Chalet de Strandhut in Lauwersoog Nederland beoordelingen 5.6 | Zoover

Vanaf het strand

Beoordelingen Chalet de Strandhut

9976 VS, Lauwersoog
Chalet de Strandhut scoort een 5,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet de Strandhut? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet de Strandhut in Lauwersoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Chalet de Strandhut vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Chalet de Strandhut met andere accommodaties in Lauwersoog.

4 beoordelingen over de Strandhut

5,3
"Veel wordt goedgemaakt door het uitzicht."
Hennie
9-9-2011 Geweldig weids uitzicht en dat maakt veel goed. Chalet zelf is nodig aan een opknapbeurt toe, maar als iets oud is hoeft het niet smerig te zijn en dat was helaas wel het geval. Hebben direct de verhuurder hierop aangesproken en deze zou na ons het chalet goed schoon maken. Nou, dat hoop ik dan maar voor de volgende bewoner.
Camping zelf is zeer verzorgd en personeel van het park zeer vriendelijk. supermarktje en snack iedere dag open.
Zeker voor herhaling vatbaar maar dan wel in een ander chalet;).

met partner, 2011
"Prachtig uitzicht over Lauwersmeer"
Peter Zandbergen
2-8-2011 Dispuut over schoonmaak (kosten) met de verhuurder. Deel van de borg pas terug ontvangen na diverse emails. Jammer dat er geen hordeuren en ramen zijn, wel zo prettig als het warm is.

"Prachtig uitzicht vanaf het terras."
Peter Zandbergen
21-7-2011 Huisje is heel basic, niet echt schoon bij aankomst. Ondanks het feit dat wij het huisje schoner hebben verlaten dan dat wij het in gebruik namen, heeft de eigenaar toch een deel van de borg ingehouden. Wij moesten zelfs om restitutie van de borg vragen want uit eigen beweging kregen wij van hem helemaal niets. Hij reageert ook niet of heel laat op emails.

alleenreizend
***