Hotel Aduard*** in Aduard Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Aduard***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Aduard***

Friesestraatweg 13, 9831 TB, Aduard
Hotel Aduard scoort een 8,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aduard***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aduard*** in Aduard, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groningen. Vergelijk Hotel Aduard*** met andere accommodaties in Aduard.

5 beoordelingen over Aduard***

met partner, Mei 2012
"Gewoon heerlijk!"
mder
12-5-2012 Hotel Aduard biedt alles wat je wenst bij een hotelverblijf. Heerlijke kamers, bedden, uitzicht, ligging midden in de provincie Groningen met heel veel te zien op korte afstand, vriendelijk en belangstellend personeel, heerlijk en uitgebreid ontbijt, prima diner, fijne doche, ...
Voor ons waren het heerlijke vakantiedagen, maar ook voor zakenmensen lijkt het ons een prima overnachtingshotel.

"Topper!"
M. van Loon
5-6-2011 Drie dagen in de nieuwe kamers van hotel Aduard gelogeerd. Zien er schitterend uit!mooie ruime kamers en een schiiterend uitzicht over het weidse landschap.
Het ontbijt was prima met volop keuze, was er iets op dan werd dit direct aangevuld. Het diner in het restaurant was ook prima, het weekmenu is een aanrader. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker nog een keer terug.

Hotel is echt een aanrader!

met partner, Juli 2009
"Bediening zoals je in NL niet vaak aantreft"
ab
28-7-2009 Ligging langs niet echt drukke provinciale weg, maar aan de achterkant hoor je er niks van. Kamer zeer schoon en qua ruimte redelijk. Eten was geweldig, heerlijke vis en vleesschotels, prima witte wijn (slechts 16 euro). Ontbijt ook ruim voorzien.
Bediening was zeer goed. Zeer goede informatie over toeristische activiteiten (boeken over wandelen en fietsen ruim aanwezig)

Familie, Aug. 2008
"Perfect!!!"
Joke Kieviet
22-8-2008 Wij hadden een midweek halfpension geboekt en ontbijt en het diner waren uitmuntend!! De kamers waren zeer schoon en het personeel is vriendelijk, attent en behulpzaam. Werkelijk een hotel wat aan te bevelen is. In de douche is een steun tegen de muur bevestigd en de vloer is niet glad, dus voor mensen die slecht ter been zijn heel erg gemakkelijk.

met vrienden, Mei 2005
nota
3-4-2007 Hebben hier een tijdje geleden gelogeerd en gedineerd, het eten was goed maar niet heel verrassend, voor die prijs en de hoge waardering
die ze krijgen.
Wij hadden telefonisch afgesproken dat ze voor ons
voor de volgende dag 4 fietsen hadden,dat was geen enkel probleem, dat we er eenmaal waren er
naar vroegen hadden ze ze heelmaal niet.
Geen enkel excuus, wij moesten maar naar het station van Groningen gaan om daar fietsen te huren.
Verder werd je wat afstandelijk geholpen.