Beoordelingen Hotel De Boegschroef***

De Boegschroef***
Beoordelingen Hotel De Boegschroef***
Havenboulevard Handelskade West 12-16, 9934 AA, Delfzijl
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Boegschroef*** in Delfzijl, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Boegschroef*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Boegschroef scoort een 8,2 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Boegschroef*** in Delfzijl, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Boegschroef***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel De Boegschroef*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel De Boegschroef*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hotel De Boegschroef*** met andere accommodaties in Delfzijl.

38 beoordelingen over De Boegschroef***

met partner, Sept. 2012
"Hoffelijk, uitstekend gastheerschap, klantgericht"
Fons Kuiper
9-9-2012 Even vooraf gebeld om te vragen of er een parkeerplek was vlak voor de deur in verband met loopproblemen door een net geopereerde voet. Geen probleem. Bij aankomst bleek onze kamer op de eerste etage omgeruild te zijn voor een op de benedenverdieping, mét uitzicht op de haven. Nota bene de bruidssuite! De vanzelfsprekendheid waarmee men ons hielp was indrukwekkend. Extra kosten? Niks ervan. 'U komt hier toch voor uw plezier? Nou, het is ook óns plezier u te kunnen helpen'. We hebben genoten!

met partner, Aug. 2012
"Nooit meer"
g.schaminee
3-9-2012 Mooi hotel van binnen. Prachtige kamer, lekker geslapen. Heerlijk ontbijt. Nette bediening.
2de dag 5 gangen diner, was absoluut een flop.Pezen in de carpaccio, vette en deels taaie eend en het duurde veel te lang ruim 3 uur. Wij gingen niet verzadigd van tafel. Hebben nog tegen de serveerster geklaagd die zou de kok halen maar er is niemand gekomen. Dus NOOIT MEER.

met partner, 2012
"Heerlijke keuken"
Stefan
29-3-2012 Vorige week in hotel de Boegschroef gelogeerd samen met mijn vrouw. Hebben ons hier een avond laten verrassen door de kok.
Waanzinnig lekker gegeten :):):

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Boegschroef*** bij:

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Aaardig en prettig"
Renee
21-11-2011 Afgelopen weekend 2 nachten verbleven in het hotel, we komen regelmatig en iedere keer worden we vriendelijk ontvangen.

Kamer is schoon en netjes, als je vragen heb of wensen wordt je altijd netjes te woord gestaan.

Het restaurant is goed, een beetje prijzig, 4 euro voor een bolletje met kaas of appelstroop vindt ik veel geld, maar voor de lunch en de gerechten niets anders dan lof.

Het ontbijt is goed en de dame die het serveert is zeer behulpzaam.

met partner, Okt. 2011
"Keurig hotel."
lieve
2-10-2011 Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Lekker geslapen, goede matrassen en piekfijne badkamer. Mooi uitzicht op de haven.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk hotel"
Renee
13-9-2011 Een nacht geslapen met mijn zoons van 2 en3. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede ruime kamer. Ontbijt was heerlijk, alleen jammer van de bevroren appelgebak, halfwarm en zure slagro0m bij de chocomel. Komen zeker terug

"Beter kan haast niet"
mdiessel
17-7-2011 Grote gezellige kamers met weids uitzicht over de haven, grote badkamer met dubbele wastafel en ruime douche, keurige keuze bij het ontbijtbuffet en bovenal zéér klantvriendelijk personeel, echt petje af! Zowel in het restaurant als bij de receptie wordt met kennis, improvisatietalent en vriendelijk geopereerd. Zoals het hoort, maar zoals je te vaak anders tegenkomt.
Complimenten voor het lef van de eigenaar om hier een hotel neer te zetten, maar op kruipafstand van het centrum vergoedt de 'industriële' ligging al veel goed. En wat is nou leuker om vanuit je bed of luie stoel alle bedrijvigheid in de haven mee te maken? Laat je vooral niet afschrikken door het 'containeruiterlijk' van de buitenkant, het is binnen zéér goed toeven.
En hoewel Delfzijl als stad niet superaantrekkelijk is geldt dit niet voor de prachtige weidse omgeving en de mogelijkheid om naar Borkum te varen.
Doen! Laat je verrassen!

met vrienden, Juli 2011
"Mooie haven"
ILSE
3-8-2011 Ik ben er samen met vrienden geweest, rampzalig, lang moeten wachten op de bediening,hebben ons niet gezien,onvriendelijk aan tafel.
Daarnaast zit volgens ons de baas of bedrijfsleider met een glas alcohol,wijnof bier de commando's uit te voeren.
Je snapt het toch niet,voor ons geen herhaling,jammer want het uitzicht in de haen is prachtig

met partner, Apr. 2011
"Prachtig gelegen aan het water"
Hr. en Mevr.Fahrenf...
5-5-2011 Wij komen zeker terug.Wij hebben het naar ons zin gehad en alles was prima
Voor ons een dikke 10

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Leuk en goed hotel"
Renee
18-4-2011 Een nacht bij dit hotel doorgebracht samen met mijn 2 zonntjes van 2 en 3 jaar. De kamer is ruim, , goede bedden een mooie bakamer, alleen jammer dat vloer van de badkamer spekglad is als deze nat is en de mieren die over de wastafel liepen. Het ontbijt is lekker, vers en goed. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit