5-8-2012
Vroeger is dit veld een vijver geweest en ze hebben vergeten drainage aan te leggen...1 regenbuitje en het duurt een paar dagen voordat het droog is.. Wij zijn 3 dagen eerder weggegaan omdat het niet te houden was...
28-3-2013
Deze camping is helemaal super, vooral voor de jeugd! sanitaire e.d. wordt erg goed onderhouden, disco voor de jeugd ook erg gezellig, animatie ook altijd erg leuk! En dan even een compliment voor de mensen die werken op de camping en alles regelen, erg leuke en vriendelijke mensen! Ook in de buurt is er veel te doen zo ligt surhuisterveen op fietsafstand. Hier zijn leuke winkeltjes te vinden en wordt ook veel georganiseerd o.a. 538 party, braderie, wielerronde etc. Ook is het strand erg leuk om op de warme dag heen te gaan, netjes schoon en ook erg leuk voor de kids! ook heeft de camping een overdekt zwembad, niet al te groot maar groot genoeg. De animatie organiseerd erg leuke dingen o.a. is de spooktocht ook echt een aanrader!!!
28-3-2013
Wij gaan dit jaar voor het 4e jr naar deze camping.Wij vinden het een geweldige camping. Wat ik hier lees vind ik absoluut niet kloppen.
De camping is mooi, de wc`s schoon, de plekken groot en het personeel vriendelijk en de animatie goed.Mensen moeten wel beseffen dat je kampeert en dat je als beheerders niet overal kunt zijn maar als het gemeld word doen ze er wat aan. Of is het zo dat de meningen die hier gegeven worden een late reactie is op het slechte weer of omdat hun kids betrokken zijn geweest bij het molesteren van de toiletgebouwen enz.of op andere wijze een waarschuwing hebben gehad. Tsja, en dan is je vakantie niet meer zo leuk en krijg je hier deze oneerlijke meningen.En mochten de eigenaren een x nors doen is het ook logisch als campinggasten hun spullen vernielen waar ze hard voor moeten werken.Als je een luxere vakantie wil moet je in een 5* hotel gaan.Ik vind deze camping een AANRADER voor jong en oud! En adviseer mensen met kinderen deze camping zèèr aan! Wij gaan!