Hotel Vesting Bourtange in Bourtange Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Hotel Vesting Bourtange Bourtange

Beoordelingen Hotel Vesting Bourtange

Willem Lodewijkstraat 33, 9545 PA, Bourtange
Hotel Vesting Bourtange scoort een 9,2 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vesting Bourtange? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vesting Bourtange in Bourtange, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Vesting Bourtange vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hotel Vesting Bourtange met andere accommodaties in Bourtange.

4 beoordelingen over Vesting Bourtange

9,7
met partner, Nov. 2010
"Geweldig!"
Maatman
14-11-2010 Daar wij 3 jaar getrouwd waren wilden we (net als voorgaande jaren) naar een leuke plek om even bij te komen van onze dagelijkse beslommeringen (luiers verschonen, kindjes troosten, snotneuzen afvegen, etc.). En dat is hier zeker gelukt. Je verblijft in de vesting zelf in zeer luxe kamers. Bourtange zelf is klein, maar met leuke winkeltjes en straatjes, en heerlijk om lekker te wandelen. Tevens zijn we nog wat over onze geschiedenis te weten gekomen. Erg interessant. Verder liggen Winschoten en Stadskanaal op redelijke rijafstand, dus je logeert niet helemaal in de middle of nowhere!

met partner, Apr. 2010
"Dit moet je meemaken!"
Sabine
5-4-2010 Binnen de vestingswallen van de toeristische trekpleister van Bourtange, kun je slapen in een bedstee! In de verbouwde historische gebouwen zijn 14 logementen. Wij sliepen 2 nachten in de goedkoopste: een soldatenlogement. Het was een kleine kamer, met tv, kast en een zitje en een tweepersoonsbed in een nis. De badkamer had een bad, douche, wastafel en wc. Alles was schoon en fris, behalve de handdoeken, die roken naar sigarettenrook. 's Morgens liep je buitenlangs naar de Gasterije om te ontbijten. Prima verzorgd, ruime keuze. 's Avonds kon je eten in 's Lands Huis en wat drinken in het Oale Kroegie. Dit alles tussen de musea, winkeltjes, molen, synagoge, wachthuisjes van Vesting Bourtange. Als je hier slaapt, mag je met je auto de vesting binnenrijden, over de bruggen en door de poort. Je moet je dan tussen de toeristen door manouvreren en kunt parkeren bij het kerkje. Onvergetelijke ervaring!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super"
pebbles
5-10-2009 1 nacht in de vesting geslapen, was super, zeker voor herhaling vatbaar,
we hebben zelfs onze kinderen moeten beloven volgend jaar terug te komen

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Vesting Bourtange bij:

met partner, Aug. 2006
M. Heijnsbroek
5-9-2006 Zeer apart verblijfsoord in een uitermate genoeglijk vestingstadjes. Heerlijk om te lopen op de vestingwallen en zo het stadje en de wijdse omgeving te aanschouwen.
Aanmelden voor de overnachting kan maar tot 17 uur maar dit werd door de receptie goed opgelost.
Jammer genoeg geen bevestiging per mail ontvangen, maar per post.
Een beetje middeleeuws maar dat past goed bij de omgeving. Een echte aanrader. Je belandt na een brugje gepasseerd te zijn van het jaar 2007 in de middeleeuwen met al zijn rust en gezellige winkeljtes en terrasjes.