Hotel Friesland* in Groningen Nederland beoordelingen 4.2 | Zoover

Hotel Friesland* Groningen

Beoordelingen Hotel Friesland*

Kleine Pelsterstraat 4, 9711 KN, Groningen
Hotel Friesland scoort een 4,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Friesland*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Friesland* in Groningen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Friesland* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hotel Friesland* met andere accommodaties in Groningen.

13 beoordelingen over Friesland*

3,2
alleenreizend, Nov. 2011
"Top verblijf"
lotjebrink
18-12-2011 at je krijgt voor je geld. Het is goedkoop en de ontvangst was vriendelijk. Aparte WC en douche op korte afstand in dezelfde gang was geen probleem. Heel gunstig gelegen als je ergens wilt eten, iets wilt drinken of anderszins. Veel te vinden op (korte) loopafstand.

Eigenlijk niets als je rekening houdt met de prijs die voor een kamer gevraagd wordt. Ik kwam terecht op een 1-persoons kamer maar hoefde daarvoor ook minder te betalen dan wat ik bij mijn reservering als prijs te zien kreeg. Dat viel niet eens tegen.

met vrienden, Sept. 2011
"Dit is geen hotel maar een hostel!!"
gladys
30-9-2011 Via een veiling geboekt. Aankomsttijd 14.00 doorgegeven. Bij aankomst een briefje voor de deur: gesloten tot 16.00. Daar sta je dan met je koffers. Om 16.00 een zeer onvriendelijke vrouw achter receptie die na vraag waarom ze er niet was aangaf dat ze boodschappen moest doen! Dit als zeer klantonvriendelijk ervaren. Er kon geen excuus vanaf. Kregen de sleutels van de kamer. Kleine smalle kamer met 2 bedden. Vloerbedekking onder de vlekken. Douche en toilet op de gang. Rook erg muf. Ook het beddengoed. Het keukentje zag er ook erg smerig uit wij blij dat we geen ontbijt bij hadden geboekt. Hotel ligt erg centraal in centrum. Naast een pizzeria en tegenover een café waar tot in de late uurtjes muziek te horen is. Toen wij 'snachts om het hotel kwamen en gebruik van het toilet wilden maken bleek die ondergekotst. Echt een ramp dit hotel. De bedden slecht. De volgende ochtend bij het uitchecken was er niemand er stond een bordje dat je je sleutel neer kon leggen! Afschuwelijk hotel!

met vrienden, Sept. 2011
"Hotel?????"
Jessica
5-10-2011 Als ervaren backpacker ben ik in Azie op verschillende plekken beland waar het nog knapper is dan in dit hotel. Ik lees bij iemand die wel tevreden is dat we dan maar een 3 sterren hotel hadden moeten boeken. Ik weet niet waar die overnacht heeft maar dit hotel mag zich geen eens een hotel noemen maar oud studentenpand zou een betere benaming zijn.
Oude troep en het stonk er muf. De kamer hoeft van geen overdreven luxe te zijn voor de prijs die wij hebben betaald maar volgens mij zijn leuke meubels van Ikea toch echt niet duur? En dan hebben we het nog niet eens over de hygiene!!!!!
Verder klantvriendelijkheid...zo kan ik ook een hotel runnen . Bij aankomst niemand aanwezig , bij vertrek ook niet aanwezig en toen wij hier de vrouw op aanspraken kregen we een zeer onvriendelijk antwoord.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Friesland* bij:

met vrienden, 2011
"Perfect uitvalsbasis"
dennis
16-5-2011 Echt een superweekend gehad in dit hotel, vriendelijk personeel, nette kamers, goed onbijt, en de prijskwallitiet is gewoon perfect..

als ik weer naar groningen kom ga ik absoluut weer naar Hotel Friesland

met vrienden, Okt. 2010
"Nooit meer"
Monica
8-12-2010 Wat een vies hotel!. Natuurlijk moet je prijs/kwaliteit in de gaten houden, maar om hier 1 nacht te slapen zouden gasten geld toe moeten krijgen. Ben echt wel wat gewend, maar dit sloeg alles. Ik durfde niet eens de handdoeken te gebruiken om te douchen. En we vroegen ons af of het beddegoed wel was verwisseld of alleen recht was getrokken. Kortom, nooit meer.

met vrienden, Juni 2010
"Heerlijk even eruit"
ivonne
23-2-2011 goede service er heerlijk even uit en verwend worden ,er gaat niets boven groningen

zakelijk, Mrt. 2010
"Nooit maar dan ook NOOIT meer!!!!!"
Patrick Smit
12-3-2010 Heel erg vies, oud en goor hotel.
Schimmel op behang, verrotte raamkozijnen waar de koude lucht doorheen komt, onvriendelijk personeel en ga zo maar door...vieze oude harde bedden, een wastafeltje met een boiler die niet meer normaal geluid maakt....
ik had het na 10 minuten gezien en ben daar weggegaan....de man achter de receptie probeerde niet eens te antwoorden op mijn vragen over de slechte staat van het hotel...
KORTOM: Mijden dit hotel..!!

alleenreizend, Nov. 2009
"Zeker aan te raden"
Rosalie de Schepper
27-12-2010 Ontzettend aardig personeel, goede ontvangst en prima kamers+ontbijt, al helemaal voor de prijs. Locatie kan niet beter en veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Een hotel waar ik, mocht ik binnenkort weer eens naar Groningen gaan, zeker terugkom.

"NIET BOEKEN"
Richard
4-11-2009 Alles is zeer gedateerd en hangt scheef. Bedden hangen door, kastdeuren hangt eruit. Douche en wc op de gang, vervuild. Deze mensen doen er niets aan om het jou naar de zin te maken.

"Nachtmerrie"
Valerie Boonstra
23-7-2009 Vies, vies, vies. Van tapijt tot dekens, te goor voor woorden.
Ipv de 3 nachten hebben we het 1 nacht uitgehouden.
Ontbijt: Brood is droog, boter over datum zo kan het wel gratis.
Chagarijnig personeel.