Bed and Breakfast Reitsma Hoeve in Doezum Nederland beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Reitsma Hoeve

De boerderij

Beoordelingen Bed and Breakfast Reitsma Hoeve

Eesterweg 11, 9863 TA, Doezum
Bed and Breakfast Reitsma Hoeve scoort een 9,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Reitsma Hoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Reitsma Hoeve in Doezum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Reitsma Hoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Bed and Breakfast Reitsma Hoeve met andere accommodaties in Doezum.

5 beoordelingen over Reitsma Hoeve

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Fantastich b&b"
Astrid Oomen
9-3-2011 We zijn 2 dagen bij de familie Reitsma geweest. Wat een warme en hartelijke mensen. We zijn ontvangen met koffie en koek. De kamers waren mooi, schoon en de bedden lagen lekker. We hadden de hele boven verdieping voor ons zelf inclusief een aparte kamer met tv en bankstel. Ontbijt was prima verzorgd en werd geserveerd in de woonkamer van Ruurd en Dieuwke. Onze kinderen waren niet weg te krijgen bij de koeien en de kalfjes. Iedere keer snelden ze naar Pake Ruurd in de melkput om de nieuwe ervaringen die ze op hadden gedaan de vertellen. Kim heeft zelfs een pasgeboren kalfje de fles gegeven. Kort om 2 dagen om nooit te vergeten.

alleenreizend
"Heerlijke rust bij geweldige mensen, top!!"
arend wiegman
25-10-2008 Ik heb enige tijd geleden enkele weken op de Reitsmahoeve gelogeerd,
een gastvrij en warm adres met mooie
kamers in een prachtige omgeving.
Een aanrader!

Deliot
11-6-2008 Gastvrije familie. Prima ontvangst. Heerlijk ontbijt. Mooie slaapkamer met goede bedden.Badkamer: alles erop en eraan.

met partner, Apr. 2008
Deliot Eileen
11-6-2008 Zeer gastvrije familie.
De ontvangst was prima, het ontbijt heerlijk.
De kamers ook.

Anieta en Frans Sch...
19-9-2005 Bijzonder gastvrije familie. Hartelijke ontvangst. Prima slaapkamer met prima bedden en een lekkere leesstoel. Badkamer: alles erop en eraan. Superontbijt; tijd naar keuze. Allerlei info over de omgeving aanwezig.
Rapportcijfer: 10!