Camping Lauwersoog**** in Lauwersoog Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Camping Lauwersoog**** Lauwersoog

Beoordelingen Camping Lauwersoog****

Strandweg 5, 9976 VS, Lauwersoog
Camping Lauwersoog scoort een 8,9 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Lauwersoog****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Lauwersoog**** in Lauwersoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping Lauwersoog**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping Lauwersoog**** met andere accommodaties in Lauwersoog.

27 beoordelingen over Lauwersoog****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Top camping"
Jan
29-4-2012 Ontzettend leuke camping. enorm veel te zoen, maar het is geen druk recreatiecentrum. animatieteam, rondvaarten, surfen, zeilen, activiteiten voor jong en oud. alles.
prachtig restaurant, ook een pizzaria en pannekoekenhuis.
aanrader.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Schitterend aan het water"
R
2-4-2012 Ruime campeerplekken, mooi gelegen vlak aan het water. Camping ligt in een mooi natuurgebied. Uitermate vriendelijke medewerkers aan de receptie en in het restaurant. Wij komen zeker nog terug

"Super super gezellig"
kitty
7-3-2012 we vinden het een gewone camping waar je alles kan vinden

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Lauwersoog**** bij:

met oudere kinderen, Juli 2011
"Schitterende plek"
Jennifer
2-9-2011 Wat een schitterende omgeving "het Lauwersmeergebied". Wie van de natuur, water, rust en ruimte houdt moet hier zeker naar toe. Ook de camping is heel ruim opgezet en voorzien van veel gemakken. Receptie, ruim gesorteerde (betaalbare) supermarkt, snackbar. Voor de kinderen speeltuin voor zowel jonge als wat oudere kinderen en animatie. We hebben alles als zeer vriendelijk ervaren.
Tip: surfles bij de surfschool, vlieger mee, zeehonden kijken, mooie wandel/fiets routes vanaf de camping.

"Geweldige vakantie gehad"
dirk
3-7-2011 super vakantie gehad. zijn een week in juni geweest, en vonden het super. mooie groene camping direct aan het lauwersmeer. zijn meegeweest met zeehondentocht met schip van de camping. geweldig!! mooi restaurant aan het water en museumhaven. in tijden niet zo'n mooie camping meegemaakt. heel cliche, maar een dikke 10!

met partner, Aug. 2010
"Het waren leuke dagen ondanks het weer."
Natasja Xhofleer
26-8-2010 Het was jammer van het weer maar verder hebben we een fantastische vakantie gehad. Aan de bar was het heel gezellig, vooral met zo'n leuke barman! haha. :)

met vrienden, Juli 2010
"Prachtig gelegen camping, vriendelijk personeel."
Sarah
31-7-2010 Vijf dagen van tevoren hebben wij (2 vrouwen 23 & 24) een midweek op de sennerplaats geboekt. We konden er dus zeer kortdag terecht. Ook de reservering verliep prima (je kunt online je eigen plaats uitzoeken!) Die plaats beviel ons zeer goed, er was veel ruimte, de tenten waren niet op elkaar gepropt. Het personeel was bij de aankomst zeer vriendelijk, we werden hartelijk verwelkomt en er werd tijd voor ons genomen, een zeer goed begin van de vakante dus! De sanitairgebouwen werden regelmatig gepoetst, echter wie een fobie voor spinnen heeft zit hier niet goed. De spinnenwebben werden niet weggehaald waardoor de spinnen (veel) rustig in de toiletgebouwen konden vertoeven. De toiletgebouwen waren echter schoon en er was altijd warm water. Het boze Wijf (restaurant) is prijzig echter wel in verhouding tot de kwaliteit van het eten dat je er krijgt.

met partner, Juli 2010
"Mooie camping!!"
de bosschertjes
24-7-2011 komen er nu voor de zesde keer met ons caravannetje en iedere keer krijgen we het gevoel dat we weer "thuis" komen! zijn het hele jaar druk en kunnen hier heerlijk de accu weer opladen, mede dankzij de rust en de goede zorgen van al het personeel, NIEMAND uitgezonderd!!!!! dit vinden wij ook een dikke tien waard!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Volgend jaar weer,alles was fantastisch geregeld"
lolapop
2-8-2010 super leuke camping ,met grote ,ruime ,groene plekken,
we heben het ontzettend naar onze zin gehad,het sanitair was brandschoon,hulde aan de schoonmakers en campinggasten,eten bij het "booze wijf"was erg gezellig,lekker,en waar voor ons geld,ook erg kindvriendelijk,de receptie vande camping was vooral erg behulpzaam,boot gemist?,dan is er zo een nieuwe tocht georganiseerd,en de 'baas'van de camping j.bos is een prima schipper,de ribtocht met de viking endeavour is een aanrader,wij komen zekers nog eens terug!!!

alleenreizend, 2010
"Geweldige zeehondentocht"
Anoniem
22-7-2010 Zeehondentocht gemaakt via camping Lauwersoog (ook zonder dat je hier kampeert, is dit mogelijk). Geweldige ervaring. Vriendelijke medewerkers; veel zeehonden gezien, uitleg gekregen en op een zandplaat gewandeld. Als je meegaat; een tip: doe korte broek of zwemkleding aan en oude schoenen (je moet een stukje door het water voordat je op de zandplaat bent). Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding voor deze excursie. Ruim vier uur gevaren voor euro 9.50