Camping De Watermolen in Opende Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.129 bezoekers online
Home > Nederland > Groningen > Opende > Camping De Watermolen

Beoordelingen Camping De Watermolen

-1  °C

30 januari 2012

Uitkijken over de Pingo met de zwanen

Camping De Watermolen scoort een 8,8 uit 10, op basis van 157 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Watermolen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Watermolen in Opende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Camping De Watermolen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping De Watermolen met andere accommodaties in Opende.

156 beoordelingen over De Watermolen

Mooie Camping , Mooie Vis/Zwem vijver
Peer Ligthart
4-9-2011 Camping De Watermolen is een prachtige camping. Niet alleen voor kampeer liefhebbers maar ook voor vis liefhebbers. De camping heeft een mooie vis vijver waar aardig veel vis zwemt. In het weekend kun je een lekker plate bestellen, deze zijn heel lekker. Je kunt elke ochtend exclusief zondags lekkere broodjes bestelen. Het blotenvoeten pad is ook geweldig voor kinderen.

Groeten.

met jonge kinderen
Lekkere rustige camping perfect met jonge kinderen
Edwin Stokje
24-8-2011 Wij zijn in week 33 op de watermolen geweest.
We hebben het prima naar onze zin gehad, veldjes waren comfortabel en ruim.
Zeker de moeite waard om te bezoeken

"Fantastische camping!!"
fam. Pietersma
15-8-2011 Wat een heerlijke, rustige, gezellige camping. Al bij het boeken zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Ook tijdens onze vakantie weken viel het op dat het personeel en de eigenaar zeer vriendelijk en gastvrij waren. Een zeer goed onderhouden camping met uitstekende sanitaire voorzieningen! Heerlijk dat je op de camping zo'n geweldige zwem- en visvijver hebt.
Wij hebben echt genoten op deze camping (helaas zat het weer niet echt mee) en komen zeker een keer terug!

met jonge kinderen
Geweldige camping in een prachtige omgeving!
Leon Mommersteeg
15-8-2011 Heerlijke camping, met 2 eigenaars wie niets teveel is.
Een goede service, mooie omgeving.
Het sanitair is schoon. (Vooral de muziek op de wc was een goed idee!)
We zaten in de safaritent met 5 kinderen en 2 volwassenen en hebben een heerlijke tijd gehad, mede door de eigenaren.

met oudere kinderen, 2011
Prima camping met toekomstperspectief
fam
11-8-2011 Zeer goed onderhouden camping met ruime plaatsen, enthousiast beheerd door Andre en Ramona. Sanitair wordt zeer goed schoon gehouden.
De camping is m.i het meest geschikt voor jonge gezinnen(kinderen tot 12 jaar) Wij hadden deze camping geselecteerd mede op basis van de mogelijkheid om te kunnen karpervissen.Zoals in een andere review al is beschreven viel dit jammer genoeg erg tegen.Op de site van de camping wordt gesproken van een visrijke pingo en een vismeer.Dit is ons als enigzins misleidend overgekomen.De pingo is nagenoeg niet bereikbaar om te kunnen vissen(begroeiing), en er staat haast geen water in, dus zeer ondiep.Het vis/zwemmeer heeft voor de "professionele" karpervisser geen uitdaging.In ongeveer 12 sessies welgeteld 2 graskarpers mogen vangen.
M.a.w het bestand aan karper in deze plas is zeer klein. Wel zit het water vol met voorn en kleine tot middelgrote snoek.
Ondanks dit,en het mindere weer dit jaar, toch een goede waardering.

Heerlijke camping!
Salima en Roger
9-8-2011 Prachtige camping, zowel qua ligging en natuurschoon in de buurt als faciliteiten.
Leuke natuuractiviteiten voor de kids zo af en toe, zij hoeven zich sowieso niet te vervelen met de fijne zwemplas op de camping zelf.
Erg vriendelijke en gastvrije eigenaars en personeel, heel betrokken en hulpvaardig.
Een klein puntje: de plateservice in het weekend was goed maar beetje aan de prijs vonden wij.
O ja, en de jaarlijkse playbackshow was ook geweldig!
Kortom, zeker een camping om terug te komen!

met jonge kinderen
Mooie camping in prachtige omgeving
Paul Witteman
9-8-2011 De Watermolen is een mooie camping. André en Ramona weten op een relaxte manier de camping te runnen en mensen het naar hun zin te maken. Lekkere koffie op het terras, een zwemmeer waar het goed vertoeven is voor jong en oud en ruime plaatsen. Wij hebben ons prima vermaakt!

Een topper
carla
8-8-2011 samen met 3 zoon's van 8,10 en 13.
hebben zich prima vermaakt, volop vissen en zwemmen, geen minuut verveeld. leuke omgeving,blote voetenpad gelopen was ook erg leuk, zeker na een zware regenbui.sanitair zag er ook super uit en het personeel is erg vriendelijk en gastvrij. al met al niks op aan te merken.een aanrader dus.
kids willen volgend jaar weer.

met partner, 2011
Geweldige camping!
Vanessa
8-8-2011 Vorige week hebben mijn vriend en ik een heerlijke week op camping de Watermolen gehad. Het sanitair is er erg schoon, de eigenaren en het personeel zijn ontzettend behulpzaam en er is genoeg te doen in de omgeving! Ook op het camping terrein is er veel te doen. Zo hebben wij meerdere keren gezwommen in het meertje, lekker geborreld op het terras en elke avond gewandeld door de mooie natuur. Het toppunt van onze vakantie was toch wel het vismeer. Hier hebben we twee karpers gevangen!

Kortom, echt een plek om terug te komen!

Prettig, ontspannen en ongedwongen
Martijn
6-8-2011 Mooie camping met een prettige sfeer.
De kninderen hebben genoten van de speelmogelijkheden op het veldje waar we stonden.
Sanitair netjes en voldoende.

met een groep (3)
alleenreizend (1)