Hotel Stad Munster**** in Winterswijk Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Stad Munster****

6,7

30 mei 2012

Entree Hampshire Hotel & Relais Restaurant Stad Munster, Winterswijk/Achterhoek/Gelderland

Beoordelingen Hotel Stad Munster****

Markt 11, 7101 DA, Winterswijk
Hotel Stad Munster scoort een 6,9 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stad Munster****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stad Munster**** in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Stad Munster**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Stad Munster**** met andere accommodaties in Winterswijk.

20 beoordelingen over Stad Munster****

6,7
"Geweldig verblijf"
Jack en Trudy
17-9-2011 We hebben in september 2 overnachtingen gehad in Stad Munster, het was Geweldig.
Prima ligging midden in centrum Winterswijk, gezellige winkels en vele terrasjes.
Het hotel ademt een gezellige sfeer uit met heel erg vriendelijk personeel en het eten was TOP en niet duur voor wat je geboden krijgt.Op de fiets( gehuurd in het centrum, aanbevolen door hoteleigenaar) de prachige omgeving gezien.Echt een aanrader, gezelligheid binnen handbereik en de rust in de buurt.

met partner, Sept. 2010
"Wel goed, maar geen 4 sterren"
Sandra
16-10-2010 Kamer wat oubollig en muf, maar wel schoon.
Lekker ontbijtje. We hebben zeer genoten van het a la carte menu. Personeel is vriendelijk.
Aardig hotel voor een weekendje weg in eigen land. 4 sterren is voor dit hotel iets te hoge waardering, maar de mooie omgeving maakt veel goed.

met partner, Juli 2010
"Verbeterpunt: gastvrijheid!"
Anonieme fietser
26-7-2010 Karakteristiek pand in Jugendstil, centraal op de gezellige Markt, maar op de fiets ben je ook in vijf minuten de stad uit en geniet je van een mooie landelijke omgeving.
We hadden een prachtige kamer (groot, uitstekend meubilair, sfeervol) met grote maar gedateerde badkamer; het bad (waarin je moest douchen) was spiegelglad, de kleur donkerblauw deed pijn aan je ogen.
Het diner was fantastisch (houd de lady chef in ere!), het ontbijt in orde. Het restaurant vonden wij smaakvol ingericht, het tuinterras niet gezellig.
Helaas vonden wij de medewerkers van het hotel (althans met wie wij te maken hadden) weinig attent, bijna onverschillig. De eigenaar was beleefd-vriendelijk. We misten echte gastvrijheid.
Al met al weten wij niet of we het arrangement de flinke toeslag die we moesten betalen, waard vonden; daarvoor hadden we ook meer service en gastvrijheid verwacht.
Graag komen we hier nog eens terug om te dineren; of we hier een weekendje boeken betwijfelen we.

met partner, Nov. 2009
"Liever niet meer terug naar dit hotel"
Dick Heezen
23-11-2009 De manier waarop de receptionist ons verwelkomde (hij was druk bezig met ??? zat wel bij de balie, 'verborgen' achter een muurtje), vonden wij niet prettig.
Hij zag het al: Oh, een dagbladarrangementje!!
De kamer was redelijk maar wel gedateerd, het diner (arrangement) was goed evenals het ontbijt.
Met uitzondering van het diner zeker geen 4-sterren waard!
Over de bij het arrangement behorende museumkaartjes, fiets/wandelroutes werd niet gesproken. Wij voelden ons niet echt welkom Heel erg jammer.
Gelukkig wel genoten van het bezoek aan de schouwburg en van de prachtige omgeving.

met vrienden, Sept. 2009
"Geweldig en zeer Gastvrij, met een grote G!"
Familie van Dam
2-10-2009 Hotel en Restaurant Stad Munster krijgt van ons een dikke TIEN!
De vorige reacties slaan wij in de wind. Men schrijft alleen als er ook maar iets op aan te merken is. Jammer is dat. Zo wordt er helemaal een verkeerd beeld geschetst. Vandaar mijn reactie en een dikke vette TIEN voor Stad Munster!
Met een vriendengroep hebben wij een aantal nachten hier gelogeerd en heerlijk gegeten.
Werkelijk, het hotel is gelegen op een Toplocatie, warm en sfeervol en heel schoon en netjes, prachtige natuur in nabijheid, heerlijk gefietst en gewandeld, gezellig winkelcentrum trouwens en last but not least een Top keuken! Wat hebben wij genoten! Personeel is zeer bekwaam en Gastvrij.
Je hoeft maar iets te vragen en het wordt geregeld! En zo hoort het.
Wij hebben nog lang niet alles gezien in de prachtige Achterhoek!
Wij hebben meteen geboekt voor het voorjaar! En verheugen ons er nu al op.

met partner, Sept. 2009
"Nooit meer"
F.Elferink
21-9-2009 Zoals de vorige schrijvers of schrijfsters al schreven ze zijn niet GASTVRIJ
Welkom kan er met moeite af Al stonden we er 5 min voordat hij ons daadwerkelijk te woord stond.

