Hostel Stayokay Scheemda in Midwolda Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

zomer

Beoordelingen Hostel Stayokay Scheemda

Esbörgstraat 16, 9679 BT, Midwolda
Hostel Stayokay Scheemda scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stayokay Scheemda? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stayokay Scheemda in Midwolda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hostel Stayokay Scheemda vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hostel Stayokay Scheemda met andere accommodaties in Midwolda.

3 beoordelingen over Stayokay Scheemda

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer!"
capuccino
26-7-2011 Geen idee hoe de kamers boven eruit zien. Wij kregen namelijk een kamer in de kelder. Voormalige paardenstallen zijn dat, heb ik begrepen!!! Niet echt gezellig, meer een jeugdherberg-idee. Wat een riool/strontlucht hing daar, zeg!
Het is maar dan we zeer vroeg moesten vliegen van Groningen Airport en alles in de buurt was volgeboekt.
Oh ja... we hebben geen oog dichtgedaan 's nachts. Tikkende cv-buizen en de gasten boven ons, die waren lekker actief ´s nachts. Dit dus nooit meer!!!

alleenreizend, Feb. 2011
"Een schitterend gebouw, prima onderhouden"
Gerard Kapsenbwerg
26-5-2011 Geweldig gastvrij. Ik kom er jaarlijks voor het Gruns ausementskoor de "Esbörgzangers" rondom Kerst en
in februari voor het Gruns toneelgezelschap de "Vriendenkring

k stam