Camping Boerderijcamping De Brömmels in Winterswijk Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderijcamping De Brömmels

30 mei 2012

in de geitenstal

Beoordelingen Camping Boerderijcamping De Brömmels

Meerdinkweg 5, 7108 BJ, Winterswijk
Camping Boerderijcamping De Brömmels scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderijcamping De Brömmels? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderijcamping De Brömmels in Winterswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Boerderijcamping De Brömmels vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Boerderijcamping De Brömmels met andere accommodaties in Winterswijk.

2 beoordelingen over Boerderijcamping De Brömmels

"Een prachtige camping."
Doest
15-6-2011 De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Maar voor ons was het ook een moie camping. We hebben veel gefietst. Een ontzettend aardige eigenaar. Zeker een camping om nog ene keer tergu te komen.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Erg kindvriendelijk"
Fam. Lawant
11-5-2011 Wij zijn in de meivakantie naar deze gezellige geitenboerderij geweest. Er waren erg veel kinderen en onze kinderen hebben zich prima vermaakt. Ze mochten helpen met het melken van de geiten en ook mochten ze de kleine geitjes melk geven.
Wij hebben de kinderen bijna niet gezien, dus het was een geslaagde camping.
Erg knus en gezellig.