Bed and Breakfast d'Olle Pastorie in Vierhuizen Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast d'Olle Pastorie

9,5

D-Olde pastorie met kerkje op de achtergrond

Beoordelingen Bed and Breakfast d'Olle Pastorie

Hoofdstraat 28, 9975 VS, Vierhuizen
Bed and Breakfast d'Olle Pastorie scoort een 9,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast d'Olle Pastorie? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast d'Olle Pastorie in Vierhuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bed and Breakfast d'Olle Pastorie vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Bed and Breakfast d'Olle Pastorie met andere accommodaties in Vierhuizen.

4 beoordelingen over d'Olle Pastorie

met oudere kinderen, Juni 2011
"B&B OLDE PASTORIE FANTASTISCH"
piet en marietje en...
13-7-2011 B&B OLDE PASTORIE for ever beter kan bijna niet een gastvrouw als IRENE moet je zoeken met een grote lamp kinderen zeer welkom . En voor de rust een heerlijk gastvrij stukje GRUNINGEN. Tot in het voorjaar
PIET EN MARIETJE
uit het brabantse land

met partner, Mei 2011
"Zeer gastvrije B&B met mooie kamers!"
T.
6-5-2011 Wij werden hartelijk verwelkomt door de eigenaresse Irene en hond Dana. We kregen meteen een thee/koffie met poffert aangeboden en een rondleiding. Wij hadden Het Wadkamer: mooi, warm ingerichte kamer met twee eenpersoonsbedden en met een nieuwe luxe badkamer met grote douche ruimte. Ontbijt uitgebreid: vers gebakken broodjes en brood met zoet en hartig beleg, vers gekookt eitje, yoghurt, verse jus, perensap, alle soorten koffie, thee en fruit...van alles was er! Je mocht ook een lunchpakketje maken. Verder uitte de gastvrijheid zich in: gratis fietsen lenen, drankjes mocht je pakken uit klein koelkastje in de woonkamer, thee en koffie onbeperkt en boekjes met fiets en wandelroutes die je mocht lenen. Echt een topadres om te verblijven....Irene bedankt, we hebben genoten!

met partner, 2011
"Top verblijf"
Kees
26-4-2011 Naast de kerk van Vierhuizen en met zicht op de oude molen staat deze B&B in een prachting decor. Hier ervaar je de schoonheid van het echte Groningen, rust en ruimte. Het prachtige natuurgebied Lauwersmeer ligt op enkele minuten fietsen.

De gastvrijheid van het echtpaar is top, het ontbijt heerlijk en de kamers mooi ingericht en schoon.

D'olle Pastorie bewijst weer eens dat er niets boven Groningen gaat!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prachtige pastorie in een rustig dorp"
Georg
27-7-2009 Fijne rustige plek midden in het dorp. Leuk om het bijbehorende gerestaureerde kerkje van binnen te bekijken. Hartelijke ontvangst door de eigenaar die ons meteen op ons gemak wist te stellen en duidelijk trots en begaan is met zijn bedrijf.

Niet primair voor gezinnen met kinderen bedoeld, maar wel heel gastvrij ontvangen. Vlak bij de pastorie is een grote dorpsspeeltuin, met ongeveer 15 speeltoestellen.

Wij hadden de vierpersoonskamer en die is voldoende ruim. Een mooie nieuwe frisse badkamer, met meer dan voldoende handdoeken. De badkamer is niet groot, maar voldoet uitstekend en heeft een mooie ruime douche.

De eigenaars laten duidelijk merken dat ze hun best voor je doen: 's-avonds stond er een lekker flesje rose voor ons klaar en 's-ochtends een prachtig ontbijt me allerlei heerlijkheden.

Korom een ideale locatie voor rustzoekers, fietsers en als uitvalsbasis voor een dagje Schiermonnikoog, Pieterburen of een andere dagactiviteit.