel en de feestvreugde wordt vergroot door een ouderwetse waterpomp. Er staan skelters en fietsjes waar kinderen gebruik van kunnen maken. Speciaal daarvoor is een pad aangelegd. De familie Volders doet erg hun best om het hun gasten naar de zin te maken (en daar slagen ze goed in). Ze hebben ook een rustig veldje voor degene die het veldje met de kinderen te druk vindt. Je kunt leuk fietsen en wandelen in de omgeving.
18-8-2011
Wij hebben 3 weken lang een heerlijke vakantie gehad op deze zeer gastvrije minicamping. Perfect onderhouden camping met mooie ruime plaatsen. Super grote zandbak met waterpomp, glijbaan, schommels. Diverse skelters, fietsjes en 1 wielers. Super schoon en mooi sanitair.
In de blokhut kun je eventueel lekker warm zitten en een lekker kopje thee of koffie drinken. Maar ook een overheerlijk koel ijsje is er te krijgen die je in de theetuin gezellig kan opeten.
Het enige nadeel vonden wij de shovel smorgens vroeg. Maar ook daar wen je aan. (en zoals ook op de website vermeld, er wordt gewoon gewerkt op de boerderij) Voor de kinderen is het ook leuk om bij boer Herman in de Melkput te kijken bij het melken van de koeien.
Wij komen hier zeker terug.