Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5 in Winterswijk Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5

Winterswijk
Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5 scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5 in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiehuis Bosveld-Simmelink 3-5 met andere accommodaties in Winterswijk.

3 beoordelingen over Bosveld-Simmelink 3-5

met partner, Juli 2009
"RUST,RUST EN NOG EENS RUST..............."
Ton & Angelique
5-7-2009 We hebben een heerlijke vakantie gehad. Een fijn verzorgd vakantiehuis. Met de 2 GOEDE fietsen ben je over het in de bos gelegen fietspad binnen 10 minuten in Winterswijk. Veel bloemen in de tuin. Op het geheel in het bos gelegen park is verder niets te beleven. Wel de mogelijkheid om iedere morgen een krantje te halen bij de receptie.

alleenreizend, Apr. 2008

20-4-2008 Jammer dat de reactie van ER zo negatief is. Ik heb dit heel anders ervaren. Het huisje is heel ruim en schoon en gezellig. Het interieur is smaakvol en verzorgd. De keuken is ruim en alles wat nodig is is aanwezig. De behulpzaamheid van de verhuurders vind ik bijzonder. Omdat ik niet in het bezit van een auto ben hebben zij mij van het station opgehaald en gebracht en zelfs boodschappen met mij gehaald!! Tot slot het huisje is heel mooi gelegen met een vrij uitzicht, een mooie tuin met verschillende zitjes, zodat je altijd in de zon kan zittten. Kortom een huisje wat ik iedereen aan kan raden.

Familie, Jan. 2006
ter Laak
14-4-2008 Fantastisch comfortabel vakantiehuisje. Zeer schoon. Echt een superhuisje om in te vertoeven en mooie wandelroutes te lopen of te fietsen. We zijn hier volledig tot rust gekomen.