Landhuis De Amshoff**** in Kiel Windeweer Nederland beoordelingen 9.8 | Zoover

Landhuis De Amshoff**** Kiel Windeweer

Beoordelingen Landhuis De Amshoff****

P. Venemakade 93-95, 9605 PL, Kiel Windeweer
Landhuis De Amshoff scoort een 9,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis De Amshoff****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis De Amshoff**** in Kiel Windeweer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Landhuis De Amshoff**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Landhuis De Amshoff**** met andere accommodaties in Kiel Windeweer.

8 beoordelingen over De Amshoff****

9,8
"Hier weten ze wat gastvrijheid betekent!"
fam visser
27-8-2011 We hadden dit jaar al eens heerlijk gedineerd bij de Amshoff, maar gisteren hebben we een totaalpakket (eten, slapen en ontbijten) beleefd bij de Amshoff. Wat hebben we genoten! De Amshoff wordt gerund door Jan Stams en Marola Claesen. Jan is een superkok en Marola een geweldige gastvrouw die begrijpt wat je als gast wel of niet nodig hebt! Er zijn twee appartementen. Fantastisch ingericht met eigen keukentje en met heerlijke bedden. Wakker worden geschiedt hier alleen als je eraan toe bent want het is zo heerlijk rustig! Alleen de natuur (de vogels in de tuin) zouden je nog uit je slaap kunnen halen... Het diner was heerlijk, Jan kookt verrassingsmenu's maar is altijd bereid om met je smaak rekening te houden. Ook het ontbijt was zeer uitgebreid en met heerlijke verse producten. Naast een gekookt eitje bakt Jan een eitje voor je precies zoals jij het wilt...Wat een verwennerij, wij komen zeker terug!

met vrienden, 2011
"De plek en het eten is zo bijzonder ....."
Sibolt
15-6-2011 Alles is aan dit restaurant bijzonder. In de eertse plaats het eten, echt geweldig. Dan de locatie, zo mooi en apart dat vindt je nergens zo in Nederland. De gastvrijheid maar het vooral 'het naar je zin willen maken' dat is zo heerlijk!

met partner, Apr. 2011
"Sfeervolle authentieke accomodatie"
GJD
14-5-2012 De Amshoff is een ware verwennerij. De keuken is meer dan uitstekend. De kamers zijn uiterst sfeervol en authentiek ingericht. Het ontbijt is om te smullen en wordt geserveerd in een prachtige ontbijtkamer.

met partner, Aug. 2010
"De locatie is geweldig!"
ik
29-8-2010 Het ligt wat afgelegen maar het is heerlijk vertoeven in de Amshoff! Wij hadden een overnachting in de Rode Kamer en dan heb je beneden een woon, -zitkamer met een klein keukentje erbij. 2-Pits fornuisje, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast maken het compleet. Boven is de slaapkamer en badkamer. Gastvrouw is heel gezellig en de kok kan geweldig koken! Kortom; een overnachting waard!

"Heerlijk eten en een prima appartement"
Esther Penders-Sche...
26-5-2009 We hebben hier twee nachten doorgebracht. De eerste avond hadden we het restaurant voor ons alleen, dat leek jammer, maar we hebben ons nog nooit zo in de watten gelegd gevoeld. We hebben echt voortreffelijk gegeten en gedronken.
De locatie ligt wat afgelegen, maar daardoor kun je wel écht onthaasten.
Appartementen waren erg ruim en gezellig ingericht.
De eigenaren waren erg gezellig en behulpzaam tijdens het zeer uitgebreide ontbijt.
Wij gaan zeker een keer terug!

met partner, Aug. 2007
A. van der Meer
20-8-2007 Vooral het feit dat je er ook kan dineren in een klein restaurantje met 5 tafeltjes maakt het nog bijzonderder.

Ontbijt was heerlijk, tot en met de verse aardbeien toe.

heerlijk geslapen, het is er doodstil.

met partner, Mei 2006
C. Bakker
21-2-2007 Ik sluit me helemaal aan bij Inge. Wat een ontzettend leuke overnachtingen hebben we hier gehad. Freek is een ontzettend geweldige kok en zijn vrouw is een lieve en zorgzame schat!

Ideale stek om met je (eerste) kindje te vertoeven als je ook even met zijn tweetjes wilt zijn (babyfoon leg je gewoon op de kamer). De eigenaren zorgen voor de rest...

PERFECT!

Inge
16-6-2004 Heerlijke gastvrije eigenaren en kóken dattie kan!!
Smul!