Appartement Suyder-end in Opende Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

het huisje

Beoordelingen Appartement Suyder-end

Zuiderweg 7a, 9865 XG, Opende
Appartement Suyder-end scoort een 8,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Suyder-end? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Suyder-end in Opende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement Suyder-end vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Appartement Suyder-end met andere accommodaties in Opende.

7 beoordelingen over Suyder-end

6,6
met partner, 2011
"Heerlijk ontspannen"
Hannie roelofs
13-12-2011 Een laate reactie van ons, maar we hebben het ontzettend naar ons zin gehad in jullie huisje. Francien heeft zondagmiddag Mij een Nek/Schouder/Rugmassage gegeven.Ik kan in een woord zeggen hoe dat was.... HEERLIJK. Het is echt een aanrader voor degene die echt even willen ontspannen, en na de behandeling lekker een paar sauna beurtjes doen, gewoon nogmaals Heerlijk
Wij komen echt nog eens terug in jullie huisje want de omgeving (natuur en fietsmogelijkheden zijn prachtig) het was kort maar erg ontspannen.
Bedankt voor jullie gastvrijheid,
Met een Hartelijke Groet
Hannie

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk relaxen in Opende"
Visser
2-11-2011 Gastenverblijf Suyder-end: geschikt om te ontstressen. Van alle gemakken voorzien. Met een eigen sauna. Goed verzorgd. Top!

"Ideaal onthaasten"
richard en denise
7-9-2011 een regelrechte aanrader is dit knusse vakantiehuisje.
landelijk gelegen, een warme inrichting welke echt compleet is.
ver weg van de drukte, overwegend alleen maar dierengeluiden (vogels, hanen, koeien en soms zelfs een fazant), je komt hier tot rust en de accu kan hier prima opgeladen worden.
er is een uitstekende sauna en de gastvrouw verzorgd overheerlijke massages.
al met al een aan te bevelen plek.

met partner, 2011
"Een echte aanrader!"
Wendy Huizinga
6-1-2012 Zodra je de oprijlaan op rijdt krijg je gelijk een vakantiegevoel! Je voelt je gelijk welkom. Alles is tot in de (kleinste) details verzorgd. Van een persoonlijk ontvangst met koffie, tot chocola, chips, routekaarten, bosje bloemen, wijn en de zaterdagskrant.
De prive sauna is een heerlijke extra luxe!
Het ideale iss dat er de mogelijkheid is om ons paard (eventueel ook honden) mee te nemen, echt super! Mooie omgeving, fiets, wandel en ruiterroutes wat wil je nog meer...
We zijn in die paar dagen heerlijk bijgekomen, de dagelijkse stress hebben we even heerlijk van ons af kunnen schudden in Suyder-end!

Echt een vakantiegevoel en prachtige accommodatie, zeker een aanrader!!

met partner, Nov. 2010
"Geweldig, voor herhaling vatbaar"
Lotte
17-11-2010 Waar vind je nou nog een plek waar je voor relatief erg weinig geld, zo gastvrij ontvangen wordt, een flesje wijn voor je klaar staat en een bosje bloemen, veel privacy hebt (huisje en huis eigenaren staan los van elkaar en worden gescheiden door groen; totaal geen 'last'van elkaar). Mooie rustige omgeving; mooie natuur om te wandelen, veel leuke kleine dorpjes en stadjes (zoals Dokkum) en Groningen stad/centrum is maar 23 min. rijden. Gratis gebruik van fietsen. Prive sauna werkt erg goed, bed ligt lekker, goede douche, netjes en schoon huisje,klein maar daardoor wel knus en het ontbreekt er aan niets.
Wij komen terug..

met partner, Okt. 2010
"Geen aanrader"
els
23-10-2010 ziet op de foto er mooier uit dan het in werkelijk is geen uitzicht geen privacy en trap gevaarlijk steil en glad

met partner, 2010
"Een idyllische plek, waar privacy nog gewoon is."
Pieter Rigter
10-8-2010 Na een warm ontvangst door onze gastvrouw en gastheer kwamen wij hier tot rust. Een grenzeloos uitzicht en een prachtige omgeving waar je eindeloos kan wandelen of fietsen. Na terugkomst nog even genieten in de sauna. Een romantisch gastenverblijf met oog voor detail ingericht. De hectiek van de randstad valt van je af. Al gauw pas je je ritme aan en laat je je meedrijven door je gevoel. Een plek om terug te komen. Franciene en Wiecher bedankt!!