Hotel Bulten*** in Winterswijk Nederland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bulten***

5,8

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Bulten***

Parallelweg 72, 7102 DH, Winterswijk
Hotel Bulten scoort een 6,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bulten***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bulten*** in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Bulten*** met andere accommodaties in Winterswijk.

3 beoordelingen over Bulten***

5,8
alleenreizend, Mrt. 2012
"Prima hotel"
Marc
26-3-2012 Dit hotel heeft een goede keuken en competent en gastvrij personeel. Groot tuinterras achter. Ik had een nette en rustig gelegen kamer, met nieuw en schoon sanitair. En toch betaalbaar ! Van de wat aparte locatie bij het spoor heb ik geen last gehad. Hier ga ik zeker terugkomen, ook voor wat langer in de zomervakantie.

met vrienden, 2010
"Zwaar gedateerd"
Frankwin
8-7-2010 Inrichting is na de jaren '50 niets meer aan gedaan. Hotel ligt aan de spoorlijn, levert nogal wat lawaai op. Wel op 5 minuten vh centrum , dat is wel prettig.
het was mooi weer en we wilden graag ontbijten op terras. Was niet mogelijk, zelfs het bordje mee naar buiten nemen was niet toegestaan.
Ontbijt was ook erg simpel.
Omgeving is mooi, maar ik zou hier niet weer heen gaan.

bertipenburg
28-3-2006 Als je van wandelen houdt(bv Scholtenpad, is dit een hotel om bij te komen.
Er is ook een huisje waar wij geslapen hebben(2 jaar achtereen).

Het eten is niet bijster(wel veel) maar wordt gecompenseerd door de sfeer in het restaurant.
Tip: Regel lunchpakket in Winterswijk.