Vakantiepark De Borgmeren*** in Scharmer Nederland beoordelingen 5.3 | Zoover

Vakantiepark De Borgmeren*** Scharmer

Beoordelingen Vakantiepark De Borgmeren***

Hoofdweg 34, 9616 TD , Scharmer
Vakantiepark De Borgmeren scoort een 5,3 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Borgmeren***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Borgmeren*** in Scharmer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiepark De Borgmeren*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Vakantiepark De Borgmeren*** met andere accommodaties in Scharmer.

13 beoordelingen over De Borgmeren***

alleenreizend, 2011
"Zwembad is nu goed"
els
Activiteiten
8-6-2011 jarenlang was het zwembad waardeloos. Het is nu helemaal gerenoveerd en ziet er prima uit. Ik zwem er nu een paar maanden en het water is steeds tussen de 28 en 30 graden. Het is ook schoon. Nu de rest van het park nog opknappen!!

zakelijk, Dec. 2009
"Eenvoudige bungalows"
Chris
Onderkomens
14-11-2011 eenvoudig vakantiepark waar wij zakelijk hebben verbleven.
Bungalows waren redelijk, maar wij hebben hier ook bijna geen gebruik van gemaakt, alleen om te slapen.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Vies, slecht onderhoud"
pdijk
Onderkomens
16-5-2009 Ik zat hier als tussenadres tijdens een verhuizing. Ik ben blij dat ik nu naar mn eigen huis kan. Het huisje was erg vies en slecht onderhouden. Het huisjes is heel erg gehorig. Als er iets mankeerde aan het huisje kwamen ze het wel binnen een dag maken.
Het terrein er om heen is bar slecht.
Er wordt op de website reclame gemaakt over een zwembad. Ik heb er ruim een half jaar gezeten en al die tijd is het zwembad gesloten geweest ivm verbouwing en het zag er ook naar uit dat er niks gedaan werd. Al die tijd zijn de hoge kleine raamkozijnen open geweest zonder glas.
Wasserette: de helft is kapot en de andere helft die het wel doet is te goor om aan te raken.
Ergens had ik gelezen dat er internet zou zijn, dat is er niet aanwezig.
Mijn advies: zoek een ander adres met betere beoordelingen

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark De Borgmeren*** bij:

met vrienden, Juli 2008
karina
Onderkomens
16-7-2008 het park is een bouwplaats,afvalhokken stinken, personeel is klantonvriendelijk,ga hier niet heen zoek een betere lokatie!!om je geld kwijt te worden als je vakantie wilt hebben.de huisjes zijn sterk verouderd, de website geeft een verkeerde indruk ga eerst eens kijken waar je terecht komt met vakantie,vakantie gangers zitten er niet, er is niets te beleven in het dorp.de sauna is vies er groeien paddestoelen in de ramen, in het zwembad als het open is drijft poep.het meer waar het park aan gelegen is vies, afvoer riool van zuidlaren loost er in,en wil jij hier dan nog in zwemmen?? nee toch!de huisjes staan dicht opelkaar.verder komt de poltie er heel vaak,auto is laatst in de fik gestoken,er wordt drugsverhandeld en misschien ook wel geteeld het stinkt er naar wiet lucht.in de vijver bij betreden van het terrein drijven lege drankflessen.je word begluurd door de directie als je op het strand of terras zit.even verder op is het homostrand ook geen aanrader voor het park.een vieze troep

Familie, Juni 2008
Fam. J. Benkens
Onderkomens
20-6-2008 Waren voor het eerst een weekend in Groningen. Hebben zaterdag in de stad Groningen doorgebracht en zondag in het kuuroord in nieuweschans. Beide dagen erg naar onze zin gehad. Deze accommodatie ligt in de directe omgeving van de A7. Makkelijk te vinden. Mooi park, Niet zo heel erg groot. Vooral niet zelf gaan koken. Hebben namelijk een goed eetcafe waar je lekker en erg goedkoop kunt eten. We bevelen het graag aan.

met partner, Mei 2008
Carolien
Onderkomens
19-5-2008 Aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ruime woningen. Prachtig uitzicht over het meer Eenvoudige kaart maar lekker en niet duur. Goede aansluitinge op meerdere fietsroutes.

met vrienden, Mei 2008
tozz
Onderkomens
19-5-2008 Zwembad en sauna hangt van de jeuk aan elkaar dit geldt ook voor het huisjes. Park is nodig aan een grote onderhouds beurt toe.
Golfbaan is wel redelijk netjes. Tevens is het park een onderkomen voor veel Polen, Hongaren, russen en duitse gastarbeiders.
De website geeft een verkeerd beeld van het gehele park. Eten hebben wij zelf geregeld dus dat was dan ook goed. het is absoluut geen aanrader voor gezinnen met kinderen. Omgeving is wel mooi maar echt gezllig is het park in deze staat niet te noemen. en het zou wel zo eerlijk zijn dat de eigenaar van het park zou vermelden dat ze bezig zijn met verbouwen van het een en ander bij het zwembad en sauna, en er dus beperkt of in zijn geheel niet bebruik van kan worden gemaakt.
Omdat er bijna allemaal personen verblijven die een ander doel hebben dan vakantie vieren, is er dus weinig te doen, en dat is anders dan wat de website vermeld.
Dus al met al is dit park absoluut geen aanrader om te verblijven in wat voor vorm dan ook.

alleenreizend, Mrt. 2008
marjan
Onderkomens
20-3-2008 onderstaand verhaal is van de directie van Borgmeren zelf, dat begrijp je wel.
Veel plezier daar, in de braggel

Familie, Jan. 2008
"Diep tries"
seat
Onderkomens
23-7-2008 Zoals iedereen al aangeeft is het oude en aan een grote renovatie toe. Erg veel gastarbeiders waar je helemaal geen last van hebt (onze ervaring). Wat wel slecht is dat ze adverteren met een zwembad. Zwembad ?? een hok waar geen ramen in zitten, dit vanwege een verbouwing, de plafond platen komen nog net niet naar beneden vallen van ellende, en dan begin ik nog maar even niet over de schimmel in en om het zwembad. Maar wat ik nog het ergste vindt van allemaal, we hebben ivm verhuizing 3 maanden een huisje gehuurd omdat er in de buurt helaas niks anders was te vinden (en dat weten ze daar en dat heeft dan voor hun het voordeel) Aan het eind van die drie maanden een dag voor de eindoplevering. werd mijn medegedeeld dat het huis al was verhuurd aan een ander ze hadden al gecontroleerd en het was leeg dus volgens hun kon het wel worden verhuurd aan een ander. en op de Borg heb ik ook drie mnd moeten wachten eerst iemand ziek doen was het dossier zoek met onze gegevens. Dus Concl. SLECHT

Familie
mary
9-9-2007 Erg vies.zijn een halve dag bezig geweest om schoon te maken.bleek dat het huis tijdelijk bewoond is geweest door gastarbeiders en niet schoongemaakt voordat wij er in kwamen
kamer beneden stonk naar gif o.i.d.
ter compensatie gratis gegeten in restaurant.was lekker.geen compensatie gekregen verder, ondanks dat we het schoonmaakmateriaal zelf gekocht hadden want wat er was was te vies om aan te kijken.ook touroeprator is niet erg toeschietelijk.postief was de prachtige ligging a/h water