Om 12.00 uur ben je Welkom !!! we waren er om 12.10 maar we moesten om 14.00 uur maar terug komen want de kamers waren nog niet schoon gemaakt.

met partner, Aug. 2009
"Zeer slecht hotel"
travelling mobo
27-8-2009 De ontvangst door de eigenaar was een minzaam 'welkom' terwijl zijn blik was gericht op de computer. Ik had gevraagd om een rustige kamer, dus we kregen de kamer aan de voorkant met uitzicht op druk marktplein en onder het carillon. De kamer deed zeer gedateerd aan, de badkamer en het toilet rook niet fris. De communicatie tussen het perdoneel is slecht: we hadden gezegd dat we de dag daarop wilden dineren en vervolgens vraagt iemand wat we willen eten. Het diner is redelijk (we gunnen de kok een betere omgeving, het ontbijt is erbarmelijk en doet gierig aan: uitgedroogde sneetjes wit en bruin brood en te weinig van alles. Herhaaldelijk was er iets op (fruit, kaas, brood, geen bolletjes meer als je laat kwam) en dat terwijl er alleen maar vijftig plussers waren die echt niet veel eten. We hadden een arrangement geboekt, maar kregen geen wandelroute en geen fles wijn. We gaan hier nooit meer naar toe en raden dit hotel sterk af.

met partner, Aug. 2009
"Nooit, nooit meer"
Marijke
22-8-2009 Niet alleen slechte service, maar ook nog in de maling genomen!
Werd de dag voor aankomst gebeld: alle 'gewone' kamers waren vol. Graag €40 bijbetalen voor luxere kamer. Bij aankomst was men dat kennelijk vergeten, en kreeg sleutel van gewone kamer. Kon in beeldscherm meekijken, maar hotel was echt niet vol! Toen mochten we zelf kiezen welke 'luxe' kamer we wilden. Gevraagd naar een zo stil mogelijke kamer. We kregen er een die op de markt uitkijkt. Nógmaals gevraagd of deze echt stil is. 'Ja, die is echt stil'. We hebben geslapen vanaf ongeveer 4 uur in de morgen, want tot die tijd was er een openlucht discotheek buiten. Geen dubbel glas in de vensters! Hoezo luxe?
De volgende ochtend ontbijt waarbij de vliegen op het brood zaten! Een groen ei en een plak zwetende kaas. Hoezo vier sterren?
Ondanks dat wij nog nooit zóveel hebben betaald voor een hotel (!) hebben we de tweede nacht verstek laten gaan. Natuurlijk geen excuses of terugbetaling.
Eéns en echt nooit, nóóóóit meer!

met partner, Mrt. 2009
"Werkelijk een TOP hotel en restaurant!"
Paul en Sharon
29-3-2009 Wij komen regelmatig in goede hotels en restaurants, hotel en restaurant Stad Munster, hoort hier zeker bij. Geweldig pand en mooie ligging. Het personeel en de keuken met Lady Chef is top en heel gastvrij, je voelt je echt gast! Prachtige fietsroute bij het Zwillbrock (flamingo 's gekeken) gereden. 1 dag gewandeld; het Scholtenpad; werkelijk een prachtig natuurgebied. En daarna nog even lekker shoppen in Winterswijk. Kortom ons verblijf was top. Hotel Restaurant Stad Munster, wij komen zeker terug; wij hebben nog lang niet alles gezien in en rond Winterswijk.

"Een mooi hotel met kleine kantekeningen"
v.Stratum
8-9-2008 Wij zijn hier naar toe gegaan als cadeau van de kinderen het is een mooi oud hotel zeer netjes ingericht.
Als je een arangement boekt moet je wel alles vragen wat er in de aanbieding staat anders heb je niets!
Het ontbijt is zeer goed.
Het diner van het arrangement is karig,maar het a La Carte diner is goed maar dat betaal je dan ook zelf.
Het verschil is te groot.
Maar het geheel genomen een leuk weekend.