Camping Het Winkel Recreatiecentrum**** in Winterswijk Nederland beoordelingen 6.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.229 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Winterswijk > Camping Het Winkel Recreatiecentrum****

Beoordelingen Camping Het Winkel Recreatiecentrum****

30 januari 2012

6,1
5,3
6,3
Camping Het Winkel Recreatiecentrum**** Winterswijk

Camping Het Winkel Recreatiecentrum scoort een 6,0 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Het Winkel Recreatiecentrum****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Het Winkel Recreatiecentrum**** in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping Het Winkel Recreatiecentrum**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Het Winkel Recreatiecentrum**** met andere accommodaties in Winterswijk.

9 beoordelingen over Het Winkel Recreatiecentrum****

Nooit meer!
R Gaffel
16-8-2011 Rommelig park Zeer slecht onder houden zwembad[glijbaan niet onderhouden tegels badrand stuk]Heel erg gericht op de vaste gasten

met jonge kinderen, 2011
Overlast!
b.jansen
21-7-2011 Leuk een weekje naar de camping!
Nou niet als er dinsdag een disco word gehouden waar de jongelui tot 3 uur lawaai aan het maken is!
Belachelijk zelfs, zoveel mensen die daar op af komen, zoveel mensen staan er niet eens op de camping.
Buiten dat wel een leuke en gezellige camping, maar met een zoontje van 5 werkt dit niet hoor.

met oudere kinderen, Juli 2010
Loop je verder dan zwembad, alleen maar Duitsers!
Bikkels
27-7-2010 Wij huurden een stacaravan (vaste plaats) en belanden midden tussen de Duitsers, die elkaar al jaren kennen! Voor kinderen daardoor totaal geen aansluiting, jammer maar voor ons nooit meer hierheen.Wel weer naar omgeving Winterswijk/

met jonge kinderen, Mei 2010
Veel te veel overlast
Michiel
25-5-2010 Met pinksteren geweest. Je moet dan een pinksterarrangement boeken a E 120.

Uiteindelijk hebben wij van moment 1 tot het einde overlast gehad. Voornaamste oorzaak was de disco waar de buurtkinderen op af kwamen. Tot 3 uur 's-nachts wordt je wakker gehouden met groepen voetbalsupporters die op de weg naast de camping naar elkaar schreeuwen. Overdag waren er tal van gasten die meenden hun buren op muziek te moeten trakteren.

Na klachten antwoordde men dat dit nu eenmaal bij Pinksteren hoorde. Op mijn vraag waarom dat aan mij (reizend met peuter en baby) niet gemeld was bleef men het antwoord schuldig.

Familie, Juli 2008
Wat wil je nog meer?
fam. Broers
5-9-2008 Aflopen zomer naar camping Het Winkel geweest. Heerlijk met het gezin ( 3 kinderen) genoten!
Vriendelijk personeel, zeer schoon sanitair, en ruime plaatsen! Mooie omgeving om te fietsen. De kinderen hebben veel gespeeld in het zwembad. Animatieteam was erg leuk. Wij zijn heerlijk uitgerust en bijgekomen. Deze camping is zeker voor herhaling vatbaar.

Familie, Juli 2008
Nooit meer
smit
19-7-2008 De camping was goed en netjes. alleen van de vele jongeren hadden we last. veel gegil en harde muziek camping baas gaf alleen waarschuwingen en dit hielp niet evengoed mochten de jongeren blijven. ze hadden een regel dat het om 23:oo stil moest zijn op de camping, en wat doet het annimatie team gaat iedere dinsdag een disco houden waar alle jongeren uit winterwijk op af komen en tot 3 uur in de nacht last van gillende en schreuwen jongeren. Em met gillende autobanden wegrijden. erg storend als je met kleine kinderen bent.

heidy
26-9-2006 We zijn hier met 2 volwassenen en 2 kinderen geweest maar de kinderen hebben we bijna niet weer gezien.
zwembad speeltuin sauna alles was er.

Familie, Juli 2006
heidy
13-7-2006 Wij zijn met 2 volwasseenen en 2 kinderen een nachtje geweest. de kinderen wouden niet meer weg... mooi schoon! zwembad erbij met glijbaan. sanitair was allemaal erg top! de mensen waren erg behulpzaam en ook erg vriendelijk. plaatsen waren ook allemaal perfect, niet op elkaar zijn lip. nee hier gaan wij zeker vaker komen. wilde een boekje lezen voor de tent maar ben daar niet eens aan toegekomen.....

Familie, Apr. 2006
Teunissen
4-6-2008 Wij hebben 7 jaar op de twee bruggen gestaan maar doordat onze kinderen ouder werden en daar weinig te doen is voor de oudere jeugd is deze camping echt een aanrader het personeel is veel vriendelijker de camping is veel mooier en er is veel meer voor de kinderen te beleven een mooi zwembad en ook mooie plaatsen.
Wij hadden een siezoensplaats maar doordat de kinderen zich er prima vermaken hebben wij besloten een jaarplaats te nemen.
Deze camping is echt een aanrader voor familie's met kinderen jong en oud.

5,9
5,1