Camping De Papaver**** in Sellingen Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Camping De Papaver****

6,6
5,4
5,6

De voorstelling is net begonnen...

Beoordelingen Camping De Papaver****

Beetserweg 58, 9551 VH, Sellingen
Camping De Papaver scoort een 7,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Papaver****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Papaver**** in Sellingen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping De Papaver**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping De Papaver**** met andere accommodaties in Sellingen.

20 beoordelingen over De Papaver****

6,6
5,4
5,6
met oudere kinderen, Mei 2012
"Prachtige camping"
monique
29-5-2012 Het is een prachtige camping. Mooi groen, ruime plekken, niet al te groot.
Het meertje is erg ruim en er is voldoende ruimte aan het strandje.
Elke avond kampvuur. De sfeer is gemoedelijk. Voor pubers niet veel te beleven. Restaurant is niet goed ingesteld op bezoek. Met Pinksteren konden de het lang niet aan. Erg is te weinig personeel en wat er rondloopt is erg vriendelijk, maar heeft geen ervaring. Er komt geen eind aan een bestelling zo langzaam. Patat bestellen moet voor 4 uur en voor 6 uur opgehaald worden.Krijg niet de indruk dat ze hieraan is veranderen. Zolang je uit de buurt blijft van het restaurant is de camping aan te bevelen.

met oudere kinderen, 2011
"Vast wel weer vooral door mooie omgeving."
ledielys
19-8-2011 Prachtplek, zoals hiervoor al beschreven. Net twee weken ondanks Hollandse weer genoten van de natuur en de plek.
Sanitair werd elke dag grondig schoongemaakt; geen klachten hierover!
Helaas wel een paar minpunten:
Wij hadden een huurtent die lekte. Om de twee dagen moest al het beddengoed in de droger. Personeel kon geen lek vinden; dat klopte wel; er was geen scheur ofzo te zien. Maar door onderbezetting van het personeel moesten we zelf met paar handdoekjes de tent droog dweilen. En na een fikse regenbui was alles weer nat. Kregen een andere tent aangeboden, die dan de volgende dag schoongemaakt zou worden. Pas twee dagen later kwam er nog iemand om het schoon te maken. Toen hadden we geen zin meer in een verhuizing voor de laatste dagen. Deze laksheid en verschuilen achter personeelstekort in het hoogseizoen nota bene vonden we jammer. We betaalden tenslotte wel flink voor de huurtenten.

"Mooie plaatsen."
Marja
19-7-2011 Helaas verdient het sanitair nog steeds een onvoldoende. In de eerste rustige week dat wij er waren is er één keer schoongemaakt. De tweede week vaker. De jongemannen zijn van goede wil. Misschien een curcus schoonmaken volgen ? Bijna alles wordt aan deze studenten overgelaten. Een wasbak die volgens een kampeerder vorig jaar verstopt zat, loopt nog steeds niet door. Verder geweldig mooie plaatsen, maar neem uw eigen toilet mee.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldige camping, paradijsje in Oost-Groningen!"
Marianne
12-8-2011 Wij hebben met onze 2 dochters (10 en 14) 2 weken lang SUPER genoten! De camping is mooi groen, ruime plaatsen, prachtig meertje, sanitair netjes, vriendelijke mensen, erg attente camping-eigenaar, leuke activiteiten (vlotten bouwen, kano varen, boogschieten, kampvuur, theater etc.). Helemaal top!
Bediening in het restaurant was niet snel, maar wel vriendelijk en het eten was prima. Absoluut voor herhaling vatbaar!

"Beter beheer ..... dan komen we terug."
Fam. Altena
3-8-2011 Camping is uniek, ruim opgezet, aan schitterend meertje met strandje en kampvuurplaats. Maar.... zwembad en sauna waren gesloten, geen campingwinkel aanwezig, sanitiar matig schoon, restaurant deels gesloten (iig na 18.00u), enkele activiteiten afgelast en startdag theatervoorstellingen uitgesteld.
De aan ons vertelde reden 'het is ook nog geen hoogseizoen, want regio-noord heeft nog geen vakantie' en 'het regent' vonden we onbegrijpelijk.
Camping is geschikt voor kinderen vanaf ong. 6 jaar (ivm programma-aanbod).

met vrienden, Sept. 2010
"Een camping om vaker naar terug te keren, "
lien
6-9-2010 We hadden een prachtig weekend met veel zon.
Verrassende camping, mooie ligging in een erg fraaie omgeving. De kampeerplekken zijn ruim, maar hoe dit in het hoogseizoen is.....?
Ook dit stukje Groningen is echt de moeite waard!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Vreselijk slecht onderhouden sanitair"
Henk
8-8-2010 Net terug van deze prachtig gelegen camping. Helaas moet je gebruik maken van het sanitair. In het nieuwe gebouw ging het nog, in het rode houten gebouw was het vreselijk. Het stonk er, de afvoer van het water was constant slecht. Toiletten en douches waren zowel 's ochtends vroeg en 's avonds vies. Maar wat wil je als het sanitair één keer per dag wordt schoongemaakt. Met een bijna volle camping is dat veel te weinig. Voor de rest is dit een leuke camping, waar veel kinderen zich op een prima manier kunnen vermaken.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super fijne camping"
edgar-anya
22-7-2010 Camping de Papaver is een erg mooie camping in de natuur en aan het water! Je moet je zelf natuurlijk wel vermaken, met af en toe een georganiseerde activiteit. Personeel is vriendelijk, eigenaar erg aardig, leuke humor! sanitair is dik in orde en de camping ronduit schitterend! Kortom een super camping voor gezinnen en mensen die ook een b-tje rust zoeken. Niet vergeten, er is een prachtig meer bij met strand. We komen zeker hier vaker!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Leuke camping, vies sanitaire"
Theo
13-8-2010 De camping bestaat uit 2 gedeeltes, 1/4 deel bestaat uit een natuurcamping en 3/4 deel is een reguliere camping. Het sanitaire op de natuurcamping is goed, deze wordt ook 1 x per dag schoongemaakt, maar wordt door veel minder mensen gebruikt. De reguliere camping met het 3 dubbele aantal meer mensen wordt in het hoogseizoen ook maar 1 x per dag schoongemaakt, s'middags om 14.00 uur. Dit wordt door jongeren gedaan in de leeftijd van 16, 17, en 18 jarigen. We hebben hier meerdere malen over geklaagt, ook over de overvolle en stinkende maandvebandbakken op de damestoiletten, deze waren op de dag van vetrek nog steeds niet geleegd! Regelmatig moest het riool ontstopt worden, omdat de boel overliep. Dit lag deels aan de campinggasten en deels aan het weinige schoonmaken. **** sterren camping? De door de camping beschkbaar gestelde skelters maakten veel kabaal op het terrein. De lokatie, het meertje de strandjes waren fantastisch. s'Avonds hebben we erg genoten van de theatergroep Nizno!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fraaie ligging, erg kindvriendelijk."
Robert
10-8-2010 Afgelopen weekend terug van 2 weken op Camping De Papaver. Camping ligt in een fraaie omgeving aan een zandplas die een goed strand heeft. Water is de eerste 10-20 meter niet diep zodat kinderen die niet kunnen zwemmen lekker kunnen spelen. Kinder-animatie is er vrijwel elke avond voor de kleintjes met theatervoorstelling van 30min. Erg leuk. Ook is er altijd kampvuur voor de wat oudere kinderen. Camping is rustig te noemen en autovrij, wat een pré is.

De toiletgebouwen worden maar 1x per dag schoongemaakt rond 14:00. WC's zijn s'avonds vies en dus ook s'ochtends. De koud kraan van alle wastafels wordt soms gloedheet door niet goed werkende boiler. Kinderen verbranden hun handen hieraan (eigen ervaring). Erg slecht en gevaarlijk, waarbij schoonmaak personeel dit al weken wist.
Ook hebben wij om de 3-4 dagen de rioolzuiverings vrachtauto gezien om het riool uit te zuigen. Maar dit komt deels door campinggasten luiers + afval in wc's gooien en toiletpapier wat niet goed oplost.