Camping Nienoord in Leek Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Eerste veld

Beoordelingen Camping Nienoord

Midwolderweg 19, 9351 PG, Leek
Camping Nienoord scoort een 8,5 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Nienoord? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Nienoord in Leek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Nienoord vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping Nienoord met andere accommodaties in Leek.

18 beoordelingen over Nienoord

met vrienden, Mei 2012
"Gezellige camping"
zwerver99
7-5-2012 we hebben op de camping een gezellig weekend door gebracht heerlijk gratis toegang naar het zwembad even dobber om vervolgen een heerlijk hapje te eten in de pannenkoekenburcht. een gezellige camping voor ouders gezinnen of alleen opa's en oma's ze waren er allemaal.
het toiletgebouw was mooi super dat er een code op de deur zat dus dan bleef het netjes omdat de kinderen er niet in konden spelen, de douchen waren heerlijk en ik ben er achter gekomen dat je in 6 minuten prima kan douchen.

zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Landgoedcamping Nienoord een droomoord"
Roy
13-5-2012 Camping is enkele jaren geleden overgenomen. Ander beleid, ander uitgangspunt en dat heeft de camping veel goed gedaan. Een aantal vaste plekken, nog maar weinig stacaravans en nu voornamelijk ingericht voor de toerende reiziger. Een volledig nieuw sanitair met gratis douches(6min.). Verder een grote speeltuin naast de receptie annex pannenkoeken boerderij en een aantal kleinere speeltuinen. Verder ligt de camping direct aan het landgoed Nienoord wat tevens een leuk bos is. Door dit bos gefietst te hebben kom je aan de andere zijde van het Landgoed. Hier kan men als camping gast gebruik maken van het speelpark Nienoord en het subtropische zwem kasteel, echt super voor de kleine kinderen! En verder heel veel te bezichtigen/ doen in de omgeving. De camping ligt op fietsafstand van het centrum van Leek.

"Mooie en nette camping"
Gezin met kinderen ...
9-9-2011 Dit jaar zijn we voor het eerst in Nederland op vakantie geweest. Hoewel het weer natuurlijk niet super was, hebben we toch een hele leuke vakantie gehad op camping Nienoord.
De camping kenmerkt zich door zijn mooie ligging (dichtbij dorpscentrum en aan de rand van het bos) en ruime plekken. Het is ook een leuke en centrale omgeving voor fietstochtjes. Het sanitair is netjes en schoon. Op de camping waren nu ca. 30 plekken bezet. Ik denk wel dat er te weinig sanitair is als de camping echt vol staat.
De kinderen waren helemaal weg van de kinderclub. De kinderclub is leuk voor kinderen tot een jaar of 12.
Het zwembad en de speeltuin zijn natuurlijk ook geweldig.

De camping is dus een echte aanrader voor kampeerders met en zonder kinderen !

Nog even een compliment voor de campingeigenaar : Toen we na de zoveelste regenbui stonden te soppen in de voortent, is hij speciaal houten vlonders gaan halen om de voortent op te hogen. Perfecte service.

met partner, 2011
"Zeer nette camping"
Tevreden bezoeker
11-7-2011 Hebben er een week gestaan met de caravan.
Het is een uitstekende camping met een prachtig nieuw toiletgebouw.
Alles werkt met pincode, zodat er geen bezoek van buitenaf kan komen.
De pannekoekenburcht is een ware aanrader !!!!!
Alles is zeer netjes en schoon, prima personeel en een uistekende pannekoeken.
Vrij zwemmen in het zwembad bj het kasteel. Prima.

"Een aanrader!"
Anneke Withaar
28-7-2011 Wat een paar supermooie dagen genoten op Landgoedcamping Nienoord.
De camping heeft een mooie natuurlijke indeling met verspreid liggende veldjes.
Het nieuwe sanitairgebouw is verwarmd, ruim, heerlijke douches en over de voorzieningen voor kleine kinderen is echt nagedacht.
Nu waren we met z,n tweeen, maar we komen volgend jaar heel graag een keertje terug
met onze kleinkinderen.
Verspreid over de camping staan veilige, uitnodigende mooi uitgevoerde speeltoestellen.
Op tien minuten afstand van de camping gingen we al fietsend
over het landgoed naar een ( gratis) prachtig binnen en buitenbad.
En de pannenkoeken in de gezellige pannenkoekenburcht waren heerlijk!

met een groep, Juni 2011
"Hele leuke camping"
Fam. Akkerman
1-7-2011 Wij waren met een groep van 24 personen afgelopen weekend op deze camping, voor kinderen superleuk, we hebben ze niet gezien, zwembad top, toiletgebouw helemaal super en vooral goed met deur die alleen op een code werkt. Wat je vooral niet moet vergeten is lekker eten in de pannekoekenburcht, superlekker en goede bediening, het dorp Leek is op loopafstand waar je ff lekker doorheen kan struinen. Joost en Tiffany bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuke familiecamping met prachtig schoon sanitair!"
Jolanda
27-6-2011 Heerlijk weekend gecampeerd op deze leuke camping! Prachtig en heel schoon toiletgebouw! En heerlijk gegeten in de pannekoekenburcht! Voor de kinderen heerlijk naar het familiepark en het zwembad! Kortom voor herhaling vatbaar!

"Super kindercamping"
elske-p
6-6-2011 Gezellige kindvriendelijke camping. Leuke speeltuintjes, goed en schoon sanitair,behulpzaam personeel en gratis toegang tot speelpark Nienoord en het zwemkasteel. Met kleine kinderen is dit echt een aanrader!

"Super kindercamping"
elske-p
5-6-2011 Camping Nienoord is een ideale kindercamping. Leuke speeltuintjes,animatieteam,super sanitair en gratis toegang tot Park Nienoord (grote speeltuin) en het zwemkasteel. Zeer behulpzaam personeel

met vrienden, 2011
"Gewoon goed"
Jan
2-5-2011 Standaard, maar wel goed. Mooie plek. Makelijk bereikbaar.