Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen**** in Zutphen Nederland beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen****

5,6
4,4

Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen**** Zutphen

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen****

´s Gravenhof 6, 7201 DN, Zutphen
Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen scoort een 6,2 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen**** in Zutphen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen**** met andere accommodaties in Zutphen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen****

5,6
4,4
met vrienden, Mei 2012
"Fantastische plek midden in het centrum"
2 schoonzussen
28-5-2012 Wij hebben hier een paar prachtige dagen gehad.De kamer was oke netjes schoon, uitstekende bedden
Ontbijt uitstekend ,alles werd gelijk weer aangevuld veel keus
Personeel vriendelijk en behulpzaam. (ondanks de hitte met pinkster.)
Wij hebben rechtstreeks bij het hotel geboekt en prijs kwaliteit is goed

met partner, Apr. 2012
"Fijn hotel en een mooie ligging."
annie
1-5-2012 Wij hebben 3 nachten doorgebracht in het Hamsphire hotel in Zutpen. Eeen prachtige ligging. Je loopt zo de binnenstad in van Zutphen.Wij hadden een kamer aan de voorkant dus in het oude gedeelte. De kamers zijn niet groot maar dat is ook niet nodig want je zit niet de hele dag op de kamer. De badkamer was keurig netjes Jammer is, dat je in het bad moet staan te douchen en dat de opstap in het bad eigenlijk te hoog is. Het ontbijt was uitstekend. Er was heel veel keus. We hebben een fijn weekeinde gehad in het Hampshire in Zutphen.
Account Manager Marieke Dooren, 10-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Hadderingh, Fijn te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad! Misschien handig voor een volgende keer; We hebben enkele kamers met alleen douche ipv een bad en enkele van de Superior kamers en suites hebben zowel een bad als douche. Graag tot een volgende keer!

met partner, Apr. 2012
"Super"
Familie
15-4-2012 Ik begrijp echt niet waar iedereen het over heeft. We hebben nog nooit zo'n grote hotelkamer gehad, en nog stijlvol ook. Alleen het plafond was al 5 meter hoog, de kamer was minstens 8 bij 8.... Mooie badkamer met uitgebreid assortiment aan zeepjes van rituals. Heel uitgebreid ontbijt. Geweldig, zeker voor de prijs die je betaald.
Account Manager Marieke Dooren, 16-4-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Dank voor uw recensie op Zoover.nl. Fijn te lezen dat u het zo gezellig heeft gehad bij ons in het hotel en dat de kamer aansloot op uw verwachtingen. Graag tot een volgende keer!!

met vrienden, Apr. 2012
"Mooi hotel, te kleine kamers voor 4sterrren"
peter daemen
27-4-2012 het hotel is gevestigd in een prachtig pand, hartje zutphen.
zutphen is een erg mooi stadje.
het weekend arrangement, dat we hadden kostte 2x niks, dus moet je daar rekening mee houden. de kamers waren zuiver, goede douche/bad, maar te klein voor een 4sterrren hotel. het restaurant was goed, de kart beperkt. de wijnen zoals in elk nederlands restaurant, te duur (min €27,50), maar wel goed.
als je alles op een rijtje zet, dan vind ik dit hotel beslist de moeite waard, ook omdat zutphen zo mooi is en er goed gefiest of gewandeld kan worden in de omgeving.
een opmerking; voor de volle prijs, neem ik deze kamer niet.

met vrienden, Mrt. 2012
"Bijzonder slechte prijs/kwaliteitverhouding!!"
myryam
6-3-2012 De eerste aanblik -BUITEN- is schitterend, maar het ontvangst bij de receptie was al niet echt aangenaam, in die zin, dat ze blij waren, dat je hun gast was, wij waren meer een storende factor. De kamer was OOIT mooi geweest, maar was nu allemaal met vlekken en beduimeld. Bah, een witte vlek op een blauw kussen......?? Het ontbijt de volgende dag (van 08.00u-11.00u), wij waren er om 10.30u, was zeer magertjes en wat er lag, uitgedroogd. Je moet zelf je bestek e.d. zoeken. Het personeel stond achter een scherm te kletsen, dat ze net een 1/2 jaars contract gekregen had. Er waren geen schone bordjes, geen schoteltjes voor je kopjes meer. Bijzonder ergelijk als je op die manier de dag begint. Er loopt in elk geval genoeg personeel rond, dus waarschijnlijk is het gewoon slecht management!!! Gelukkig bleven we maar 1 nacht. De rekening bedroeg € 132,=.
Account Manager Marieke Dooren - Hotel Manager, 22-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Wat spijtig te lezen dat uw eerste ervaring met het Hampshire Hotel-'s Gravenhof Zutphen zo teleurstellend is geweest. Ik wil u mijn excuses aanbieden voor de ongemakken. Servicegerichtheid en gastvrijheid is het minimale dat u zou moeten kunnen verwachten bij een 4sterren hotel. Uit uw relaas te lezen hebben we jammerlijk gefaald bij zowel de receptie als het ontbijt. Ik heb uw review besproken met de beide afdelingen, om ervaringen zoals de uwe in de toekomst te kunnen voorkomen. Ik wil u hierbij nogmaals mijn excuses aanbieden en u bedanken voor de tijd en moeite die u heeft genomen uw ervaringen te delen.

