Hotel Het Klooster*** in Kloosterburen Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Het Klosster

Beoordelingen Hotel Het Klooster***

Damsterweg 8, 9977 RH, Kloosterburen
Hotel Het Klooster scoort een 7,9 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Klooster***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Klooster*** in Kloosterburen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Het Klooster*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hotel Het Klooster*** met andere accommodaties in Kloosterburen.

9 beoordelingen over Het Klooster***

met vrienden, Sept. 2010
"Eén verblijf is voldoende geweest!"
Wim Kruyt
20-9-2010 Het verbijf in Het Klooster was, ondanks het perfecte ontbijt en het warme welkom voor onze beide honden, geen feest. De eigenaresse liet merken absoluut niet om te kunnen gaan met een minimale klacht of opmerking. Als gevolg daarvan heeft zij ons de rest van ons verblijf totaal genegeerd.
Het welkomstbordje op de balie suggereert duidelijk wat anders!

met partner, Sept. 2010
"Een heerlijk hotel"
winnie uiting
4-10-2010 hotel het klooster in kloosterburen is een prima uitvalsbasis voor het wadlopen
de benadering is bijzonder persoonlijk en zeer gastvrij
Het eten is zo bijzonder mooi en lekker klaargemaakt dat je daar echt de tijd voor neemt. Niks makkelijk ontbijtbuffet maar een hele mooi opgemaakte schaal met allerlei versbereidde lekkernijen en sávonds zijn 10 verschillende groentes geen uitzondering sommigen uit eigen tuin
we hebben genoten

met partner, Aug. 2010
"A unique place runned by two devoted people!"
Olga Shupak
6-10-2010 Het Klooster is a place I’ve never seen before, not in Holland or abroad. You feel like your stepping back into time but still feel the comfort of a very nice room, very high quality food (traditional groceries, not over fried over fatty stuff) and served with a smile. It’s definitely a place to relax and get back your energy after working in a hectic environment. Just calm down and enjoy what is being served, hear the Church bell’s in the morning, take a walk to the sea over the fields or just go into the library and have some quiet time there. It’s a place for people who expect a very nice atmosphere, not for those who want to take their flatscreen high-tech life with them on vacation though WiFi is available!

met partner, Juli 2010
"Geen standaardhotel"
Anonieme fietser
26-7-2010 Wij vonden het een bijzondere belevenis hier te zijn. Een voormalig klooster, nu ingericht als kleinschalig hotel, klein conferentiecentrum en kunsttentoonstelling. Veel details van het klooster zijn nog terug te vinden. Soms smaakvol, soms kitscherig.
Diner, met veel streekproducten, in de traditie van de kloosterkeuken, was meer dan voortreffelijk. Hetzelfde gold voor het ontbijt, geserveerd in de vorm van een hoorn des overvloeds. Hulde aan de kok, Jolanda.
Kamer en badkamer waren niet groot of luxe, maar wel comfortabel. Persoonlijke toets in de vorm van een kunstwerk en een ingelijst gedicht.
Heerlijk om na het ontbijt nog even koffie te drinken in de tuin.
De eigenaren, Robert en Jolanda, toonden zich vriendelijke en correcte gastgevers, al misten we persoonlijk contact. Na het diner bleven we alleen achter in bar-restaurantgedeelte, echt gezellig konden we de avond niet vinden.
Prijsniveau is pittig.
Eenmalig verblijf of komen we nog eens terug? We weten het nog niet.

met partner, Mei 2010
"Een unieke plek, een top keuken!"
Pim Dieben
24-5-2010 Hotel het Klooster heeft veel van de oorspronkelijke kloosterdetails behouden, je vind er zelf een kleine kapel. De ligging, in het rustige Kloosterburen pal aan de Groningse waddenkust is uniek. De keueken laat je groenten proeven die je alleen uit een ver verleden kent, het is iedere keer weer een werkelijk fantastische maaltijd waarvan je vooraf niet weet wat je zult krijgen. Wie een designhotel, onpersoonlijkheid, en een mini stukje vlees verstopt onder een onbestemd sausje wil hebben is hier niet thuis. Koffie op het terras, lezen in de bibliotheek, een klossterbiertje aan de bar; soms kan het leven prachtig zijn!

met partner, Okt. 2009
"Prima pleisterplaats"
rodnet
13-11-2009 Hotel het Klooster is een markant gebouw en een uitstekende uitvalsbasis voor een verblijf in het Hogeland. Het gebouw oogt van buiten wat streng (zoals het hoort bij een voormalig klooster, neem ik aan) maar eenmaal binnen is de uitstraling warm, met een plezierig bar/restaurantgedeelte en leuke aandacht voor oude details. Toegegeven, het wat stuurse maar humoristische cynisme van eigenaar Robert is niet perse geschikt voor tere zieltjes, maar ik vond het wel aangenaam. En de kookkunst van Jolanda, een stevige keuken met een knipoog naar de Kloosterkeuken en een bovenmodale aandacht voor streekproducten en vergeten groenten, is niet goedkoop maar zeer de moeite waard.
De kamers zijn niet groot maar comfortabel, de badkamer heeft geen aflegplek voor je toilettas, maar de douche is uitstekend en ruim.
Kortom, of je nu de zeehondencreche bezoekt of een wadloopavontuur beleeft, Hotel het Klooster is een prima verblijfplaats.

"Onvriendelijke Robert, verder goed"
W.P. van Dijk
3-6-2009 Onvriendelijke bejegening door Robert de eigenaar. Jolanda was wel vriendelijk en correct. Mooi hotel. Hier en daar wat groezelig. (spinnewebben)Hele mooie tuin. Aparte sfeer. prima bedden, lekker eten.

met een groep, Mrt. 2009
"Eten bij Kaarslicht, echt exclusief"
K.Hogendorf
21-3-2009 Zowel het eten en de bediening waren uitmuntend. Het is zeker een aanrader. Wat ook apart is, dat je niet van tevoren weet wat je eet. Je bent overgeleverd aan de kok. Maar het komt helemaal goed. Nogmaals wij komen zeker een keer terug.

J.M. Vaessen
16-5-2007 Is mooi hotel met een aparte sfeer.
Vriendelijke + correcte bediening.
Het eten is goed vaak gedurfd maar lekker.