Molen De Onderneming Vierhuizen Nederland. Informatie & Beoordelingen Molen De Onderneming ~ Zoover

Beoordelingen Molen De Onderneming

Molen De Onderneming
1 beoordeling

Beoordelingen Molen De Onderneming

Hoofdstraat 25, 9975 VR, Vierhuizen
Wil je weten wat anderen vonden van Molen De Onderneming in Vierhuizen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Molen De Onderneming.
Wil je weten wat anderen vonden van Molen De Onderneming in Vierhuizen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Molen De Onderneming. Je kunt 5 vakantiefoto's van Molen De Onderneming bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Molen De Onderneming in Vierhuizen.

1 beoordeling van Molen De Onderneming

1 beoordeling
met vrienden, Aug. 2011
"Wij waren in het hoge noorden ."
fr_woning
8-8-2011 -194- Vierhuizen is een klein plaatsje in het hoge noorden van de provincie Groningen , het dorp ligt in de buurt van de voormalige Lauwerszee . In het dorp vind je naast een bijzondere kerk , een camping een kleine kern huizen en natuurlijk de stellingmolen " De Onderneming " , of ze met de molen nog wat ondernemen dat weten we niet ,we hebben hem helaas niet zien draaien . Hij staat wel op een mooie locatie , vlak in de buurt van een kleine brink .