met partner, Mrt. 2012
"Slechte prijs kwaliteit verhouding"
yvon
5-3-2012 Ligging Super vlak bij het centrum Kamer klein ,muf niet schoon badkamer vies klein toiletbril is denk ik alleen afgenomen met natte doek Bed klein staat tegen de wand Gordijnen met gaatjes oud oublig gedateerd Geen gezellige bar of lounge .Brasserie6 ziet er leuk uit maar moet je reserveren anders geen plaats ook niet om een wijntje te drinken ,daarvoor staan 2 stoelen en we gingen nog even naar het stadje om te eten toen was alles bezet ook de 2 stoelen en toen we terug kwamen om 10.45 zaten daar nog steeds dezelfde mensen. Dus absoluut geen gezellig hotel voor een love weekend douchen samen geen ruimte voor een afknapper plaatsje Zutphen zelf gezellig oud mooi echt de moeite waard maar het hotel is mij nog geen 2 waard gelukkig zaten we daar geen week
Account Manager Marieke Dooren - Hotel Manager, 22-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Graag wil ik u bedanken voor de tijd die u hebt genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het Hampshire Hotel- ’s Gravenhof Zutphen heeft diverse kamertypes, van klein tot groot en in verschillende stylen. Uit uw review lees ik, dat u op een Economic Double heeft overnacht, dit is inderdaad een kleinere kamer. Ongeacht de grootte is het van belang dat de kamers schoon en fris zijn, wat vervelend dat dit bij u niet het geval was. Graag hadden we ter plekke iets voor u willen betekenen. Brasserie6 is een traditionele brasserie waar we onze gasten vanaf 11.00 uur ontvangen voor een kop koffie, een glas wijn en een lunch of diner. Als we volledig volgeboekt zijn op een avond, dan kan het helaas gebeuren dat er geen plek meer is om een glas wijn te drinken en ik vind het spijtig dat dit bij u inderdaad het geval was. Ik wil u mijn excuses aanbieden voor de geleden ongemakken, want we hadden u graag het romantische uitje gegund waarnaar u op zoek was.

met partner, Jan. 2012
"Prima ligging"
Gretha Wijnsma
16-1-2012 Afgelopen weekend een nachtje in dit hotel geslapen.
Ligging is perfect, je loopt zo het centrum in.
De kamers van dit hotel zijn niet comfortabel. Erg klein en nodig aan een opfrisbeurtje toe.
Gelukkig maakte het ontbijt veel goed.
Voor een nachtje prima te doen.

Zutphen is een gezellig rustig stadje...

met partner, Nov. 2011
"Vreemde misleiding"
E Commissaris
27-11-2011 Een prachtige foto en omschrijving lokken je naar Zutphen. Helaas vallen de kamers bijzonder tegen. Eenmaal aangekomen nog even getwijfeld of we er zouden blijven overnachten.
Dit moet snel anders. Of eerlijk zijn op de site of renoveren asap.

met vrienden, Nov. 2011
"Zeer vriendelijk personeel."
Leonie
25-11-2011 Oke, de kamers zijn aan een opfrisbeurt toe. Dat geven ze ook zelf toe. Maar nu in de crisis tijd is daar gewoon geen geld voor. Maar mensen , wat zeuren we nou? Wat zit je nou op je kamer?
Het eten is helemaal top!! Ook het ontbijt is super. Wordt goed bijgevuld, en er is veel keus. Hotel ligt lekker in het centrum,
Ik vind het een prima hotel, met wat mindere kamers. Maar zou gerust een keer terug gaan!

met partner, Okt. 2011
"Buitenkant belooft meer dan binnenkant waarmaakt"
T.J. de Looff
12-11-2011 Wij waanden ons in de 2 persoonskamer in een bezemkast. Goed voor 1 persoon, absoluut ongeschikt voor 2.
Bekertjes in de badkamer waren op volgens de schoonmaaksters, dus mond aan de kraan bij tanden poetsen.
Douchen zonder zeep. Deze was leeg. Hiervoor moest je uit de douche naar de wastafel.
Verlichting in de kamer was aan vervanging toe zoals wel meer in de kamer een opknapbeurt kan gebruiken.
Ontbijt was prima maar helaas geen plek om het op te eten.Achteraf wel een excuus brief met o.a. daarin dat ze het nooit meer zo doen.
Wat blijkt nu uit vorige reviews? Dit gebeurt wel vaker.??????
Kortom, never ever meer en zeker niet voor die prijs

1 2 3 4 5 6 7 volgende