Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra

31 mei 2012

De boerderij

Beoordelingen Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra

Reinste Abdenaweg 1, 9681 BC, Midwolda
Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Bed and Breakfast Boerderij Hermans Dijkstra met andere accommodaties in Midwolda.

7 beoordelingen over Boerderij Hermans Dijkstra

met partner, Juli 2010
"Geweldig!"
Arnold Versteeg
4-7-2010 Dit pareltje moet je gezien hebben! De service en gastvrijheid komt je tegemoet. De kamers zijn in stijl, het diner is goed en niet duur en tot slot de rondleiding tijdens het diner is werkelijk een belevenis. Vol passie wordt er over 10 bedsteeen en 100 hectare land verteld. Je kijkt je ogen uit.
We kunnen alleen maar zeggen: absoluut de moeite waard om naar Groningen af te reizen, het is fraaier dan je denkt. Wilma en Arnold

met partner, Dec. 2009
"Mooie museale boerderij met mooie ruime "kamers"
Arjan
10-1-2010 Erg verrast door deze mooie boerderij met mooie appartementen. Mogelijkheid tot avondeten op "de deel"als er geen bruiloft o.i.d. is. Goed diner en tussen het hoofdgerecht en het dessert een rondleiding door de museale boerderij(als men dat wil).
De appartementen zijn ingericht met oude meubels en hebben een kleine maar nette kitchenette. Het ontbijt was goed met voldoende variatie.

met vrienden, Sept. 2009
"Geweldige B&B"
Ans
19-10-2009 Een weekend met gastronomische diners met 3 koppels. Heeeeeeerlijk en ontzettend gezellig. Zeer leuke ambiance. Om je meteen op je gemak te voelen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Boerderij Herma...

"In één woord: GEWELDIG!!"
M. de Jong
6-4-2009 Echt schitterende lokatie met dito kamers. Geweldige service van de eigenaren, niets is te veel.
Eten erg goed, zgn. "eten wat de pot schaft", maar als je iets niet lust is er altijd wel een mouw aan te passen. Ook erg leuk; een rondleiding door de boerderij tijdens het diner.
De eigenaar kan hier kostelijk over vertellen.

met partner, Nov. 2008
"Een top adres voor BED & BREAKFAST/HOTEL"
Belle
9-11-2008 We zijn, met onze 2 honden, 4 dagen te gast geweest bij Boerderij Hermans Dijkstra. We werden zeer vriendelijk welkom geheten en tijdens de rest van ons verblijf bleef de vriendelijkheid en de gastvrijheid. We zijn zeer tevreden. Het geheel is smaakvol en passend bij de boerderij ingericht.

Astrid
1-5-2007 Wanneer je op zoek bent naar een rustig maar fantastisch weekend in een authentieke boerderij is dit het juiste adres. De beheerders Jan en Christianne zijn zeer gastvrij. We hebben genoten van het diner en de persoonlijke ongedwongen benadering. Een waar feest! Ook de omgeving met musea, glasblazerij en mooie natuur waren de moeite waard en we hebben dan ook heerlijk gefietst door "Het blauwe Lint".

Jan Doedel
4-3-2006 Schitterende lokatie in authentieke Groninger sfeer.