Camping Vreehorst in Winterswijk Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.577 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Winterswijk > Camping Vreehorst

Beoordelingen Camping Vreehorst

-2  °C

10 februari 2012

uitbreiding 2009

Camping Vreehorst scoort een 9,0 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Vreehorst? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Vreehorst in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 179 vakantiefoto's van Camping Vreehorst vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Vreehorst met andere accommodaties in Winterswijk.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Vreehorst

met jonge kinderen, 2011
Het was geweldig
westerveld
26-12-2011 Het was een fantastiche camping voor ons,met de kleinkinderen
Een mooie omgeving,maar het was niet nodig om van de camping weg te gaan

met partner, 2011
Leuke camping
Jan & Elly Klunder
22-12-2011 toiletten heel netjes, maar moeilijk toegankelijk voor mensen met rugklachten!

met partner, 2011
Prachtige camping met ruime plekken
Fam.Suijten
22-11-2011 Wij hebben 2 weken in oktober op deze camping gestaan met caravan , vaak staan wij in oktober alleen op een veld maar hier kwamen steeds weer nieuwe gasten , wat toch wel wat gezelliger aan doet dan in je eentje te kamperen.
Vriendelijk personeel , schoon sanitair en vlak bij Winterswijk en mooie fietsroute's .
deze camping is echt een aanrader.

Geweldige camping
corrie groen
3-10-2011 afgelopen vrijdag teruggekomen van een weekje achterhoek, hele leuke camping met ruime plaatsen, wij stonden op nr 135, wat een mooi sanitair!! werd goed schoongehouden. Prachtige fietsomgeving.

Prima camping voor fietsvakantie
fam. Verbeeck - Huy...
15-8-2011 zeer mooie camping met schitterend sanitair en prachtige sauna, goede uitvalsbasis om te fietsen in de achterhoek. Sommige plaatsen liggen echter vlak tegen de straat en dit is soms storend (vooral 's nachts). Voor de kinderen tot 12 jaar is er een prima animatieteam, maar voor de volwassenen is er weinig te doen en daarom zou het handig zijn als de WIFI gratis zou zijn ! Komen er zeker terug !

Geweldige camping!
John_en_Ellen
26-8-2011 Wij waren hier deze zomer van 6 t/m 13 augustus om voor de eerste keer samen te kamperen. De camping ziet er echt heel goed verzorgd uit en de personen bij de receptie zijn ook erg vriendelijk. Het winkeltje op de camping is erg handig en voor de grotere boodschappen zit een grote Jumbo of Liddl op 10min. fietsen. Het sanitair is echt heel mooi en wordt goed onderhouden. (ook fijne douchestralen!) Als je aan het zwembad ligt is het net alsof je in een warm land bent (als het weer iig ook mooi is ;)). Onze plaats (plek 144) was echt heel erg ruim, wat ook een pluspunt was.
Ondanks dat het een echte gezinscamping is, hebben wij ons als jong stelletje zeer goed vermaakt. Wij komen hier graag nog eens terug!

Wij komen terug!
vdh
6-8-2011 Wat een heerlijke camping! Een paar dagen geweest, maar wij komen terug! Geweldig sanitair...superschoon. Mooie omgeving om te fietsen. Animatieteam deed het erg leuk. Vriendelijk personeel, gewoon een aanrader!

Fantastische camping in een zeer mooie omgeving
p_westerhof
5-8-2011 Camping De Vreehorst is een prachtige camping waar de kinderen zich prima hebben vermaakt.Er was door de dames van het animatieteam van alles georganiseerd( knutselen-zeepbaan-playbackshow-minute to win it en ga zo maar door)Het sanitair zag er zeer schoon en mooi uit.Het zwembad lag er prachtig bij.Alles werd elke ochtend schoongemaakt zodat het er weer picobello uit zag.De camping ligt aan een bosrijk gebied met Winterswijk op 10 min. fietsen.Prachtige plaats met een zeer mooi winkelgebied.
Ik kan camping De Vreehorst bij iedereen aanbevelen.

Nette, gemoedelijke en kindvriendelijke camping
Moniek
23-8-2011 Het is ons prima bevallen op deze camping. Mooi groot kampeerveld met hele ruime plaatsen. Leuk speeltuintje voor de kleintjes in het midden op het veld. Super sanitair gebouw en geweldig schoon!
Behulpzaam personeel en een leuk recratieteam toen wij er waren!
Komen zeker nog een keer terug!

Een hele gezellige en leuke camping.
Fam. Bussink
6-8-2011 zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.een hele gezellige en leuke camping.
mooi zwembad,mooie speeltuin,bijzonder schoon sanitair.
Animatie is zeer goed verzorgd!!!

met een groep (3)

1 2 3 4 5 volgende