Hotel Het Witte Paard*** in Oostwold Scheemda Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 17.831 bezoekers online
Home > Nederland > Groningen > Oostwold Scheemda > Hotel Het Witte Paard***

Beoordelingen Hotel Het Witte Paard***

-1  °C

8 februari 2012

Terras voor

Hotel Het Witte Paard scoort een 7,5 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Witte Paard***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Witte Paard*** in Oostwold Scheemda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Het Witte Paard*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hotel Het Witte Paard*** met andere accommodaties in Oostwold Scheemda.

19 beoordelingen over Het Witte Paard***

met partner, Mei 2011
NOOIT !!!! MEER !!
R.M.
27-5-2011 Had een standaardkamer besproken, werd eenzijdig door hun geannuleerd, en 'mocht' een luxe kamer tegen extra betaling (duurdere kamer plus weekend-toeslag) betrekken. Degene die zich voor eigenaar uitgaf had m.i. een serviceniveau en klantgerichtheid VER beneden peil omdat hij totaal niet voor rede vatbaar was en mij voor lastig onder beschreven omstandigheid wilde uitmaken!

Prima hotelletje, heel gezellig!
Annemiek en evert
10-3-2011 Leuk hotel onder de rook van Groningen.
De sfeer is ook Gronings, want onder het motto doe maar gewoon kan alles!
Heerlijk gegeten, gezellig geborreld en lekker geslapen. Vraag de eigenaar naar zijn "Groene ei" en u weet wat u moet gaan eten!
Wij komen zeker een keer terug.

met partner, Mrt. 2011
Heel gezellig klein hotel
Evert en Annemiek
10-3-2011 we hebben hier heerlijk gegeten, gezellig geborreld en super geslapen.
Vraag de eigenaar naar zijn "groene ei" en je weet wat je moet eten!
Mooie collectie whisky's en heerlijk informeel, kortom Groningen op haar best!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Het Witte Paard*** bij:

met partner, Dec. 2010
Super klantvriendelijk.
Tertia
27-12-2010 2e Kerstdag hier geweest. Super vriendelijke ontvangst, eten was heerlijk, kamer prima in orde en iedereen doet z'n best om het naar je zin te maken. Top.

met partner, 2010
Niet voor herhaling vatbaar
Riena van Heumen
27-9-2010 Op zich is het een schattige accomodatie. Toch zullen we hier niet zo snel meer naar toe gaan, we voelden ons achteraf wel een beetje opgelicht. Toen ik belde om te reserveren werd er gezegd dat er geen standaard kamer beschikbaar was en wij hebben toen een luxe kamer gereserveerd. Volgens TO bleek dat er wél standaardkamers waren. Hierover gebeld, maar volgens de eigenaar waren er écht geen standaardkamers meer. Eenmaal in onze kamer aangekomen hoorden wij de eigenaar op de gang nieuwe bezoekers een standaarkamer aanbieden. Ook hadden wij ontbijt erbij gereserveerd, ook dit viel vreselijk tegen. Voor de normale 15 euro mag je toch wel wat meer verwachten. Geen sneetjes brood, yoghurt of lekkere speciale dingen. En aan vleeswaren hadden ze alleen ham, zeer teleurstellend!!
Nee, hier gaan we zeker niet meer naar toe. Voor dit geld zit je elders stukken beter!! Maar wat ons het meest irriteert is dat we ons belazerd voelen.

Fijn hotel
Mark
9-2-2010 Gelegen in een dorpje op zo'n 10 minuten van de binnenstad van Groningen. Bij aankomst vriendelijk ontvangen. De defecte lamp in de kamer (sprong bij binnenkomst) werd direct vervangen. De kamers zijn netjes en goed schoon gehouden.
Het eten had een extreem goede prijskwaliteitsverhouding (zeker de drankprijs is anders dan we in de randstad gewend zijn).

Al met al een prima verblijf van 2 nachten gehad.

met oudere kinderen
Perfect,een aanrader
steegh
24-8-2009 Fijne schone kamers en gezellig met leuke meubeltjes ingericht. Het diner was perfect en erg lekker,ontbijt was een beetje sober en niet te vergeten erg vriendelijk personeel. Eigenlijk een aanrader,kort bij Groningen,rustig dorpje,ook fijn als je een fietsvakantie hebt.

met partner, Juli 2009
Dit zou je hier niet verwachten!!!
Harry
9-8-2009 Het hotel 't Witte peerd in Oostwold is weer zo'n klein pareltje in ons land. We hebben over het Noorden vaak te horen dat het niets is. Maar die van ruimte en rust houdt weet wel beter. En dit hotelletje is er zo een waar je snel even tot rust kunt komen. Wij hebben van de ene nacht (meer tijd had ik niet) genoten!

met partner, Juni 2009
Prachtig gelegen
paul hofstee
2-6-2009 Een leuke plek om de prachtige omgeving te verkennen.Wij verbleven in een luxe kamer en deze was prima.Rustig gelegen met openslaande deur naar terras.Het personeel was uiterst vriendelijk.Het ontbijtbuffet was erg goed met veel verse spullen.Kortom ideaal hotel om van deze mooie streek te genieten.

met vrienden, Mei 2009
Laat maar
wardtmar
12-5-2009 Gelokt door de borden "Terras Open" en Aspergemenu besloten we het er maar eens op te wagen, ook omdat het hotel een vermelding heeft in de ADAC Schlemmerfuehrer. Jammer, niet waargemaakt. Bestellingen gingen steeds fout, asperges aangebrand van de warmhoudlampen, jammer. Bij 5 asperges voor 20 euro verwacht ik in elk geval dat er iets aan service geleverd wordt.