Camping De Bronzen Eik**** in Sellingen Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Camping

Beoordelingen Camping De Bronzen Eik****

Zevenmeersveenweg 1, 9551 VT, Sellingen
Camping De Bronzen Eik scoort een 8,6 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Bronzen Eik****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Bronzen Eik**** in Sellingen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 250 vakantiefoto's van Camping De Bronzen Eik**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping De Bronzen Eik**** met andere accommodaties in Sellingen.

22 beoordelingen over De Bronzen Eik****

"Camping voor fietsers en wandelaars."
Theo Blauw
26-8-2011 De Camping is zeer geschikt om van daar uit diverse attracties of fietsroutes te gaan doen/bezoeken. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is prima, maar kan bij volle bezetting problemen geven. Minder geschikt voor kinderen, maar wel zwembad dichtbij. Enkele fietsroutes komen vlak bij de camping langs. Prima supermarkt op 1 km afstand in Sellingen. Omgeving in dit deel van Groningen mooier als je vooraf denkt. Zeker een aanrader.

"Te Saai!"
C.Zondag
7-8-2011 We hebben hier 2 weken gestaan maar de beoordelingen kloppen wat mij betreft van geen kant, Over het personeel niets te klagen, maar daar heb je als campinggast 1 of 2 keer mee te maken dus dat is totaal niet belangrijk, Het zijn normale plaatsen zoals je op een veld verwacht. caravan en auto ernaast en vol is je plek. Voor deze camping hoef je qua bezetting niet te reserveren want hij was totaal niet vol. Het sanitair was gewoon netjes maar niets bijzonders, douches zijn gratis en zo lang je wilt. Er is qua loopafstand een te kort aan sanitair en je moet als je verder op de camping staat te ver lopen vinden wij. er is 1 sanitairgebouw bij de receptie namelijk. Het zwembad, wat een gemeentezwembad is, is prima. Je kunt hier gratis kaartjes ontvangen bij de receptie, zwembad is 5min fietsen. Camping is absoluut niet kindvriendelijk want er is werkelijk niets te beleven voor kinderen. Op Bourtange na is er in de wijde omtrek totaal niets per fiets te doen. Kinderen? andere camping zoeken

"Rustige camping gelegen in de bossen van Sellingen"
H . Veenstra
12-8-2011 Ook dit jaar weer genoten van onze vakantie op camping de Bronzen Eik.
De ligging midden in de Sellinger bossen geeft deze camping een bijzonder karakter. De ruime plaatsen van minimaal 100m2 aan de rand van grote velden geven je veel uitzicht. Wij hebben erg genoten van onze kleinkinderen die bij ons op bezoek waren, zij konden vrij spelen op de grote velden, gebruik maken van de trampoline en het grote speeltoestel. Na afloop gedoucht in het speciaal kindersanitair. Gelukkig geen animatieteam en disco. Het verwarmde sanitair is zeer luxe en ontzettend schoon. Dagelijks gefietst door het mooie Westerwolde met zijn 200 km fietspad, het klooster Ter Apel bezocht, Bourtange Wedde en Bellingwolde. Stadskanaal is ook mooi met zijn museum spoorlijn. Waar sta je in het hoogseizoen nog voor € 19,50 per nacht incl. douche en warm water. Ook hebben we verschillende keren heerlijk gegeten in het restaurant. Op deze camping is het thuiskomen door de gastvrijheid die we daar mochten ontvangen.

"Aanrader!"
I. de Jong
6-7-2011 Een heerlijke plek om te onthaasten tussen prachtig natuurschoon maar met de gezelligheid van omliggende dorpen op een steenworpafstand. Zeer vriendelijk personeel en een zalige keuken voor de verfijnde bourgondier. Schoon sanitair en fijne ruime kampeerplaatsen. We hebben een heerlijke week gehad!

met jonge kinderen, 2011
"Een mooie en rustige camping"
Jan Willem
31-5-2011 We hebben in het verleden met de tent op deze camping gestaan. Dat was op het eerste veld aan de reschtkant. Daar hadden we een topplek met een mooie ondergrond. Dit voorjaar hebben we op het veld voor het sanitair gestaan, ook mooi en lekker dichtbij het sanitair. Qua rust en uitzicht maakten de twee plaatsen elkaar njet veel, maar op het eerste veld vonden we het prettiger.
Al met al een hele leuke camping en een goed restaurant.

met partner, Mrt. 2011
"Ruimte!"
Pien
14-3-2011 Camping met ruime plaatsen, midden in de Sellinger bossen. Wandelroutes vanaf de camping. Prachtige omgeving: het riviertje de Ruiten AA, "Theater van de Natuur" met gedichtentrap, bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer, landgoed Ter Borg. Het sanitair is prima! Internet mogelijkheden op de camping. Het restaurant serveert prima maaltijden. Zeer vriendelijk personeel.
Tip: bezoek de Meyer Werft in Papenburg(D) Zeer indrukwekkend. In Leer(D) is het gezellig winkelen.

met partner, Mrt. 2011
"Mooie wandelomgeving"
Braakhuis
29-3-2011 zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. grote ruime plaatsen, kleinschalig, dus niet zo massaal

met een groep, Sept. 2010
"Prima restaurant."
H.Nijkes
27-9-2010 We hebben hier 3 dagen met 20 personen gegeten. Iedereen vond het een prima
restaurant met vriendelijk personeel.

met partner, Aug. 2010
"Prima camping"
V.van Caulil
13-9-2010 Na het boekje over 'Kleine Groene Camping'geraadpleegd te hebben belandde we op camping De Bronzen Eik in het mooie Sellingen. De camping ligt idyllisch in het groen van het Westerwold in het Zuid-oosten van Groningen, is ruim opgezet en bijzonder rustig gelegen. Vriendelijke ontvangst bij aankomst. Het sanitair is van topklasse en wordt netjes schoon gehouden. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten. Bij de VVV, alwaar de ontvangst allerhartelijks was, krijg je informatie over allertlei aktiviteiten, welke zich in de buurt afspelen. Camping is tevens voorzien van een prima restaurant en 9 holes golfbaan.
Dit was voor ons de eerste keer dat we op een camping in Groningen stonden, maar gezien de fijne ervaringen en mooie omgeving, zeker niet de laatste keer.

met partner, 2010
"''Een absolute Top camping''!"
fam. de Groot
22-8-2010 Wij ontvingen van een goede vriend, tijdens het Hemelvaart weekend 2004, bij ons verblijf in de omgeving van Vlagtwedde de tip om eens te gaan kamperen op deze net geopende, na bleek, uniek gelegen camping.
''Een tip met een gouden randje kunnen wij wel stellen''!
Tot op heden vertoeven wij er nog steeds en genieten van de prachtige Westerwoldse natuur in al zijn facetten.
Wij kunnen hier heerlijk ontspannen wandelen, fietsen, en zelfs Fungolfen in dit contrastrijke Westerwoldse natuurgebied en na dit alles raadplegen wij met regelmaat de menukaart van het restaurant...mmm..
Zelden een camping meegemaakt waar de sanitaire voorzieningen zo schoon en van alle gemakken voorzien zijn.
Wat wij, de jaartjes gaan tellen, zondermeer op prijs stellen is de seniorenservice.
Het Bronzen Eik team heeft in onze beleving 'mensvriendelijkheid' en service hoog in het vaandel staan.
Kortom een aanrader voor een ieder die een 'onthaast' camping zoekt!

fam. de Groot