Bed and Breakfast Het Anker*** in Leek Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Het slaapgedeelte van de B&B

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Anker***

Het Anker 7, 9351 DP, Leek
Bed and Breakfast Het Anker scoort een 8,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Het Anker***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Het Anker*** in Leek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het Anker*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Bed and Breakfast Het Anker*** met andere accommodaties in Leek.

5 beoordelingen over Het Anker***

zakelijk, Mrt. 2012
"Prima accomodatie voor een overnachting."
Marjon Donjacour
9-4-2012 Geen al te grote kamer, maar voorzien van alle gemakken. Schoon beddengeod en een uitermate vriendelijke gastvrouw. Er stond een schaal met vers fruit en een paar chocolade eitjes klaar bij de ontvangst. We konden zelf een kop koffie maken. Prima geregeld en zelfs de wake up call ontbrak niet.

met partner, Nov. 2011
"Prettige accommodatie"
annemie24
1-1-2012 We troffen hier een uitstekend verzorgd bed en breakfast aan. De kamer was ruim en zag er prima en netjes uit. De gastvrouw en -heer waren erg gastvrij. Het ontbijt was geweldig. We hebben hier 1 nacht doorgebracht ivm een verjaardag, en het is ons uitstekend bevallen.

alleenreizend, Sept. 2011
"Perfect voor mijn doel"
Thdej
14-9-2011 Zoals op de foto's van een andere beoordeling is te zien, heb je alles bij elkaar. Je kunt een lekker kopje thee zetten en krijgt meer dan voldoende eten bij het ontbijt. Lekker verse aardbeien en zelfs een pruim.
Hartelijk ontvangst, netjes en schoon. Heerlijk rustig tv gekeken met thee, na een drukke dag. Maar tien minuutjes lopen van mijn cursus in het sportcentrum. Perfect.

"Prima prijs-kwaliteitsverhouding!"
j.oskam46
11-9-2011 Wij vinden belangrijk: schoon, goede bedden, privacy, rust en ´n goed ontbijt. Het Anker in Leek voldoet in sterke mate aan wat wij wensen en dat voor een zeer concurrerende prijs. De kamer was brandschoon, de boxspring bedden zijn zacht, maar het slapen ging prima. De privacy is voldoende, de rust is er prima en het ontbijt gewoon goed. De ligging van Het Anker is niet overweldigend, maar dat hoefde voor ons deze keer ook niet. De gastvrouw is oprecht hartelijk en zeer betrouwbaar. De conclusie is dan ook snel getrokken: een herhaling waard.
De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Van harte aanbevolen.

"Ze had het goed voor elkaar"
fam. Bronckhorst
24-8-2011 Goede bedden, teveel eten om in 1 keer op te eten.