Camping t Strandheem**** in Opende Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Nederland > Groningen > Opende > Camping t Strandheem****

Beoordelingen Camping t Strandheem****

-2  °C

10 februari 2012

mooi plaatsje

Camping t Strandheem scoort een 7,4 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping t Strandheem****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping t Strandheem**** in Opende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Camping t Strandheem**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping t Strandheem**** met andere accommodaties in Opende.

102 beoordelingen over t Strandheem****

met partner, 2012
Een gezellige en leuke camping
E. Sirag
11-1-2012 De camping vinden wij gezellig en fantastisch voor de kinderen.
Wij komen er nu voor de 4de keer

met partner, Dec. 2011
Prima plekje
fam.van Duinen Tolb...
23-12-2011 Voor ons is de Camping Strandheem ideaal, we hebben een stacaravan en een heerlijk plekje met veel zon, lekker beschut, we hopen op een betere zomer in 2012
Wij wensen alle Camping gasten en medewerkers een zonnig nieuw jaar
groet Fam. van Duinen

Geen rijtjes maar gezellig staan
c.coeling
25-8-2011 de camping oogt gezellig doordat je zelf mag bepalen hoe je wilt staan. de plekken zijn ruim.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Ruime plaatsen
An
27-8-2011 Mooie camping met zeer ruime staanplaatsen. Recreatieteam deed leuke dingen voor zonen van 11 en 15. Douches waren lekker warm en schoon.

Campingplaats met prive sanitair
Fam. uit Overijssel
20-8-2011 De aankomst op de camping was veelbelovend een net entree totdat je op de camping zelf komt,wat een verouderde toestand.
De eigenaar wenste ons nog een fijne vakantie toe maar daar was niet echt sprake van.
Bij aankomst op het veld was het net of we ergens op een kamp terecht kwamen,zeer luidruchtige mensen en muziek.
Toen we ons prive sanitair bekeken waren we er helemaal beroerd van dat zag er gewoon niet uit!
Zeer verouderd en niet uitnodigend om te gaan douchen en het toillet was ook raar neergezet je kon er niet goed op zitten zo kort op de muur stond het.
Het sanitair waar iedereen gebruik van maakt op de camping zag er net zo uit.
Er wordt wel het een en ander georganiseerd voor de jeugd op de camping dat was het enige pluspunt.
En we vonden het personeel ook niet vriendelijk bij vertrek vroegen ze niet eens hoe ons verblijf was op de camping.

Bij vertrek weer geboekt voor volgend jaar!
Fam. van Klink
8-8-2011 Ieder jaar komen wij hier weer terug. We hebben het hier altijd prima naar ons zin. Of het nou goed of slecht weer is, er is hier genoeg te beleven. Als wij de camping oprijden voelt het voor ons als een tweede thuis. Onze dochters roepen dan ook al de eerste dag gelijk of we het volgende jaar hier weer naar toe gaan, terwijl de vakantie nog moet beginnen.

Zeer fijne camping met jeugd
netten
13-8-2011 we hebben er 14 dagen gestaan en onze kinderen niet gezien,geweldige camping voor tieners er is van alles te doen voor de jeugd. ondanks het slechte weer hebben ze zich prima vermaakt leuk anematie team zijn erg vriendelijk en de eigenaar was naar ons toe erg vriendelijk ook werden de toilet gebouwen goed schoongemaakt een pluim hiervoor, campeerders maken er dikwijls zelf een bende van en dan krijgt de camping de schuld. wij vinden het een aanrader zeker als je kinderen hebt tussen de 12 en 18 jaar.onze kinderen zijn 13 en 15 dus super

Zocht camping voor jeugd
truus
13-8-2011 we zochten een camping voor jeugd van 16 jaar.
zelf ter plekke een plaats uitgezocht, eigenaar zei; dames dan is er genoeg keus en te doen.
we hadden een vollybalveld voor de tent, maar door de vele regen was dat een vijver die 2 keer op verzoek is leeggepomt en dan kon je nog niet vollyballen want dan zat er een van ong. 40 cm. diep midden onder het net.
Sanitair; het is dat je moet douchen anders zou je niet gaan! Schimmel vieze toiletten aan de onderkant zelf na schoonmaak.
verlichting erg slecht
Eigenaars en receptiepers. ERG onvriendelijk
Bar duur munt 1,80 deed je 2 euro in de automaat kreeg je niets terug, antw. dan moet U voor 10 euro kopen dan krijgt U wel een euro.
Je kan de muntjes niet weer inleveren!!
aan het eind van de week werd ons pas verteld dat je aan de bar kon wisselen, snel geld verdienen van jeugd die het vaak zelf moet betalen.
Het was dat we een super gezin troffen en onze kinderen het erg naar de zin hadden met sommige jeugd!
Wij NIET WEER!

Nooit meer
jz
11-8-2011 Helaas hadden wij veel regen, waar een camping niks aan kan doen. helaas was het voor onze tent 1 groot modderpoel. We hebben vooral met laarzen aan gelopen. Het speeltuintje stond blank.Mijn zoon kon niet schommelen, want het gat onder de schommel(gevuld met water)was zo diep dat zijn laarsje overstroomden. Hier een melding van gemaakt om het op te hogen o.i.d.. Maar dat was volgens hen niet de oplossing. Nee gaten boren met een grondboor zette zoden aan de dijk.Dus niet. Nu kregen we tehoren van mede kampeerders dat het water probleem op het veld vorig jaar ook zo erg was. Blijkbaar vind de eigenaar het niet noodzakelijk hier wat aan te doen. Het sanitair liet ook te wensen over. achterstallig onderhoud.Maar de mensen die het schoon maakten verdienen een pluim. Super deden ze het en ze waren altijd vriendelijk.

Tienercamping, mooie accomodatie, schoon park
smink/gijsbertsen
17-7-2011 De kinderen hebben een prachtige week beleefd op strandheem. Ronald en dochter (begeleiders jeugdhonk) gaan super om met jeugd en vergeten zeker de kleintjes (en ouders) niet. Mobielhome schoon en heerlijke hoekbank.

met een groep (2)
alleenreizend (1)