Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze**** in Wolfheze Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze****

30 mei 2012

Entree hotel

Beoordelingen Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze****

Wolfhezerweg 17, 6874 AA, Wolfheze
Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze scoort een 8,0 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze**** in Wolfheze, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Bilderberg Hotel Wolfheze**** met andere accommodaties in Wolfheze.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

78 beoordelingen over Bilderberg Hotel Wolfheze****

met partner, Mei 2012
"Heerlijk relaxed"
R&M
24-5-2012 In mei 2012 samen met mijn vriendin hier een weekend naar toe geweest. De ligging is perfect, veel bos en dichtbij de Hoge Veluwe en de dierentuin Burgers Zoo, wat we ook bezocht hebben.

Zeer vriendelijk personeel, ontbijt + lunch is fantastisch. Het avondeten viel wat tegen voor wat je krijgt. De kamer was zeer schoon en het bed lag erg goed.

Kortom een prima tijd gehad in dit hotel!

met vrienden, Mei 2012
"Wat een oubollig hotel,nodig gerenoveerd worden.!"
Eduard
20-5-2012 Ligging is prachtig, maar de lounge was t hele weekend bezet,nergens een lekkere zithoek om even rustig wat te drinken. De stoelen in t cafe zijn niet prettig en saaie kleuren . ontbijt prima.

met partner, Mei 2012
"Krappe kamers met balkon"
k.denridder
17-5-2012 Onderdeel van een klavertje vier arangement. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kamer klein. Klein balkon met ongemakkelijke stoeltjes. Alleen eenpersoonskamers hebben een douche, dus klim en klauterwerk als je wilt douchen in bad. Vraag me af of hotels zich realiseren welke risico's ze daarmee steeds in huis halen. Op kamer geen mogelijkheden om een kopje thee of koffie te zetten. Kon in bovenlounge maar niet na 18.00 uur. Eten in Brasserie, wel aardig, niveau eetcafe. Ontbijt prima maar (k)oude koffie. E bike oplaadmogelijkheden in afgesloten ruimte. Ook hier weer een tv uit de Middeleeuwen; wist niet dat ze nog bestonden. Internetaccess is heel duur.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk verblijf"
amsreob
20-4-2012 prima gegeten, leuke mensen, kinder speelruimte is super

met partner, Okt. 2011
"Fijn hotel midden in de bossen"
Janneke
17-10-2011 Een overnachting inclusief geboekt via bon en was een prettig verblijf in dit hotel. Hotel ligt in de bossen en tegenover hotel beginnen wandelroutes, ideaal! Medewerkers aan receptie waren vriendelijk en behulpzaam. De hotelkamer was ruim en netjes, zelfs met balkon. Geen diner genuttigd in het hotel, maar gegeten bij restaurant De Tijd in Wolfheze, was erg goed. Het ontbijt was erg lekker en bediening was goed. Hotel om nog eens naar terug te gaan!

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk hotel!"
Eveline
10-10-2011 Heerlijk hotel, erg genoten! De ligging is perfect, in het bos maar toch ook weer redelijk centraal bij het dorp.

Heerlijk ontbijt met van alles; zalm, vers fruit, verse smoothies, etc.

Diner zou ik er niet zo snel doen; leek mij een beetje saai en duur. Wij zijn naar de Oude Herbergh in Oosterbeek geweest; heerlijk eenvoudig gegeten.

Van zwembad e.d. geen gebruik gemaakt maar het zag er allemaal prima en netjes uit.

Ik had deze overnachting geboekt via een veiling, dus voor ons was de prijs/kwaliteit ''een10'', maar die kan natuurlijk anders ook anders zijn, dat weet ik verder niet.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Nooit meer! Dit is zeker een nep Bilderberg hotel!"
Razvan
3-10-2011 We hebben een cadeaubon gekregen voor een familieweekend ergens in Nederland. We hebben deze hotel gekozen ook omdat we dachten dat Bilderberg echt overal professionele mensen zijn. Echter deze val reuzen tegen!!!! Initieel via de telefoon gehoord dat een extra nacht 79 euro zou kosten, een keer daar krijgen we op de rekening 114 euro. Verder als we voor een late checkuit hebben gevraagd, kregen we te horen: prima, geen probleem, uiteindelijk wel 12,50 euro op de rekening. Deze mensen weten echt niks van tourisme!!! Ze weten niet hoe men hotelgasten moet verwelkomen! O ja, en in 2011 ze hebben nog sleutels voor hun ouden deuren, ze hebben daar niet over pasjes gehoord!

"Alleen voor de ligging al aan te bevelen!"
Henk & Jetty
23-8-2011 In korte tijd 2x te gast mogen zijn in dit Hotel.
SERVICE mag best met hoofdletters worden geschreven.
Wij hadden kamer 27 (b.g)
Inderdaad TV in de kast (navigatie formaat) maar dat is totaal niet
relevant voor ons, ook een laptop aansluiting niet. (maar is er wel)
Ik ga voor rust, natuur, en een zeer goed Hotel, en dat is het!
het is voor nood, anders bleef zelfs mijn gsm ook thuis.
Ontbijt is ook uitstekend, nee een gewone witte boterham zal je niet aantreffen,
maar wel zeer veel luxe, gezonde, en zeker duurdere vlaamsche broodsoorten.
Beleg en bijvulling daarvan is top!
tot slot enkele tips. (zie foto's)
Ga eens met de fiets, of auto, naar Hevea dorp (gemeente Renkum, overigens is Renkum ook leuk) geniet even van het aanzicht over de Nederijn, of steek met het fietspondje de Nederijn over.
Trek in chinees eten? niet zoeken, ga naar Hao yuan in Doorwerth molenallee 99, super!!
binnen 5 minuten met de auto.
Al met al Hotel Wolfheze een hotel om zeker aan te bevelen!!!

"Prachtig hotel"
L.
11-8-2011 We zijn op onze terug reis 1 nacht in dit hotel geweest.
Erg mooi hotel met ruime kamers met balkon. Vriendelijk ontvangst.
Uitgebreid ontbijtbuffet, we hebben hier niet gedineerd dus dat kan ik niet beoordelen.

"Mooie omgeving"
W.Janse
19-8-2011 Voor ons de tweede keer dit hotel. Verleden jaar met een arrangement nu direct bij hotel geboekt. Ontvangst prima konden de fietsen meteen weer in de daarvoor bestemde ruimte kwijt. Kregen een kamer begane grond, maar omdat de tv daar in een kast zit gevraagd naar een andere kamer en dat was geen probleem. Wat wij misten was de koffie en thee faceliteit die verleden jaar wel op de kamer aanwezig was.Drie dagen in de heerlijke omgeving gefietst. De tweede dag kregen wij het diner wat bij het arr. zat, dat viel ons bar tegen het was echt hap slik en weg wezen geen pauze tussen de gerechten. Diner je op eigen kosten dan is het prima en alles op zijn gemak. Dit moet echt veranderen. Het ontbijt was perfect. Zoals gewoonlijk hadden wij geen regen maar zon eigenlijk treffen wij het altijd ook al gaan wij maar vier dagen. Dit hotel ligt heerlijk in de bossen en komen er zeker terug.De foto's bewijzen dat het daar onwijs mooi is, maar geen mens te zien alleen herten en een Schotse Hooglander.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende