Beoordelingen Camping t Plathuis***

19 mei 2013

t Plathuis***
Beoordelingen Camping t Plathuis***
Bourtangerkanaal Noord 1, 9545 VJ, Bourtange
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping t Plathuis*** in Bourtange, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping t Plathuis*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping t Plathuis scoort een 9,1 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping t Plathuis*** in Bourtange, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping t Plathuis***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping t Plathuis*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Camping t Plathuis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Camping t Plathuis*** met andere accommodaties in Bourtange.

23 beoordelingen over t Plathuis***

met partner, Sept. 2012
"Proef hier het gastvrij Groningen"
Fam. de Groen
22-9-2012 De prettige houding van de familie Huisman en de huis- en gelagkamer (met brood, krant en zo nodig warme hap) maakten dat we ons op deze camping weer snel goed thuis voelden.
Gastvrij en zodanig behulpzaam personeel ook omdat je als gast niet meteen wordt gevraagd om de portemonnee te trekken.
Ruim opgezette camping met keurig sanitair. Bourtange Is een goede uitvalsbasis om kennis te maken met dit rustige en landelijke gedeelte van Nederland. Ook aardig om de sfeer van het nabijgelegen buitenland te kunnen proeven.
Heeft geen echt restaurant maar fijn dat op de camping de frituur in orde is.
Een camping waar je ook met minder goed weer langere tijd goed kunt verblijven.
Een GASTVRIJE camping.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prachtig gelegen"
tamara
9-7-2012 Rustige camping,ligt prachtig in de natuur.dichtbij vesting bourtange. Ontzettend vriendelijke eigenaren! Warm ontvangst! Gratis gebruik van skelters, pingpong tafel. Wij waren op doortocht tijdens onze fietsvakantie,dit was een heerlijk rustpunt!

met partner, Juni 2012
"Mooie plek!"
Marieke Vrakking
20-6-2012 Verblijf in een trekkershut voor 1 week.
Super camping met hele vriendelijke eigenaren,een echte aanrader.
Prachtige fiets en wandeltochten liggen bij de receptie klaar.
Wij komen zeker ieder jaar hier weer terug.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Top camping op een top lokatie"
v_klasens
21-5-2012 Afgelopen weekend zijn wij via de NCC naar deze camping geweest.
Bij aankomst werden wij enorm vriendelijk geholpen.
Als je wilt onthaasten is dit de ideale omgeving. Voor de kinderen zijn er speeltuintjes en er is een heerlijke zwemvijver met zandstrandje. De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig gecontroleerd.
Onze dochter (10 jaar) heeft zich met haar visnetje heerlijk vermaakt bij de zwemvijver.
Op loopafstand van de camping ligt het vestingstadje Bourtange. Voor groente en fruit hoef je de camping niet af, want er is een groentenstalletje waar je groente en fruit kunt kopen. Brood kan besteld worden bij de receptie.
Op deze camping komen we zeker terug.....

met jonge kinderen, Mei 2012
"Aanrader"
sjaak berkelaar
6-5-2012 Met de Mei vakantie met veel plezier op 't Plathuis gekampeerd. 't Plathuis is een leuke gemoedelijke en verzorgde camping gerund door vriendelijke/behulpzame uitbaters. De kampeer veldjes zijn netjes met voldoende ruime plaatsen en de comfort plaatsen zijn zeer ruim met meer privacy. Ook zijn er nog camper plaatsen en een veldje met blokhutten. En een mooi verzorgd jachthaventje. Het sanitiar is netjes.
Voor de kids zijn er o.a. een voetbalveld, een leuke zwemplas met zandstrandje en aan de rand v/d camping nog een heel groot (speel)veld voor jong en oud. De kantine met terras ligt aan de zwemplas. Zo kunnen de ouders vanaf het terras de spelende kids in de gaten houden. De leuke vesting Bourtange is op steenworp afstand. 't Plathuis ligt in een mooie omgeving en is een perfecte camping voor fietsen, wandelen, vissen, spelen enz. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Mvg. Fam. Berkelaar

"Vestingstadje op loopafstand"
Crook
17-7-2012 We wilden het vestingstadje Bourtagne bezoeken en zochten een camping in de buurt en we vonden deze camping. De camping is ons bijzonder goed bevallen.
Alles op de camping is prima in orde. De staanplaatsen zijn ruim. We namen onze stoeltjes mee en zaten heerlijk op het strandje bij het water.
Het vestingstadje is meer dan de moeite waard, maar ook de omgeving is weids en mooi. Duitsland is erg dichtbij.

"Prima Plek"
Jan-Lenie
27-8-2011 Camping Plathuis is een prima camping om een grootdeel van Groningen te ontdekken.En een mooi deel van Duitsland.Het begint al met een zeer vriendelijkeontvangst.Duidelijke uitleg over de mogelijk heden die er op de camp. zijn'.Leuke Horeca gelegenheid.s,Middags gaat de frituur aan en een eenvoudige hap is meetenemen of geserveerd tekrijgen op het leuke terras. Of wel gewoon eens doen!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeer leuke camping"
canoy
3-3-2012 Wij hebben 2 weken op deze camping gestaan en het was super. We stonden op het veld met een speeltuintje. De kinderen hadden het dus helemaal naar hun zin. De zwemplas was een leuke verkoeling! werd dagelijks het water van gecontroleerd! Veel leuke uitstapjes in de omgeving. Een aanrader om Groningen te ontdekken!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Plathuis = genieten!"
Fam. Weeseman
14-7-2010 Wij hebben onlangs met ons gezin (3 jonge kindjes) voor de 2e keer op deze camping gekampeerd. Het was wederom geweldig.
De camping-eigenaren zijn enorm gastvrij en behulpzaam. De camping is netjes verzorgd, rustig, ruim opgezet, gezellig.
Voor gezinnen met kleine kinderen is er een praktische familiebadkamer. De zwemvijver en speeltuinen zijn schoon en overzichtelijk.
In de omgeving is van alles te doen voor jong en oud; er zijn mooie fiets, wandel en vaarroutes. Ook zijn er veel leuke trekpleisters in de buurt (vesting Bourtange, Noorder dierenpark etc...).

met jonge kinderen, 2010
"Aanrader"
karin
12-6-2010 wij komen al vele jaren op deze camping. een echte aanrader voor mensen die rust zoeken of juist gezinnen met jonge kinderen.
kleinschalig, super gastvrij, natuur, overzichtelijk.
kleine leuke speeltuintjes voor de kinderen. een zwemmeer met daar rond om heen zand om te spelen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit