Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven in Pieterburen Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven

9,5

31 mei 2012

Een slaapkamer in appartement de Kiekendief

Beoordelingen Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven

Hoofdstraat 102, 9986 AH, Pieterburen
Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven scoort een 9,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven in Pieterburen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Bed and Breakfast Waddenhoes Gastenverblijven met andere accommodaties in Pieterburen.

9 beoordelingen over Waddenhoes Gastenverblijven

9,5
met vrienden, Apr. 2012
"Geweldige B&B"
j.deckers
9-4-2012 Een prima accommodatie. We hebben genoten van de lekkere bedden de prima (schone) kamers , de heerlijke douche, fijne sanitair. Het overheerlijke en perfect verzorgde ontbijt met allemaal biologische producten. En niet op de laatste plaats voor het zeer onderhoudend en gezellige natafelen met Wil en Anne-Marie.De tijd vloog voorbij. Voor ons staat deze B&B bovenaan in onze top 10 van bezochte B&B's tijdens onze Pieterpad wandelingen.
Een aanrader voor een ieder die het Pieterpad begint of de 481 km heeft afgelegd. We hebben een geweldig lang weekend gehad.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zoek niet verder!"
Pieter, Eva & Julie...
28-6-2011 Wij vinden het Waddenhoes een zeer aan te raden plek. Erg vriendelijke ontvangst, de gastvrouwen zijn erg hulpvaardig en zorgzaam. Het ontbijt is erg uitgebreid en er wordt veel aandacht aan details besteed: bloemetjes op tafel/kamer, kaarsen,... De kamer zelf was zeer proper en alle modern comfort was aanwezig. De ligging is ook goed, je kan veel uitstappen doen in een straal van 30 km. Als wij nog eens naar deze streek gaan dan kiezen we opnieuw voor deze logies!!! Pieter en Eva

"Er gaat niets boven de provincie Groningen."
Bert en Tineke
26-6-2011 Voor één nacht gelogeerd in het appartement. Ontvangst was kort en zakelijk. Kamer is ruim, badkamer heel ruim, slaapkamer normaal. Bedden waren hard en gleden gemakkelijk uit elkaar. Ontbijt was goed. Omgeving vooral gericht op wadlopen, Pieterpad en zeehonden.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Waddenhoes Gast...

met oudere kinderen, Juni 2011
"Aanrader, zowel het gastenverblijf als de streek"
René
9-6-2011 Wij hebben 4 dagen met 7 personen gelogeerd in de Kiekendief, een van de mogelijkheden bij gastenverblijf Waddenhoes. Perfecte locatie. Inrichting klopt, 4 slaapkamers, schoon, inventaris compleet en prima. Hele aardige ontvangst door de beide gastvrouwen.
Pieterburen is een perfect uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door een verrassend fraaie streek die het Hoge Land heet. Lauwersoog, Schiermonnikoog en de stad Groningen liggen binnen een half uur reizen. We komen beslist weer terug. Aanrader, zowel het Waddenhoes als de omgeving.

met vrienden, Sept. 2010
"Heerlijk ontspannen in Pieterburen"
Babette
6-9-2010 Eigenlijk zouden we overnachten in de Rozenpoort (o.b.v. B&B) maar werden onderweg gebeld of we het erg zouden vinden om alsnog in de Kluut te verblijven. Een zeer welkome verrassing - een mooi, ruim appartement met 2 comfortabele aparte boxsprings (wel wat lastig om ze bij elkaar te houden), 1 nette slaapbank en bijbehorend (zonnig) terras. Het ontbijt (behorend bij onze B&B boeking) was heerlijk en zeer uitgebreid. Het was zelfs geen probleem om wat extra boterhammen mee te nemen met Wadlopen. De locatie is ideaal - op loopafstand van restaurants, het zeehondencentrum en de locale bar.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Genieten van de rust"
T.vd.Velden
25-8-2010 Leuk modern appartement de kluut. Van alle comfort voorzien. Lekker ruim, heerlijk rustig.Zeer gastvrij. Ontbijt kan niet beter.Erg lekker.Kortom erg genoten van 2 nachten in Pieterburen.

met vrienden, Aug. 2010
"Perfect"
Truke Vroombout
25-8-2010 B&B Waddenhoes is een aanrader. De dag voorafgaand aan onze start van het lopen van het Pieterpad hier overnacht. Gastvrije ontvangst. Prima accomodatie, goede bedden, prima badkamer, gezellig ingericht en superschoon. Goed ontbijt en je mag ook nog een lunchpakket meenemen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastisch !"
fam. Roeterdink
10-8-2010 Met 2 kinderen van 3 en 5 jaar hebben wij een dagje Ameland gecombineerd met bezoekje aan de zeehondjes in Pieterburen. Overnachting in het prachtige Waddenhoes. Schoon, netjes, compleet, vriendelijke ontvangst, knus met z'n allen op 1 kamer, kortom: super ! Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Een aanrader !
Familie Roeterdink

"Alles prima"
Bongenaar
23-6-2010 Deze spiksplinter nieuwe accomodatie is werkelijk super. Modern eigen sanitair op de kamer, luxe boxspring bedden en een heerlijk biologisch ontbijt.