Hotel Frerikshof**** in Winterswijk Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Hotel Frerikshof**** Winterswijk

Beoordelingen Hotel Frerikshof****

Frerikshof 2, 7103 CA, Winterswijk
Hotel Frerikshof scoort een 7,2 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Frerikshof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Frerikshof**** in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Frerikshof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Frerikshof**** met andere accommodaties in Winterswijk.

117 beoordelingen over Frerikshof****

met partner, Mei 2012
"Deze kamer nummer 121 nooit meer"
r.l.lans
23-5-2012 twee nachten in kamer 121 hotel frerikshof te winterswijk is een kamer zonder nachtrust. de hele nacht slaat de afzuig of een ander hels lawaai apparaat aan ook met gesloten ramen
ontbijt is het geld niet waard de bacon is totaal uitgebakken

met partner, Mei 2012
"Dit nooit meer zeker niet"
Fam Heij
17-5-2012 Vreselijk dit hotel als huwelijksnacht 144 euro betalen voor een BRUIDSSUITE!! Nog geen felicitatie van het personeel, klantvriendelijkeheid hebben ze niet van gehoord en service?? Toen ikm 25 jaar geleden kwam voor een feestje van mijn overgroot OMA zag het er al zo uit!! Een huwelijksnacht kan je nooit meer over doen dus nee we zullen NIEMAND aanraden om hier te slapen, als we een mail sturen dat het niet naar onze zin was reageren ze er ook niet op, misschien kijken ze hier op deze site wel! Voor een glutenvrij dieet 4 geroosterde boterhammen en de volle mep vragen absurd!

"Klantonvriedelijk"
R.Hendriksen
24-4-2012 Wij hadden bij hotel Freriks-winterswijk een kamer geboekt.Helaas door ziekte konden wij geen gebruik van de kamer maken.
Dit hebben wij tot 2 maal toe aan dit hotel gemeld maar de kamer verplaatsen naar een andere datum was NIET mogelijk,we moesten maar gewoon op de datum komen .Wij hebben nog nooit zo'n KLANT-ONVRIENDELIJK hotel meegemaakt.
Gelukkig zijn er hotels die WEL begrip kunnen opbrengen voor deze situatie en welke wij graag aan een AWARD 2012 willen helpen
Een hele slechte indruk laat dit hotel achter!!

"Prima vertoeven"
Freek
1-4-2012 Via veiling hier terecht gekomen. We moesten wel € 20 bijbetalen voor grotere kamer omdat standaardkamers op dat moment niet beschikbaar waren.
Hotel is verder prima, onze meerprijs-kamer was ruim en voorzien van balkon.
Heel vriendelijke ontvangst aan de receptie.
De door ons gehuurde (elektrische) fietsen waren goed, we hebben er behoorlijke afstanden mee gefietst.
De eerste avond hebben we gebruik gemaakt van het 3-gangen diner in het hotel, dat was prima zowel qua eten als bediening (attent maar niet opdringerig).
Het ontbijt 's ochtends was prima verzorgd en werd voortdurend tijdig aangevuld.

" Een leuk hotel"
Hanneke
28-4-2012 Er was gratis internet en op de kamer kon je een kop koffie of thee zetten.
Personeel erg vriendelijk

"Zeer slechte service"
R.Hendriksen
26-4-2012 Door ziekte konden wij helaas geen gebruik maken van de door ons bestelde kamer.
Tot 2x toe kontakt gehad met hotel frerikshof.Als antwoord krijg je dan,dat de datum NIET kan worden verzet en anders stuur je maar iemand anders.
Dit hebben wij nog NOOIT meegemaakt.
Wat een KLANT-ONVRIENDELIJK hotel.

met partner, Mrt. 2012
"Klantvriendelijk, enigszins gedateerd goed hotel"
Liset
25-3-2012 Via veiling hebben wij tegen een meerprijs twee nachten in een royale kamer aan de achterkant van het hotel verbleven. De voorkant is onrustiger vanwege de drukke weg. De royale kamer beschikt over een balkon en een ruime badkamer. De badkamer is enigszins gedateerd maar is schoon en netjes. Tevens is een waterkoker op de kamer aanwezig.
Het interieur en de tapijten van het hotel kunnen inderdaad een facelift gebruiken.
Het personeel is vriendelijk. We hebben twee keer in het restaurant gedineerd wat een aanrader is. Veel lof voor het bediendend personeel en ook het eten van de kaart was voortreffelijk. Het ontbijt is goed verzorgd, echter het van de valk ontbijt is uitgebreider.
Zaterdag is er een gezellige markt in de stad. Neem de fietsen voor een mooie tocht in de omgeving en om het centrum te bezoeken. We hebben ons prima vermaakt in dit hotel.

"Prettige service"
ton
25-3-2012 hotel Frerikshof is een prettig hotel langs een vrij drukke weg.
De service is zeer goed te noemen en zeer vriendelijk. Minpunt is dat er in het restaurant geen (leiding) water wordt gereserveerd. Er kan wel een -
reeds geopende- fles water besteld worden a 4.50 euro.
bediening is zonder meer goed te noemen.

"Oude meuk"
bart
19-2-2012 Een heel erg kleine kamer met bedompte lucht. Kamer is oud en mag wel nieuwe gordijnen krijgen.
Geluid van buiten te horen. Gehele hotel is bruin en donker.
Nieuwe facelift!?
Lekker en goed ontbijt.

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel"
Klaas
3-2-2012 Over het algemeen een zeer goede indruk. Zeer vriendelijk personeel bij zowel de entre als de bediening in het restaurant. Wij hadden een royale kamer. Zeer netjes alleen hadden de bedden wel iets steviger mogen zijn, maar dat is een kwestie van smaak.
Het hotel ligt net iets te ver van het centrum om te kunnen lopen. Het zwembad was ook prima in orde. Er was slechts een min puntje en dat betrof het ontbijt. Niet de kwaliteit of het aanbod maar het tijdstip van opruimen. Er bestaat de mogelijkheid om tot 10 uur te ontbijten, maar als je tegen 10 uur komt heb je een probleem. Om 10.10 uur werd reeds begonnen met het leegruimen van het buffet en dat zonder echt te vragen of je nog iets nodig had. Maar dat heeft geen invloed gehad op de beoordeling.