Vakantiepark Schildmeer villapark in Steendam Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 3.993 bezoekers online
Home > Nederland > Groningen > Steendam > Vakantiepark Schildmeer villapark

Beoordelingen Vakantiepark Schildmeer villapark

-1  °C

30 januari 2012

9,6
Vakantiepark Schildmeer villapark Steendam

Vakantiepark Schildmeer villapark scoort een 9,4 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Schildmeer villapark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Schildmeer villapark in Steendam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Vakantiepark Schildmeer villapark vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Schildmeer villapark bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Vakantiepark Schildmeer villapark met andere accommodaties in Steendam.

19 beoordelingen over Schildmeer villapark

In een woord geweldig
laurien schepers
Onderkomens
4-10-2011 een klein vriendelijk park, mooi aan het viswater met een eigen sloep voor de deur, wat wil je nog meer. Mooi weer, nou dat hadden we, 25 gr. in de week van 26.09 / 03.10.2011. Mooie tochten met de sloep gemaakt, gevist vanaf de eigen visvlonder, heerlijk gegeten in het restaurant en genieten van de zonsondergang. Appingedaam een aanrader, ook Delzijl en de eemshaven zijn goed te doen per fiets. Maar ook richting Nieuwe Schans is het genieten maar dan moet je wel van het vlakke land houden. Een uitstapje naar de Meyer scheepswerf in het Duitse Papenburg is een aanrader (bezoek van tevoren aanvragen). Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.

Het was een geweldige vakantie
GP
Onderkomens
20-9-2011 De ontvangst bij de receptie was een geweldig ontvangst personeel was zeer vriendelijk. Op het huisje en park konden wij niets negatiefs over zeggen gewoon geweldig. Het is echt een aanrader voor mensen die willen genieten van een rustig park. Wat ook geweldig is, is het sloepje wat bij je eigen aan huisje licht. Ook lekker is om een hengeltje achter in de tuin uitgooien. Voor de hond was de tuin en de omgeving ook iets geweldig om lekker uit te razen. Om lekker te eten is het paviljoen Boei 12 wat aan het park grenst een aanrader mensen zijn zeer vriendelijk het eten echt geweldig ook als je een hond hebt die mag gewoon mee. Als er mensen zijn die hier wat te klagen hebben kunnen beter thuis blijven. Hier zou ook eens een programma over moeten zijn van, zo geweldig was mijn vakantie. Wij geven Hogenboom Vakantieparken een dikke 10 en zijn gegarandeerd dat wij volgend jaar weer aanwezig zijn in het villapark schildmeer.
Fam, Palstra

met jonge kinderen, 2011
Absolute aanrader!
Frederica
Onderkomens
30-8-2011 Heerlijke plek om even lekker bij te komen. De huisjes zijn schoon, comfortabel en de mensen vriendelijk. We hebben ook flink gebruik gemaakt van de bijbehorende sloep. Prachtige omgeving en niet 'te' druk! Absoluut aan te raden!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Schildmeer villapark...

met oudere kinderen, Juli 2011
Fantastische vakantie
peter
Onderkomens
29-7-2011 Villapark Schildmeer is een prima verzorgde locatie. De ligging is erg mooi aan het Schildmeer en de service op het park is van hoge kwaliteit.

EEN TOP VAKANTIE.
Andre'
Onderkomens
2-8-2011 Het was onze mooiste park ooit, receptie zeer vriendelijk en zeer snelle service.
Villa is er zeer schoon, met mooi stukje tuin en je sloep ligt aan je eigen achterdeur.
Je kunt mooie tochten maken met de sloep naar Slochteren en Delfszijl over het Schildmeer (zie filmpje).
Een mooi en rustig park, bij ons was het Schildweek dus zeilwedstrijden en art carnival, een festival met kunst.
De restaurants zijn pas vanaf woensdag open, en snackbar waar ?
Fietsen kun je huren bij camping de Otter die zit ernaast.
Dus een aanrader voor een TOP VAKANTIE.

Klein en gezellig park
Saskia Kaptein
Onderkomens
13-8-2010 geweldige vakantie gehad!
Met de sloep, overal heen varen. heerlijk!
Mooie en nette huisjes , tuin lekker ruim wat ideaal was voor onze hond.
Komen zeker nog een keer terug. Personeel super vriendelijk! Jammer dat het er weer opzit.Maar komen gauw weer.
Je kunt in de omgeveging , goed en lekker eten.

met jonge kinderen, 2010
Rustig, kleinschalig
Karin
Onderkomens
25-6-2011 Mooie complete huizen, uitzicht over het meer is fantastisch. Sloep aan je eigen steiger, erg leuk. Door het mooie weer konden we elke dag zwemmen in het water dat aan je tuin grenst en omdat we op de hoek van het park zaten konden we zo doorzwemmen naar het strandje aan het schildmeer.
Geen activiteiten op het park, erg rustig, twee speelplekken voor de kids, eten bij aangrenzend park was goed. Strandje was voor de gehele omgeving, langs/door het park liep daarheen ook een fietspad. Wij hebben er geen last van gehad.
Laatste avond werd op het strand een festival opgebouwd. Wij vonden het niet erg dat dat na ons vertrek plaats vond.

met partner, Mei 2009
Mooie (rustige) omgeving, de sloep is geweldig!
Ferdi & Carola
Onderkomens
5-6-2010 Erg leuke vakantie gehad in Villapark Schildmeer... de sloep is super en ook de huisjes zijn erg gezellig ingericht, mooie grote tuin. En alles super schoon. Heerlijke tochtjes gemaakt met de sloep, de sluisjes zijn leuk om te doen. Wij hadden erg mooi weer en dat moet je daar ook echt hebben want in de omgeving en op het park is er niet veel te doen. Wil je echt even uitrusten dan is het heerlijk om naar dit park te gaan! Heel fijn dat er ook honden mee mogen!

met partner, Sept. 2008
Geweldig
Kee en Joke van der...
Onderkomens
1-6-2009 In september 2009 zijn wij een midweekje naar schildmeer geweest en we hebben het geweldig gehad.
Mede door het mooie weer, daar valt of staat je verblijf mee.
Heerlijke vaartochten gemaakt en het huisje was priema en de inrichting super.
September 2009 gaan wij weer.

Familie, Aug. 2008
Gaan terug
Walter
Onderkomens
4-9-2008 bungolows zijn erg mooi, varen met de sloep is erg leuk en de ligging is prachtig. Geweldige week gehad.

9,6