Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)**** in Noordlaren Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)****

30 mei 2012

Terras
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)****

Duinweg 6, 9479 TM, Noordlaren
Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)**** in Noordlaren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Vakantiehuis Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)**** met andere accommodaties in Noordlaren.

1 beoordeling van Natuurvriendenhuis De Hondsrug (Nivon)****

1 beoordeling
met partner, Mei 2011
"Natuur, stilte, groen, rust"
j.oskam46
6-5-2011 We kampeerden op het fraaie grasveld bij Natuurvriendenhuis De Hondsrug. Kennelijk niet zo bekend bij het grote publiek, want het was er steeds erg rustig. Er is op de autovrije weide genoeg ruimte voor iedereenop de tien kampeerplekken. Of één douche en één toilet voldoende is bij volle bezetting, weet ik niet. Wel, dat er veel fraaie natuur rondom is met veel reetjes. Heerlijk gebied om te fietsen en te wandelen. De Hondsrug ligt pal aan het Pieterpad, aan het Drenthepad en aan de knooppuntenroutes. Het afwaswater was voorbeeldig van temperatuur. In verband met de kou zaten we 's avonds in de Hondsrug zelf; lekker warm en comfortabel.
In of bij het huis kun je gebruik maken van gratis draadloos internet (niet beveiligd).
De rekening die we betaalden, was "fair".
Voor ons zal dit verblijf onvergetelijk blijven: ons zevende kleinkind, onze eerste kleindochter, werd in het UMCG geboren. Lang zal ze leven!